- 25 Mayıs 2021
- 1.579
- 4.382
- 26
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
Yaşın da daha çok genç ve erken bir evlilikmiş zaten senin için, daha ne fırsatlar çıkar önümüze merak etmeŞiddetli geçimsizlik ve çocuk istememesi canım..
Size hemen iyileşeceksiniz diyemiyorum çünkü hemen geçmiyor arkadaşlarımın eşim gelecek daha yemek yapacağım sözleri bile beni nerelere götürüyor bilseniz ama böyle buhranlı zamanlarımda neden böyle olduğunu tekrar aklıma getiriyorum o zaman kendime hak veriyorum iyi günleri değil de yaşanılan olumsuzlukları aklıma getiriyorum böyle böyle daha iyi hissediyor insan hakkınızda hayırlısı olsun inşallahUmarım bundan sonrası güzel olur sizin için ..ben de kötü süreçler geçirdim geçiriyorum...evli çiftler görünce onlar adına seviniyor kendim adına üzülüyorum , yıllardır evli olan birbirine hala aşık gözlerinin içine bakan ne güzel çiftler var maşallah biz niye olamadıkbunun için mi bekledim kimseyi istemedim de bana denk gelene bak diye kendimi yedim....ah ah...mutlu olmak için evlendik sonuçta ve başımıza gelenlere bak hala idrak edemiyorum...ben de boşanma aşamasındayım ama aşama kısmında kaldım açıkçası dava açılmadı henüz tatildeyim şuan kafam dağılsın dedim dönüşte açacağım hayırlısı...
Duygular ne kadar da aynı.. Eşim gelecek,eşimle şuraya gideceğiz, eşim aradı cümlelerinde üzülüyor insan..Size hemen iyileşeceksiniz diyemiyorum çünkü hemen geçmiyor arkadaşlarımın eşim gelecek daha yemek yapacağım sözleri bile beni nerelere götürüyor bilseniz ama böyle buhranlı zamanlarımda neden böyle olduğunu tekrar aklıma getiriyorum o zaman kendime hak veriyorum iyi günleri değil de yaşanılan olumsuzlukları aklıma getiriyorum böyle böyle daha iyi hissediyor insan hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Sağ ol canım benim hepimizin hakkında inşallah ^^Çekişmeli olmaması bile büyük bir şans en azından benim için, hakkında hayırlısı olsun güzelim
İnşallah canım yüksek lisans yapacağım yoluma bakacağım dilim var eğitimim var geleceğim parlak Allahın izniyle, umutsuzluğa kapılmak yokYaşın da daha çok genç ve erken bir evlilikmiş zaten senin için, daha ne fırsatlar çıkar önümüze merak etme
Bende ekşınlar bitmiyor,karşı taraf mesajlarla seni çok seviyorumlu cümleler yazıyor,kalpler öpücükler gülücükler kahkahalar yapıp yolluyor, resmen ya delirdi ya da beni kışkırtmaya çalışıyor.Bir hakaret tehdit cümlesi bekliyor ama daha çok bekler, engelledim temelli.Varem bi bakem dedim geldim kimse ses etmemiş nasılsınız keyifler nasıl
sessizlik en güzel cevaptır hiç uymayın kışkırtmalaraBende ekşınlar bitmiyor,karşı taraf mesajlarla seni çok seviyorumlu cümleler yazıyor,kalpler öpücükler gülücükler kahkahalar yapıp yolluyor, resmen ya delirdi ya da beni kışkırtmaya çalışıyor.Bir hakaret tehdit cümlesi bekliyor ama daha çok bekler, engelledim temelli.
Sok ediyor eşinizin tavırları gerçektenBende ekşınlar bitmiyor,karşı taraf mesajlarla seni çok seviyorumlu cümleler yazıyor,kalpler öpücükler gülücükler kahkahalar yapıp yolluyor, resmen ya delirdi ya da beni kışkırtmaya çalışıyor.Bir hakaret tehdit cümlesi bekliyor ama daha çok bekler, engelledim temelli.
Bende ekşınlar bitmiyor,karşı taraf mesajlarla seni çok seviyorumlu cümleler yazıyor,kalpler öpücükler gülücükler kahkahalar yapıp yolluyor, resmen ya delirdi ya da beni kışkırtmaya çalışıyor.Bir hakaret tehdit cümlesi bekliyor ama daha çok bekler, engelledim temelli.
iyi düşün iyi olsunPsikolojisi cidden bozuk. Böyle yaşamak da zor olmalı ya sürekli entrika düşünerek. Benimkiler de öyle çıkacak gibi bir his var icerimde
iyi düşün iyi olsun
Her hamlesi ayrı beyin sarsıntısı yapıyor.Kendim için değil sırf onu sormak için gidesim geliyor psikiyatriye bu adam ruh hastası filan mı diye sormaya.Evliligi bilerek çekilmez hale getirip evden kovup,ben gidip dava açınca da bu tavırları sergilemesine anlam veremiyorum.Ta baştan nefret dolu olmalı bana ve bunu kusuyor başka açıklama getiremiyorumSok ediyor eşinizin tavırları gerçekten
umarım herşey gönlünüzden geçen gibi olur zor bir süreçIyi düşüne düşüne bu hale geldim
Sizi geri kazanmaya mı çalışıyor acabaHer hamlesi ayrı beyin sarsıntısı yapıyor.Kendim için değil sırf onu sormak için gidesim geliyor psikiyatriye bu adam ruh hastası filan mı diye sormaya.Evliligi bilerek çekilmez hale getirip evden kovup,ben gidip dava açınca da bu tavırları sergilemesine anlam veremiyorum.Ta baştan nefret dolu olmalı bana ve bunu kusuyor başka açıklama getiremiyorum
Sırada ne var acaba cidden merak ediyorum.İnsallah hiçbiriniz böyle şeyler yaşamazsınız, çekilmiyor hiç.Psikolojisi cidden bozuk. Böyle yaşamak da zor olmalı ya sürekli entrika düşünerek. Benimkiler de öyle çıkacak gibi bir his var icerimde
Daha iki gün önce ifade verip geldim o gün de bunları yazıyordu alay ediyor ya geri kazanmakla hiç ilgisi yok geri kazanmak isteyen böyle mi davranirSizi geri kazanmaya mı çalışıyor acaba
Sırada ne var acaba cidden merak ediyorum.İnsallah hiçbiriniz böyle şeyler yaşamazsınız, çekilmiyor hiç.
Narsist olduğunu düşünüyorum, fazlası da olabilirTakıntılı belkide, gerçekten hasta olabilir.
Anladım o zaman siz cevap vermeyin kışkırtma olmasın ne yapmaya çalıştığı muammaDaha iki gün önce ifade verip geldim o gün de bunları yazıyordu alay ediyor ya geri kazanmakla hiç ilgisi yok geri kazanmak isteyen böyle mi davranir