Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Canım ya çok sağol damdan düşeni damdan düşen anlıyor Dünkü kadar olmasa da yine öfke doluyum.Bunlar hep hazımsızlıktan,böyle düşünüp rahatlamaya çalışıyorum.Sen nasılsın ?
Ben de iyiyim diyelim, emniyetteyim şuan tebligat gelmiş onu bekliyorum.
Bak ben böyle sinirli olunca evde bir plates topum vardı onu alır yerden yere vurardım gücüm bitene kadar çok güzel rahatlıyor insanı sana da tavsiye ederim.

Of iyi ki hatırlattın,benim alt komşuyla da sorunum var,üstten alta ses gidiyormuş tavana vurup duruyordu, inşallah onunla da sorun yaşamayiz, pilates topu vb vurmak hayal yani
Ne tebligatı ,,?

Of iyi ki hatırlattın,benim alt komşuyla da sorunum var,üstten alta ses gidiyormuş tavana vurup duruyordu, inşallah onunla da sorun yaşamayiz, pilates topu vb vurmak hayal yani
Ne tebligatı ,,?
En sevmediğim komşu tipi sen en iyisi bir kum torbası al üstüne de kocanın resmini yapıştır yumruklar rahatlarsın
Evde kalan eşyalarımı almam için talepte bulunmuştu da avukatım onunla ilgili karar çıkmış canım

Günaydın kızlar güzel bir hafta sonu diliyorum hepimize
Oglus diğer eve gitti ben de duştan çıktım simdi,kendime dışarıda kahvaltı ismarlicam ve sonra diş randevum var uzak bir yerde,oraya gideceğim.
Sizler neler yapıyorsunuz

Ne dersi çalışıyorsunuz
Ben sağlıkta tıbbi sekreterim ama işimi hicsevmiyorum. Normalde hukuk istiyordum hep ama sürekli bir engel çıktı anlatsam gulersiniz. Neyse en son öylesine kendimi denemek için sınava girdim anestezi kazandım bir özel üniv tam burslu.okudum tam sınav arefesi boşanma olayları başladı bombos kafa ile sınava girdim ama Rabbim büyük hicbirseyi bilerek yapmadığım.sinavdan barajı geçip ilk 43 e girdim. Yani yazılı tamam şimdi 25 inde Ankara'da mülakat var. O da olursa branş değiştireceğim.

Muhteşemsiniz. Allah yolunuzu açık etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…