- 25 Mayıs 2021
- 1.579
- 4.382
- 26
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
Ben de iyiyim diyelim, emniyetteyim şuan tebligat gelmiş onu bekliyorum.Canım ya çok sağol damdan düşeni damdan düşen anlıyorDünkü kadar olmasa da yine öfke doluyum.Bunlar hep hazımsızlıktan,böyle düşünüp rahatlamaya çalışıyorum.Sen nasılsın ?
Of iyi ki hatırlattın,benim alt komşuyla da sorunum var,üstten alta ses gidiyormuş tavana vurup duruyordu, inşallah onunla da sorun yaşamayiz, pilates topu vb vurmak hayal yaniBen de iyiyim diyelim, emniyetteyim şuan tebligat gelmiş onu bekliyorum.
Bak ben böyle sinirli olunca evde bir plates topum vardı onu alır yerden yere vurardım gücüm bitene kadar çok güzel rahatlıyor insanısana da tavsiye ederim.
En sevmediğim komşu tipi sen en iyisi bir kum torbası al üstüne de kocanın resmini yapıştır yumruklar rahatlarsınOf iyi ki hatırlattın,benim alt komşuyla da sorunum var,üstten alta ses gidiyormuş tavana vurup duruyordu, inşallah onunla da sorun yaşamayiz, pilates topu vb vurmak hayal yani
Ne tebligatı ,,?
Allah zihin açıklığı versin canımValla ben ders çalışmaya çalışıyorum. Ama kafa başka yerde. Ama iyiyim çok şükür. Siz nasılsınız
Allah razı olsun. Bindik bir alamete gidiyoz kıyamete misali. Mülakatım var, malum torpil daha önemli ama bende de o yok. Çalışıyoz işte. Yeni hayat yeni yerler yeni iş belki herşey çok çok daha güzel olurAllah zihin açıklığı versin canım
Canim benim. Cok şükür yuvarlanip gidiyoruz. Herkesler burdaymis. Ben dert sayfasinda sanmistim burayi unutmusumDur kızları da etiketleyelim de görsünlerclovee M mackali61 avutsunbahaneler Passifloraetkisi Miknatiss A alyevav Minnoskizz Tavuk_suyu_ Katibin Ruhu Rutky D dlay_32 @Elo9333 E euthrox Elhan NilMeSeKer H HaklisinHocam Didem semerci N Nive8 coldekisimyaci S Sunshine232 Innaaa Milena35 S Suffa066 D dexrex catlak yumurta 1ceylin Simurgp Louder G Gokyuzummm A Aylakkadin Umut_2019 Aysgl07 yalelli SMMRR bebeklinick Mevsim Yaz Yaz-ruzgari @Nihal Shibuya derinn95 Ogungelecek
Rahatsız ettiysek kusura bakmayın hanımlar, nasılsınız?
Valla benr ders çalışıyorum birkaç yere baktım.yarin sınav ama kafa kalmadi ki ağlama krizlerim ara ara geliyor toparlanmaya çalışıyorum işteDur kızları da etiketleyelim de görsünlerclovee M mackali61 avutsunbahaneler Passifloraetkisi Miknatiss A alyevav Minnoskizz Tavuk_suyu_ Katibin Ruhu Rutky D dlay_32 @Elo9333 E euthrox Elhan NilMeSeKer H HaklisinHocam Didem semerci N Nive8 coldekisimyaci S Sunshine232 Innaaa Milena35 S Suffa066 D dexrex catlak yumurta 1ceylin Simurgp Louder G Gokyuzummm A Aylakkadin Umut_2019 Aysgl07 yalelli SMMRR bebeklinick Mevsim Yaz Yaz-ruzgari @Nihal Shibuya derinn95 Ogungelecek
Bende harika harika iyiyim ❤ sizler nasılsınızDur kızları da etiketleyelim de görsünlerclovee M mackali61 avutsunbahaneler Passifloraetkisi Miknatiss A alyevav Minnoskizz Tavuk_suyu_ Katibin Ruhu Rutky D dlay_32 @Elo9333 E euthrox Elhan NilMeSeKer H HaklisinHocam Didem semerci N Nive8 coldekisimyaci S Sunshine232 Innaaa Milena35 S Suffa066 D dexrex catlak yumurta 1ceylin Simurgp Louder G Gokyuzummm A Aylakkadin Umut_2019 Aysgl07 yalelli SMMRR bebeklinick Mevsim Yaz Yaz-ruzgari @Nihal Shibuya derinn95 Ogungelecek
Ne dersi çalışıyorsunuzValla ben ders çalışmaya çalışıyorum. Ama kafa başka yerde. Ama iyiyim çok şükür. Siz nasılsınız
İyi diyelim iyi olalım canım sizler nasılsınız ?Dur kızları da etiketleyelim de görsünlerclovee M mackali61 avutsunbahaneler Passifloraetkisi Miknatiss A alyevav Minnoskizz Tavuk_suyu_ Katibin Ruhu Rutky D dlay_32 @Elo9333 E euthrox Elhan NilMeSeKer H HaklisinHocam Didem semerci N Nive8 coldekisimyaci S Sunshine232 Innaaa Milena35 S Suffa066 D dexrex catlak yumurta 1ceylin Simurgp Louder G Gokyuzummm A Aylakkadin Umut_2019 Aysgl07 yalelli SMMRR bebeklinick Mevsim Yaz Yaz-ruzgari @Nihal Shibuya derinn95 Ogungelecek
Ben sağlıkta tıbbi sekreterim ama işimi hicsevmiyorum. Normalde hukuk istiyordum hep ama sürekli bir engel çıktı anlatsam gulersiniz. Neyse en son öylesine kendimi denemek için sınava girdim anestezi kazandım bir özel üniv tam burslu.okudum tam sınav arefesi boşanma olayları başladı bombos kafa ile sınava girdim ama Rabbim büyük hicbirseyi bilerek yapmadığım.sinavdan barajı geçip ilk 43 e girdim. Yani yazılı tamam şimdi 25 inde Ankara'da mülakat var. O da olursa branş değiştireceğim.Ne dersi çalışıyorsunuz
Muhteşemsiniz. Allah yolunuzu açık etsin inşallahBen sağlıkta tıbbi sekreterim ama işimi hicsevmiyorum. Normalde hukuk istiyordum hep ama sürekli bir engel çıktı anlatsam gulersiniz. Neyse en son öylesine kendimi denemek için sınava girdim anestezi kazandım bir özel üniv tam burslu.okudum tam sınav arefesi boşanma olayları başladı bombos kafa ile sınava girdim ama Rabbim büyük hicbirseyi bilerek yapmadığım.sinavdan barajı geçip ilk 43 e girdim. Yani yazılı tamam şimdi 25 inde Ankara'da mülakat var. O da olursa branş değiştireceğim.
Siz ne sınavı Allah yardımcınız olsunValla benr ders çalışıyorum birkaç yere baktım.yarin sınav ama kafa kalmadi ki ağlama krizlerim ara ara geliyor toparlanmaya çalışıyorum iştesizler nasilsiniz
Amiiiin inşallah hepimizin. Bı 15 yıl da anestezi çalışayım o arada başka bişi bulurum. Kim bilir belki hukuk okurumMuhteşemsiniz. Allah yolunuzu açık etsin inşallah