- 25 Mayıs 2021
- 1.579
- 4.382
- 26
- Konu Sahibi Eve in Heaven
kadermibu üzüntün biraz geçmiştir umarım boşanma için buradan fikir alıyoruz katılabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım.Allah senden razı olsun Rabbim ailemden razı olsun her zaman destekler yanimdalar sadece üzüldüğümu görünce onlar da çok üzülüyorlar ben pişmanlığıma bebeğin olmasına ağlıyorum....vardır bunda da bı hayr diyip imtehan diyip Rabbime sığınıyorum bakalım.mevla neyler hepimiz icin hayirlisi olsunEn azından ailenin yanındasın onlar var öyle düşün, bebeğin de sağlıklı çok şükür.
Amin canım olanda hayır vardır belki bebeğin olmasaydı tek kendini düşünüp bu pis adama geri dönecektin ama şuan da bebeği de düşündüğün için dönmüyorsun. Ve kendi çocuğunu öldürme planı yapan adam Allah korusun sana neler neler yapar. Kurtulmuşsun öyle bak olaya.Evet canım.Allah senden razı olsun Rabbim ailemden razı olsun her zaman destekler yanimdalar sadece üzüldüğümu görünce onlar da çok üzülüyorlar ben pişmanlığıma bebeğin olmasına ağlıyorum....vardır bunda da bı hayr diyip imtehan diyip Rabbime sığınıyorum bakalım.mevla neyler hepimiz icin hayirlisi olsun
Yaa profilindekiler çocukların mı Allah bağışlasın canım hiç canını sıkma aldatılma affedilmez. Bence affedilemez de sen ne kadar bahane uydursan da eşine inanmak istesen de içine giren şüphe çıkmaz. O sebeple en mantıklı kararı almışsın. Allah işini kolaylaştırsın. İnşallah bir an önce kurtulursun ama yurtdışı işin içine girdiğinde bir tık uzuyor sanırım işler.İyi geceler kızlar yine uyuyamadım burayı gördüm yazayım dedim bende boşanma surecindeyim ikinciye hamileyken aldatıldığımı öğrendim sıkıntıdan erken doğum yaptım bebeğim günlerce kuvoz de kaldı şu an çok şükür iyi 3 aylık oldu o yurtdışında ben turkiyedeyim şu an
İyi geceler kızlar yine uyuyamadım burayı gördüm yazayım dedim bende boşanma surecindeyim ikinciye hamileyken aldatıldığımı öğrendim sıkıntıdan erken doğum yaptım bebeğim günlerce kuvoz de kaldı şu an çok şükür iyi 3 aylık oldu o yurtdışında ben turkiyedeyim şu an
Çok sağol canım benim Allah razı olsun o kadar haklısın ki mesajları gördüğüm an mahvoldum seni çok özledim aşkım falan filan inşaat mühendisi eşim onun firmasında çalışıyor kadın aynı zamanda o da evli ben Türkiye ye döndükten sonra araştırdım buldum kocasını herşeyi anlattım delillerim de vardı kadın hem işten kovuldu hem kocasıyla boşanıyorlar ama benim içim soğumadı asıl intikam almak istediğim kişi kocam ama çocuklarım için sakin kalmaya çalışıyorum. Evet yurtdışı işleri zorlaştırıyor ama durumlar benim lehime karşı tarafta itiraz etmeyecek oğlum küvözdeylen geldiğinde ikimizde yıpranmıştık ve öyle anlaşıldı o yüzden anında karara bağlanılır diyorlar ama bakalım..Yaa profilindekiler çocukların mı Allah bağışlasın canım hiç canını sıkma aldatılma affedilmez. Bence affedilemez de sen ne kadar bahane uydursan da eşine inanmak istesen de içine giren şüphe çıkmaz. O sebeple en mantıklı kararı almışsın. Allah işini kolaylaştırsın. İnşallah bir an önce kurtulursun ama yurtdışı işin içine girdiğinde bir tık uzuyor sanırım işler.
Çok teşekkür ederim canım benim senin bebeğinde şimdiden hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahBebeğin hayırlı uğurlu olsun
Ne kadar oldu geleli
O zaman çok şanslısın bence. Eski eşinden de intikam almaya çalışma evet aldatılmış olmak çok kötü bir his. Kendini suçluyorsun haksızlığa uğradığını hissediyorsun ama sensizlik ona en büyük ceza senin mutluluğun ona en büyük intikam olacak böyle düşün ve dik dur derim. Her şey gönlünce olsunÇok sağol canım benim Allah razı olsun o kadar haklısın ki mesajları gördüğüm an mahvoldum seni çok özledim aşkım falan filan inşaat mühendisi eşim onun firmasında çalışıyor kadın aynı zamanda o da evli ben Türkiye ye döndükten sonra araştırdım buldum kocasını herşeyi anlattım delillerim de vardı kadın hem işten kovuldu hem kocasıyla boşanıyorlar ama benim içim soğumadı asıl intikam almak istediğim kişi kocam ama çocuklarım için sakin kalmaya çalışıyorum. Evet yurtdışı işleri zorlaştırıyor ama durumlar benim lehime karşı tarafta itiraz etmeyecek oğlum küvözdeylen geldiğinde ikimizde yıpranmıştık ve öyle anlaşıldı o yüzden anında karara bağlanılır diyorlar ama bakalım..
Ne güzel demişsin canım benim böyle destek veren biri olması o kadar güzel ki çok teşekkür ederimO zaman çok şanslısın bence. Eski eşinden de intikam almaya çalışma evet aldatılmış olmak çok kötü bir his. Kendini suçluyorsun haksızlığa uğradığını hissediyorsun ama sensizlik ona en büyük ceza senin mutluluğun ona en büyük intikam olacak böyle düşün ve dik dur derim. Her şey gönlünce olsun
Bi tanesin kuzum sağol bende öyle düşünüp tatmin oluyorum içten içe ben çocuklarımla öneme bakarım o düşünsün bundan sonraMahidevranSultan şuan zaten ikisinin de hayatı kaydı emin ol ilişkileri de bitmiştir bu saatten sonra başını hangi taşlara vursalar boş sen de gururunla bakar büyütürsün yavrularını
Benim çocuğum yok kuzum 6 aylık evliyken eşimden darp ve hayata kast etmesi sebebiyle şikayetçi oldum şimdi boşanma aşamasındayımNe güzel demişsin canım benim böyle destek veren biri olması o kadar güzel ki çok teşekkür ederim
Senin durumu da aradım ama bulamadım çocuğun var mı? boşandın mı boşanma sürecinde misin?
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda hayatından çıkar gider inşallah ama en iyisini yapmışsın şiddetin azı çoğu olmaz affı da olmaz,biz güçlü kadınlarız bu zamanları da atlatacağız önümüze bakacağızBenim çocuğum yok kuzum 6 aylık evliyken eşimden darp ve hayata kast etmesi sebebiyle şikayetçi oldum şimdi boşanma aşamasındayım
Görmemiştim çok teşekkür ederimOgungelecek biz burada konuşuyoruz desteğe ihtiyacın olduğunda yazabilirsin
Asıl intikamını sen güçlü durdukça hayat alacak sakın merak etme kendi yoluna bak kendin ve çocukların için geliş mutlu olunÇok sağol canım benim Allah razı olsun o kadar haklısın ki mesajları gördüğüm an mahvoldum seni çok özledim aşkım falan filan inşaat mühendisi eşim onun firmasında çalışıyor kadın aynı zamanda o da evli ben Türkiye ye döndükten sonra araştırdım buldum kocasını herşeyi anlattım delillerim de vardı kadın hem işten kovuldu hem kocasıyla boşanıyorlar ama benim içim soğumadı asıl intikam almak istediğim kişi kocam ama çocuklarım için sakin kalmaya çalışıyorum. Evet yurtdışı işleri zorlaştırıyor ama durumlar benim lehime karşı tarafta itiraz etmeyecek oğlum küvözdeylen geldiğinde ikimizde yıpranmıştık ve öyle anlaşıldı o yüzden anında karara bağlanılır diyorlar ama bakalım..