- 22 Haziran 2021
- 528
- 1.390
- Konu Sahibi Eve in Heaven
Narsist olduğunu düşünüyorum, fazlası da olabilir
Inşallah bir an önce kurtulursunuz ya. Böylesi de kötü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Narsist olduğunu düşünüyorum, fazlası da olabilir
Engelledim avukatım da bunu önerdi zaten,bir daha asla kaldırmıcam oğlumla ilgili Allah korusun ciddi bir şey olmadığı süreceAnladım o zaman siz cevap vermeyin kışkırtma olmasın ne yapmaya çalıştığı muamma
İnşallah canım,okuyan herkesten dua bekliyorumInşallah bir an önce kurtulursunuz ya. Böylesi de kötü
Engelledim avukatım da bunu önerdi zaten,bir daha asla kaldırmıcam oğlumla ilgili Allah korusun ciddi bir şey olmadığı sürece
Bu şahıs mail üzerinden de tahrik eder sorun değil onaAllah korusun. Bugün boşanma ile ilgili serhat yabancı nin bir videosunu izledim. Yurt dışında eski eşler sadece mail üzerinden haberlesiyorlarmis. Herhangi bir temas olmaması için. Çok mantıklı geldi. Herşey kayıtlı mis gibi keşke bizdede yaygın olsa. Böyle uğraşıp duruyoruz işte mahkeme delili olsun diye
Bu şahıs mail üzerinden de tahrik eder sorun değil ona
Bugün avukata yazdım böyle böyle mesajlar atıyor engelledim ama artık dayanamıyorum bunlarla ilgili açılacak bir dava yok mudur diye.Engelleyin ve sinirlerinizi bozmasına izin vermeyin diye cevap yazdı diğer soruma cevap vermedi ama ben bunu araştıracağımSizi bu sekilde rahatsız ettiğinde mahkemede kullanamiyor musunuz? Yani bu adamin hic mi korkusu yok ya?
Bugün avukata yazdım böyle böyle mesajlar atıyor engelledim ama artık dayanamıyorum bunlarla ilgili açılacak bir dava yok mudur diye.Engelleyin ve sinirlerinizi bozmasına izin vermeyin diye cevap yazdı diğer soruma cevap vermedi ama ben bunu araştıracağım
Tam olarak ne diyor mesajlarında , tehdit hakaret yoksa şikayet pek bir işe yaramaz. Ama örneğin siz görüşmek istemediğinizi belirtiğiniz halde sık sık ve ısrarla yaziyorsa şikayet edebilirsinizBugün avukata yazdım böyle böyle mesajlar atıyor engelledim ama artık dayanamıyorum bunlarla ilgili açılacak bir dava yok mudur diye.Engelleyin ve sinirlerinizi bozmasına izin vermeyin diye cevap yazdı diğer soruma cevap vermedi ama ben bunu araştıracağım
Mesaj harici hepsiyle irtibatı kesseniz mesaja mecbur kalır aslında..Bence kesinlikle araştırın. Hem size ceza davası açıyor en ufak şeyden saçma sapan. Hem bu şekilde tahrik ediyor, dalga geçiyor. Bir kere kötü niyet var, kışkırtma var.
Hakim anlamayacak mi bunu? Avukatınız neden es geçiyorki?
Benimki herşeyi soruyor ne dedi vs diye ama eş kişisi öyle çakal ki mesajla değil telefonla konuşuyor yada hiç konuşmuyor ailesinden birilerini konuşturuyor. Bence iz peşinde olun.
Böyle diyorumda ben yapabiliyor muyum güç bulamıyorum kendimde
Mesela üç gün önce cimere şikayet ettiğini öğrenip ifade verdim geldim,bunu yapan o değilmiş gibi "mastershef memlekete neyle gideceksiniz yapacağım bişey varsa yapabilirim" hiçbir şey istemediğimi yazdım."canım ya çok seviyorum seni şimdi yanımda olsan sarilirdim sana "filan tarzında yazıyor..hakaret yazar mı hiç yüzüme söyler ama yazmaz ,aksine bana yazdırmaya çalışıyoTam olarak ne diyor mesajlarında , tehdit hakaret yoksa şikayet pek bir işe yaramaz. Ama örneğin siz görüşmek istemediğinizi belirtiğiniz halde sık sık ve ısrarla yaziyorsa şikayet edebilirsiniz
Ozaman engelleyin gitsin, sizinle alay edip , sizin kizmanizi sinirlenmenizi sağlamaya çalıyor gibi .Mesela üç gün önce cimere şikayet ettiğini öğrenip ifade verdim geldim,bunu yapan o değilmiş gibi "mastershef memlekete neyle gideceksiniz yapacağım bişey varsa yapabilirim" hiçbir şey istemediğimi yazdım."canım ya çok seviyorum seni şimdi yanımda olsan sarilirdim sana "filan tarzında yazıyor..hakaret yazar mı hiç yüzüme söyler ama yazmaz ,aksine bana yazdırmaya çalışıyo
Hayır kesin katakulliyle kendini affettirip mahkemede bakın benim suçum yok olsa affetmezdi diyecek. Hep bunu yapıyorlar çünküSizi geri kazanmaya mı çalışıyor acaba
Bence git polis merkezine şikayet et ısrarlı takip yapıyor özel hayatımda beni rahatsız ediyor diye uzaklaştırma al, daha da devam ederse zorlama hapsini boylasın böylesine böyle davranmak yaraşır canım.Daha iki gün önce ifade verip geldim o gün de bunları yazıyordu alay ediyor ya geri kazanmakla hiç ilgisi yok geri kazanmak isteyen böyle mi davranir
Ay bende onu izliyordum ama o kısmı atlamışım. Ben galiba yurtdışı seviyesine gelmişim sadece mailden iletişim kurdum o da protokol için filan ama tabi elime koz verdi saftirikAllah korusun. Bugün boşanma ile ilgili serhat yabancı nin bir videosunu izledim. Yurt dışında eski eşler sadece mail üzerinden haberlesiyorlarmis. Herhangi bir temas olmaması için. Çok mantıklı geldi. Herşey kayıtlı mis gibi keşke bizdede yaygın olsa. Böyle uğraşıp duruyoruz işte mahkeme delili olsun diye
Canım o da değil.Bunlari alaya alarak yazıyor sinirlendirmek istiyor belli,"Eğer çok değerli hissediyorsan çok seviyorum seni ex aşkım "yazmış birinde de.Geri kazanmaya çalışmak değil tahrik,yeni bir şikayete zemin olabilecek bir cevap almak amacıyla yapıyor.. Bildiğin işsiz yaHayır kesin katakulliyle kendini affettirip mahkemede bakın benim suçum yok olsa affetmezdi diyecek. Hep bunu yapıyorlar çünkü
Avukata açılabilecek bişey var mı diye sordum buna bişey yazmadı,şimdi habersiz bişey yapmayım engelledim gitti mikrobu.Buna da sabredeyim bakalım, sinirlendiğimi belli edecek cevap bile yazmıyorum sinirlenmem onu mutlu ederBence git polis merkezine şikayet et ısrarlı takip yapıyor özel hayatımda beni rahatsız ediyor diye uzaklaştırma al, daha da devam ederse zorlama hapsini boylasın böylesine böyle davranmak yaraşır canım.
Evet canım sinirlenmen onu mutlu eder ama bu şekilde davranan adama da cevabını hukuki yolla vermek onu sustur bence. Yine de sen bilirsin avukata danış psikopat adam Allah kolaylık versinCanım o da değil.Bunlari alaya alarak yazıyor sinirlendirmek istiyor belli,"Eğer çok değerli hissediyorsan çok seviyorum seni ex aşkım "yazmış birinde de.Geri kazanmaya çalışmak değil tahrik,yeni bir şikayete zemin olabilecek bir cevap almak amacıyla yapıyor.. Bildiğin işsiz ya
Avukata açılabilecek bişey var mı diye sordum buna bişey yazmadı,şimdi habersiz bişey yapmayım engelledim gitti mikrobu.Buna da sabredeyim bakalım, sinirlendiğimi belli edecek cevap bile yazmıyorum sinirlenmem onu mutlu eder
Ona hukuki cevapları zaman geldikçe vereceğim.Mal davası,nafaka artırma davası, tazminat davası gibiEvet canım sinirlenmen onu mutlu eder ama bu şekilde davranan adama da cevabını hukuki yolla vermek onu sustur bence. Yine de sen bilirsin avukata danış psikopat adam Allah kolaylık versin
Canım ya çok sağol damdan düşeni damdan düşen anlıyor Dünkü kadar olmasa da yine öfke doluyum.Bunlar hep hazımsızlıktan,böyle düşünüp rahatlamaya çalışıyorum.Sen nasılsın ?Purpplee 'im nasılsın?