- 25 Mayıs 2021
- 1.579
- 4.382
- 26
- Konu Sahibi Eve in Heaven
Hoşgeldin canımGörmemiştim çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canımGörmemiştim çok teşekkür ederim
Oooo iyi tatiller canım inşallah dururlar kaç saat sürecek yol olmadı mola verirsin biraz rahatlar devam edersinSelam kızlar Pp yi değiştirdim ama dün aldatıldığını yazan kişiyim ben
Yarın Çeşmeye gidicem 10 günlüğüne çocuklarla, ilk uzun yol şoförlüğüm değil ama 4 yıldır yapmıyordum eşim sürüyordu nereye gideceksek.Yani tamamen tek başıma olucam ve arkada küçük bir çocuk ve bir bebek olacak ve benim yola konsantre olmam gerekecek bebeğin yola çıkmadan altını değiştirip emzirirsem yol boyu uyur diye düşünüyorum hem küçük olduğu için çok uyuyor aralarda da emziririm yol kısa zaten, oğlum da böyle seyahatleri sever güneşin alnında çıkmadığım sürece o da rahatsız olmaz inşallah diye umuyorum eskiden eşim ben ve oğlum giderdik arabayı ben kullanmadığım ve tek çocuk olduğu halde zorlanırdım şimdi nasıl olacak bakalım onsuz ilk yolculuğumuz ve ilk tatilimiz..duruşmadan birkaç gün önce döneceğim hadi bakalım gazamız mübarek olsun
Selam kızlar Pp yi değiştirdim ama dün aldatıldığını yazan kişiyim ben
Yarın Çeşmeye gidicem 10 günlüğüne çocuklarla, ilk uzun yol şoförlüğüm değil ama 4 yıldır yapmıyordum eşim sürüyordu nereye gideceksek.Yani tamamen tek başıma olucam ve arkada küçük bir çocuk ve bir bebek olacak ve benim yola konsantre olmam gerekecek bebeğin yola çıkmadan altını değiştirip emzirirsem yol boyu uyur diye düşünüyorum hem küçük olduğu için çok uyuyor aralarda da emziririm yol kısa zaten, oğlum da böyle seyahatleri sever güneşin alnında çıkmadığım sürece o da rahatsız olmaz inşallah diye umuyorum eskiden eşim ben ve oğlum giderdik arabayı ben kullanmadığım ve tek çocuk olduğu halde zorlanırdım şimdi nasıl olacak bakalım onsuz ilk yolculuğumuz ve ilk tatilimiz..duruşmadan birkaç gün önce döneceğim hadi bakalım gazamız mübarek olsun
Normalde İzmir'de yaşıyorum ordan gitseydim 1 saat sürecekti ama babamın yanında Denizlideyim o yüzden 4 saat sürecek çok sağol canım saat başı mola verecegim çocuklar bunalmasın diyeOooo iyi tatiller canım inşallah dururlar kaç saat sürecek yol olmadı mola verirsin biraz rahatlar devam edersin
Ah değil mi benimki de sürekli stres yaratırdı böyle daha rahat olacak diye hissediyorum:))Bebek doğunca siz de ikiniz gidersiniz canım ne güzel olur bebişinin cinsiyeti ne?Hayalimi yaşıyorsun suan neyseki artık bende gerçekleştirebilirim, o kocayla imkansızdı
Anlıyorum canım bizde çok kavga ettik bu aile meseleleri yüzünden, düşük riskim vardı dolayısıyla oğluma bakması için annemi çağırıyordum bu seferde benim annemi çağıralım derdi veya annemleri yemeğe çağırıyordum ertesi gün sanki ölüverecekmiş gibi kendi ailesini yemeğe davet etmeye çalışıyordu.Evlilik zor iş özellikle anasına düşkün biriyle evliysenAilemle de giderim, o adam olsaydı kendi ailesini her yere götürür benimkileri bir çay içmeye götürmezdi. Biz gitsek bizimle gelmezdi iş bahanesiyle.
Erkek olacak nasipse
Sağolasın canım benim sende inşallahNe güzel 2 tane oglun var, Rabbim hep güzel günler yaşatsın sende güzel günlerini gör inşallah
Alışma süreci canım elbette eskiye, alışkanlığa, olağana özlem duyuyor insan ama sen çocukların için de doğru kararı almak zorundasın bunu sakın unutma. Onları öp, sarıl yarın daha iyi olacaksın yalnız kalınca çöküyor bu hüzün ister istemez. Senin gibi arkadaşlar edin güzel günler gelmiş bile senin için. Çocukların var ne güzel tatile çıkmışsın, her şeyin üstesinden geliyorsunİyi geceler kızlar aniden içime bi hüzün çöktü de paylaşayım dedim, bugün yoldayken bi lokantaya uğradık mola için o yol üzerinde her zaman gittiğimiz bir yer vardı tanıyorlar bizi hemen eşimi sordular ne diyeceğimi bilemedim veya yoldayken komik birşey olduğunda hemen eşimle paylaşırdım gülerdik, havadan sudan konuşurduk falan şimdi hepsini sadece aklımdan geçirdim ve kendimi bir an aşırı öfkeli ve yalnız hissettim bide herkesin hemen araması yok mu tek başıma yapamazmışım gibi sanki.. şimdi herşeyi yerleştirdim çocuklar uyudu ve ben otel odasında yalnızım ve eşim olsaydı şu an napardık ne konuşurduk diye düşünüyorum hep, çocukların biraz büyümesine ihtiyacım var sanırım çünkü onlar şimdi biraz büyük olsalar ne güzel ana oğul vakit geçirirdik ama şu an çok küçükler.. yarın kesin çocuklarla denize gidip dışarıya çıkınca geçer bu hüznüm daha çok yalnızken oluyor ama bir gün neseliyken bir gün hüzünlü olma.. ne zaman geçecek bu yaa??
Evet çok çok haklısın kuzum çok iyi geldi mesajın teşekkür ederimhani bide bi ağlama hissi çöküyor da ağlayamıyorsun ya o en kötüsü..ama bunlar iyileşme sürecinin bir parçası, Özellikle bugün biriyle karşılaştım ki işte o son noktaydı benim hikayem karışık biraz ama hazır hissettiğimde ilk buraya yazacağım.. üstesinden geliyoruz gelebildiğimiz kadar güçlü kadınlar olarakAlışma süreci canım elbette eskiye, alışkanlığa, olağana özlem duyuyor insan ama sen çocukların için de doğru kararı almak zorundasın bunu sakın unutma. Onları öp, sarıl yarın daha iyi olacaksın yalnız kalınca çöküyor bu hüzün ister istemez. Senin gibi arkadaşlar edin güzel günler gelmiş bile senin için. Çocukların var ne güzel tatile çıkmışsın, her şeyin üstesinden geliyorsun
Aman almayayayım benoğullarım dışında hiçbir erkeği hayatıma sokmak istemiyorum bir süre eğer onu diyosanCanını sıkma sakın bu hayatta ne olacağı hiç belli olmaz senin de yüzünü güldürenler olur elbette
Ben de o moddayım şuan ama hiç düşünmediğin istemediğin anda karşına çıkıyor diyollaaaAman almayayayım benoğullarım dışında hiçbir erkeği hayatıma sokmak istemiyorum bir süre eğer onu diyosan
Bana uzak Allah'a yakın olsunlar
İki kez aşık oldum birini kendim bıraktım diğeri de eşimdi zatenama sonu kötü bitse de ben kendimi şanslı sayıyorum hayatında hiç aşık olmadan ölen insanlar da var veya yanındakiyle yasayıp aklındaki ile ölende.. üçüncü kez aşık olacağımı sanmam ancak çocuklarımla iyi bir iletişim kurarsa bana destek olursa ona minnet duyarım o kadar,ama ciddiyetsiz ilişkilerin içinde bulunabilirim o ayrı meseleBen de o moddayım şuan ama hiç düşünmediğin istemediğin anda karşına çıkıyor diyollaaa
şaka bir yana Allah bilir hayırlısı olsun diyelim
Bak ben bişey okumuştum hayatta 3. Kez aşık olduğun kişi gerçek aşkın oluyormuş ilk aşk sadece heves ve acıyla gidiyormuş 2.de biraz daha mantıklı bakmaya başlıyormuşsun uyum arıyormuşsun 3.kişi de ömür boyu anlaşacağın insan oluyormuşİki kez aşık oldum birini kendim bıraktım diğeri de eşimdi zatenama sonu kötü bitse de ben kendimi şanslı sayıyorum hayatında hiç aşık olmadan ölen insanlar da var veya yanındakiyle yasayıp aklındaki ile ölende.. üçüncü kez aşık olacağımı sanmam ancak çocuklarımla iyi bir iletişim kurarsa bana destek olursa ona minnet duyarım o kadar,ama ciddiyetsiz ilişkilerin içinde bulunabilirim o ayrı mesele