Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Evet aldatılmak tamamen iğrenç bişey,psikolojisi berbat ama ilk başta kadini görmeden,konuşmadan ve nasıl biri olduğunu bilmeden kafamda hayal ettiğim şekilde aldatildigim düşündüğümde yaşadığım duygu çok ama cokkk berbattı.sonrs kadınının resmini gördüm,onla konuştum ve ayrıntıları öğrendim.ilk baştaki gibi hissetmedim.bi kere kesinlikle güzel bile değildi,alalade hele seksapeli falan olsa çıldırirdim,sırf bu yüzden eşimin beni aldatmis olması beni mahvederdi.oysa bunlar dini kullanip arkadaşlık kurup bişey denemiş.illa nikah vs olunca bişey yaşamışlardır fakat asıl mesele birbirlerini kandırmışlar.yalan üzerine kurulu birşey acıdım onlara.gercek bı aşk uğruna aldatılmış olsam çok daha fazla uzulurdum
Evet bu durum belki bir nebze seni iyi hissettirmiş olabilir ama ne şekilde olursa olsun hangi bahaneyle olursa olsun aldatma aldatmadır. Yalan da aldatmanın başlangıcı sen hiç bilmeseydin bu adam bu şekilde devam edecekti. Sana yalan söyleyerek orada bambaşka bir hayat yaşayacaktı.

Aldatılma insana çoğu zaman kendini sorgulatıyor ama kesinlikle aldatılanla alakalı bir durum değil bir kere başlayan ne yazık ki güzel ve ya değil tekrar tekrar yapabiliyor karakter meselesi bel ki de bir nevi hastalık bir de evli olduğunu bile bile beraber olanlar var ki ne yazık

Aldatılma insana çoğu zaman kendini sorgulatıyor ama kesinlikle aldatılanla alakalı bir durum değil bir kere başlayan ne yazık ki güzel ve ya değil tekrar tekrar yapabiliyor karakter meselesi bel ki de bir nevi hastalık bir de evli olduğunu bile bile beraber olanlar var ki ne yazık
Bencede o sekilde.Zihniyetinde varsa aldatmak kadar kolay bisey yok.Gitmek isteyen ne yapar ne eder kandircak bi kilif elbet bulur. Allah kotu insanlardan uzak tutsun kimseye bu aciyla yuva yiktirmasin insallah

Evet bu durum belki bir nebze seni iyi hissettirmiş olabilir ama ne şekilde olursa olsun hangi bahaneyle olursa olsun aldatma aldatmadır. Yalan da aldatmanın başlangıcı sen hiç bilmeseydin bu adam bu şekilde devam edecekti. Sana yalan söyleyerek orada bambaşka bir hayat yaşayacaktı.
Orası öyle olduğu için bosaniyorum ya.yine de üzüntünün derecesini azaltan şeyler bu etkenler.

Gece gece aglarken buraya yazmak istedim. Insanin en yakini bile ne kadar cok guvensizlik verebiliyor. Ya insanlar artik cok kotu degil mi? Boyle bir devirde hep guvensizlik. Gozlerim sisti saatlerdie aglamaktan. Bi kizi eklemis. Tanimiyorum dedi kizsa beni o ekledi dedi. Bilmiyodum dedi. Cok guvenmistim ona. Bi onceki iliskimde benim kotiydu evlenmeden onceki.Oda annesi yuzunden bu sekilde nisan oncesi ayrildik. Benim giyimime laf ediyordu etek giysen annem bisey dese annemi dinlemiycekmisin diye. Simdi esiyle mayolu fotografi profil resmi.Bilmiyorumki bu insanlarin garezi mi bana. Cefa cekme kismi bana dusunuyo kandirilma kismi bana dusuyoda sefa kismimi baskasina dusuyo.Evlendim mutlu olcam dedim mesela evlendim adam beni kendinden itti resmen ben onun icin o kadar cok sey yaparken yaomayada hazirken. Cok utaniyorum bosancagim icin ve surekli basima bu sekilde iliskiler geldigi icin. Ya cidden cok kotuler

Gece gece aglarken buraya yazmak istedim. Insanin en yakini bile ne kadar cok guvensizlik verebiliyor. Ya insanlar artik cok kotu degil mi? Boyle bir devirde hep guvensizlik. Gozlerim sisti saatlerdie aglamaktan. Bi kizi eklemis. Tanimiyorum dedi kizsa beni o ekledi dedi. Bilmiyodum dedi. Cok guvenmistim ona. Bi onceki iliskimde benim kotiydu evlenmeden onceki.Oda annesi yuzunden bu sekilde nisan oncesi ayrildik. Benim giyimime laf ediyordu etek giysen annem bisey dese annemi dinlemiycekmisin diye. Simdi esiyle mayolu fotografi profil resmi.Bilmiyorumki bu insanlarin garezi mi bana. Cefa cekme kismi bana dusunuyo kandirilma kismi bana dusuyoda sefa kismimi baskasina dusuyo.Evlendim mutlu olcam dedim mesela evlendim adam beni kendinden itti resmen ben onun icin o kadar cok sey yaparken yaomayada hazirken. Cok utaniyorum bosancagim icin ve surekli basima bu sekilde iliskiler geldigi icin. Ya cidden cok kotuler
Başkalarının iğrenç davranışlarından siz sorumlu değilsiniz.ayni olaylar başınıza geliyorsa Rabbim imtihana alıştırmak ve kolay sabredebilmeniz için veriyor belki de aynı imtihanı.annelerin kaderini yaşayan kız çocuklarında olduğu gibi.benim de oyle oldu çünkü.ayrica ileride neden mutlu olmayasınız belki sizin değerinizi bilecek kişiye hazirliyordur bunlar sizi.iyi düşünelim iyi olsun.

Bu yaşadıkların seninle ilgili olumsuzluklar değil ki canım, sen belli ki çok seviyorsun. Çok sevince de karşı taraf için bazı şeyleri çok kolay hale getiriyorsun. Bu defa da o kadar kolay oluyor ki her şey kıymet bilinmiyor. Ama en çok pişman olanlar senin gibilerin kıymetini bilmeyenler oluyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.🤲🏻🌸

Bu arada hafta sonu arkadaşlarımın düğünleri kınaları vs derken pek siteye girme imkanım olmadı. Süreçle ilgili bilgilendireyim sizi. Bugün noterden avukatım için vekaleti verdim. Evlilik öncesi ve sürecinde yaşanan olayların çoğunu yazdım yazmaya devam ediyorum. Bugün WhatsApp konuşmalarını çıktı aldım bana ettiği hakaretlerin ses kaydını CD ye yazdırdım ve hepsini avukata kargoladım. Delil olarak kullanacak. Umarım çok uzamaz dava süreci en azından bir yerden başlamış olduk. Bazı yaşananlara tanık olanların şahitlik yapmak istememesi, darp raporuna şehir değiştirdiğim için ulaşamamış olmam biraz kısıtlanmış hissettirdi ve moralimi bozdu. Ama şimdi işler biraz daha yoluna girdi gibi gözüküyor umarım hayırla biter ve hakkımı alabilirim.

Cicito88 Cicito88 kararını vermişsin süreçle ilgili buradan bilgi alabilirsin. Geçmiş olsun. Aileci eşler maalesef düzelmiyor bizim boşanma kararımızda da annesine aldığı anneler günü hediyesi çıkış noktası oldu ne yazık ki. Çok geçmiş olsun bu aşamadan sonra geri adım atmamanı tavsiye ederim.

S Suffa066 buradan süreci ve ilerleyişini paylaşırsan çok mutlu olurum 🌸
Çok üzgünüm malasef hayatın insanin.onune ne çıkaracağını bilemiyrouz kaç gündür sürekli gece gündüz ağlıyorum.daha 3 buçuk aylık evliydim 7 haftalık da hamileyim 🥺 ve şiddet şiddet şiddet beni çok dövdü hakaretler küfürler çocuğu dusurucem demeler seni döverek o çocuğu dusurucem o çocuğu aldiracaksin demeelr neler neler nedeni ise çok basit sebepler neden bile yok ortada tamamen psikolojik deli beni döver sabah olur ağlar zirlar özür diler sonraki gün yine aynı ....şuan da ailemin yanındayım darp raporu aldım koruma uzaklaştırma kararı çıkartıldı bir sene olmadığı için de mahkeme açamıyorum yoksa hemen boşanmak istiyorum 🥺🥺

Çok üzgünüm malasef hayatın insanin.onune ne çıkaracağını bilemiyrouz kaç gündür sürekli gece gündüz ağlıyorum.daha 3 buçuk aylık evliydim 7 haftalık da hamileyim 🥺 ve şiddet şiddet şiddet beni çok dövdü hakaretler küfürler çocuğu dusurucem demeler seni döverek o çocuğu dusurucem o çocuğu aldiracaksin demeelr neler neler nedeni ise çok basit sebepler neden bile yok ortada tamamen psikolojik deli beni döver sabah olur ağlar zirlar özür diler sonraki gün yine aynı ....şuan da ailemin yanındayım darp raporu aldım koruma uzaklaştırma kararı çıkartıldı bir sene olmadığı için de mahkeme açamıyorum yoksa hemen boşanmak istiyorum 🥺🥺
Üzüldüm gerçekten güçlü olun kendinize güvenin bebeğinize odaklanın

Allah razı olsun 🥺🤲güçlü duurmaya çalışıyorum hayat her zaman iyi insalr çıkarmıyor karşımıza Allah kerimdir mücadele ye devam ediyoruz inşallah çok teşekkür ediyorum 🥺😔😔
Canım hiç merak etme güçlü ol yalnız bu adama sakın inanma zaten sürekli şiddet gösteriyormuş. Bu tipler değişmez. Çekişmeli şekilde dava açıp anlaşmaya bağlayabilirsin karşı taraf kabul ediyorsa. Kabul etmezse mahkemede eşinin psikolojik rahatsızlığı olup olmadığını kontrol edilmesini talep edebilirsin.

Canım hiç merak etme güçlü ol yalnız bu adama sakın inanma zaten sürekli şiddet gösteriyormuş. Bu tipler değişmez. Çekişmeli şekilde dava açıp anlaşmaya bağlayabilirsin karşı taraf kabul ediyorsa. Kabul etmezse mahkemede eşinin psikolojik rahatsızlığı olup olmadığını kontrol edilmesini talep edebilirsin.
Asla inanmıyorum zaten başladı özurler dilemeye döver döver özür diler sonra başlarda saf olduğum için inanıyordum kaniyordum..Rabbim bizleri kurtarsın bunlardan ve Allah'ım.kimsenin başına vermesin zor bir süreç zor bir imtehan şükür ediyorum ki sağlam geldim ailemin yanına 🥺🤲

Asla inanmıyorum zaten başladı özurler dilemeye döver döver özür diler sonra başlarda saf olduğum için inanıyordum kaniyordum..Rabbim bizleri kurtarsın bunlardan ve Allah'ım.kimsenin başına vermesin zor bir süreç zor bir imtehan şükür ediyorum ki sağlam geldim ailemin yanına 🥺🤲
En azından ailenin yanındasın onlar var öyle düşün, bebeğin de sağlıklı çok şükür.

X