Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Taksiyle git otogara veya hava alanına kadar kaçıncı katta oturuyorsun evin önüne kadar çıkarsan taksiciler alıp yüklüyor öncelik bebeğin şuan senin için
Çok üzüldüm sizin için.
Ne desem bilemedim. Adam beş para etmez keşke bebek falan yapmasaydınız.
Tamamen kaza hamilelik bilerek yapmadım.Hem Allah verdi benim için evlat başım gözüm üstüne eşim olmasa da bakarım.Cok şükür okumamış ama kendini yetiştirmiş bir insanım benim üzüldüğüm eş tarafından bu davranışlara maruz kalmak.

Tamamen kaza hamilelik bilerek yapmadım.Hem Allah verdi benim için evlat başım gözüm üstüne eşim olmasa da bakarım.Cok şükür okumamış ama kendini yetiştirmiş bir insanım benim üzüldüğüm eş tarafından bu davranışlara maruz kalmak.

En çok da ona üzülme işte. Evlada üzülür mu insan 😊 ben hiç üzülmedim, olmasaydı daha kolay olurdu tabi ama iyikide oldu dedim hep 🥰

Bende ayni düşünüyorum.Iyiki olmuş inşallah sağlıkla kucagima da alırım 😊

Amin amin. Yaşamayan bilemezki. Sadece bu noktada vurgulanması gereken şey karşımızdaki adamların cocuklamiza ne verebileceği. Benimki bana mutsuzluk verecekti. Ben mutsuzken yetiştireceğim çocuk mutlu olamaz. Bunun idrakine varmak buna göre bir hayat çizmek lazım🤷‍♀️

Bende biraz surecimden bahsedeyim. Ben 5 ay evli kaldim. Daha onceki hesabimda bununla ilgili konum vardi ama bi turlu giremiyorum ona. Su an ailemin yanindayim.Cok zor oldu kabullenmesi benim icin ayriligi hala bile zorlaniyorum.O su an pismanliklarda.Ama kadinligima temizlik yuzunden senden kari olmaz demesi kurallari vs derken resmen ben kendimi suclar olmustum.Hala daha aklim.bazen kendimi suclamaya gidiyor.Ilgi bulamadim sohbet istedim once benim isteklerim oldu.Bana bosanma konusmasi zamani les bi hayat yasiycaksin dedi.Saysam bi suru sey bulabilirim cunku unutamiyorum.
Bende 5,5 ay evli kaldım canım şuan ailemin yanındayım dava dilekçesi için veri toplamakla uğraşıyorum 🙃 benzer şeyler yaşadım ama güçlü ol kendini bırakma bu süreç bitince çok daha iyi hissedeceksin düzeleceğim diyen adam bu zamana kadar zaten düzelirdi. Ama kimse gelip buraya kocama sihirli değnek değdi bambaşka biri oldu yazmadı şimdiye kadar maalesef. Senin için en iyi olanı yapıyorsun ❤️

Bende 5,5 ay evli kaldım canım şuan ailemin yanındayım dava dilekçesi için veri toplamakla uğraşıyorum 🙃 benzer şeyler yaşadım ama güçlü ol kendini bırakma bu süreç bitince çok daha iyi hissedeceksin düzeleceğim diyen adam bu zamana kadar zaten düzelirdi. Ama kimse gelip buraya kocama sihirli değnek değdi bambaşka biri oldu yazmadı şimdiye kadar maalesef. Senin için en iyi olanı yapıyorsun ❤️
tespitleriniz ve düşünce tarzınıza hayran kaldım. dilerim en kısa zamanda hayalinizdeki hayata kavuşursunuz

Haklisin canim.Evlilige bile bakis acim degisti. Yani ben fazla bisey istememistim.Esimle oturup film izlemek beraber balkonda kahvalti yapmak ona sarilip uyuyabilmek oyle uyuyamazsada hani iki sarilip sonra en azindan arkasini donup yatmasi.Sohbet etmek karsilikli muhabbet ederek kahve icmek. Ne bileyim. Ama artik benim icin hersey bitti tabi ki. Nasibim bu sekildeymis kabullendim 😊 o baskasiyla olucak ve ben bunu dusundukce sinir oluyorum ben el ustunde tutulmadim diyorum baskasi gitmesin diye el ustunde tutucak.Ama elimden bisey gelmiyor tabi ki

Haklisin canim.Evlilige bile bakis acim degisti. Yani ben fazla bisey istememistim.Esimle oturup film izlemek beraber balkonda kahvalti yapmak ona sarilip uyuyabilmek oyle uyuyamazsada hani iki sarilip sonra en azindan arkasini donup yatmasi.Sohbet etmek karsilikli muhabbet ederek kahve icmek. Ne bileyim. Ama artik benim icin hersey bitti tabi ki. Nasibim bu sekildeymis kabullendim 😊 o baskasiyla olucak ve ben bunu dusundukce sinir oluyorum ben el ustunde tutulmadim diyorum baskasi gitmesin diye el ustunde tutucak.Ama elimden bisey gelmiyor tabi ki

Sende başkasıyla olacaksın, kara gün kararıp kalmayacak 🤷‍♀️

Merhabalar bende boşanmış biri olarak bazen güçsüz herşeyin bittiğini hissetmeye başladığım an kendime söz verdim güçlü olmalıydım isteklerimin hedeflerimin peşinden koştum ve şu an yapamam dediğim şeyleri yapıyorum başkalarına hiçbir zaman muhtaç olmadım öyle ki tam bitti dediğiniz an da inanın herşey güzel oluyor sabredin ve dua edin mücadelenizi hiç kaybetmeyin 😇

Maşallah diyin nazar değmesin,harika gidiyor.yani duygu anlamında tabiki henüz atlatabilmis değilim ama resmi prosedürler konusunda sıkıntı yaşamadım.etraftan aileden gelen hiç tepki yok çünkü kimseye birşey söylemedim.bu çok büyük bir rahatlık oldu.ne eşim ne benim tarafim biliyor.eger şuan onlar biliyor olsa kesin çok mutsuz olurdum.her kafadan bı ses.karsikli aile sırları dökülmesi vs.hersey bittikten sonra söyleyeceğiz eski esimle.onla da çocuklar var o askerde diye konuşuyoruz.bana büyük yanlışı olmuş olsa da insanlığımı kaybetmedim.yaptigi yanlisin bedelini ayrılarak odetiyorum.zaten yıllarca kendi de ödeyecek hatasının bedelini.iyiyiz bakalim

Maşallah diyin nazar değmesin,harika gidiyor.yani duygu anlamında tabiki henüz atlatabilmis değilim ama resmi prosedürler konusunda sıkıntı yaşamadım.etraftan aileden gelen hiç tepki yok çünkü kimseye birşey söylemedim.bu çok büyük bir rahatlık oldu.ne eşim ne benim tarafim biliyor.eger şuan onlar biliyor olsa kesin çok mutsuz olurdum.her kafadan bı ses.karsikli aile sırları dökülmesi vs.hersey bittikten sonra söyleyeceğiz eski esimle.onla da çocuklar var o askerde diye konuşuyoruz.bana büyük yanlışı olmuş olsa da insanlığımı kaybetmedim.yaptigi yanlisin bedelini ayrılarak odetiyorum.zaten yıllarca kendi de ödeyecek hatasının bedelini.iyiyiz bakalim
Nasil bir hatasi oldu

Yazmıştım burda uzun uzun,bı kadınla tasavvuf konuşmuşlar ama kendi kendilerine nikah ta kiymişlar, öğrendim ben de herşeyi affetmedim kısacası.dava acıyorum
Ya insanlar neden bu kadar kotu ve zihniyetleri bu kadar neden kotu ya. Yani bu dunyada o kadar tiksiniyorunki bazi seylerden.Hayatta en tiksindigim sey aldatma Rabbim dusmanima bile yasatmasin.Allah yardimciniz olsun kabul edilebilcek bir durum degil tabi ki.Allah daha iyileriyle karsilastirsin sizi insallah. Kotu insanlardan uzak tutsun hepimizi Rabbim ❤

Ya insanlar neden bu kadar kotu ve zihniyetleri bu kadar neden kotu ya. Yani bu dunyada o kadar tiksiniyorunki bazi seylerden.Hayatta en tiksindigim sey aldatma Rabbim dusmanima bile yasatmasin.Allah yardimciniz olsun kabul edilebilcek bir durum degil tabi ki.Allah daha iyileriyle karsilastirsin sizi insallah. Kotu insanlardan uzak tutsun hepimizi Rabbim ❤
Amin inşallah aldatılmak çok kötü bir travma bir araştırmada aldatılma acısının evlat kaybından sonra en büyük acı olduğu belirlenmiş. Hatta hatırladığıma göre aldatılma anne baba kaybından daha acı olarak ölçülmüştü. Allah kimseye yaşatmasın.🤲🏻

Eklentiler

• Screenshot_2021-06-10-21-12-02-789_com.instagram.android.png
    Screenshot_2021-06-10-21-12-02-789_com.instagram.android.png
    340,7 KB · Görüntüleme: 49
Evet aldatılmak tamamen iğrenç bişey,psikolojisi berbat ama ilk başta kadini görmeden,konuşmadan ve nasıl biri olduğunu bilmeden kafamda hayal ettiğim şekilde aldatildigim düşündüğümde yaşadığım duygu çok ama cokkk berbattı.sonrs kadınının resmini gördüm,onla konuştum ve ayrıntıları öğrendim.ilk baştaki gibi hissetmedim.bi kere kesinlikle güzel bile değildi,alalade hele seksapeli falan olsa çıldırirdim,sırf bu yüzden eşimin beni aldatmis olması beni mahvederdi.oysa bunlar dini kullanip arkadaşlık kurup bişey denemiş.illa nikah vs olunca bişey yaşamışlardır fakat asıl mesele birbirlerini kandırmışlar.yalan üzerine kurulu birşey acıdım onlara.gercek bı aşk uğruna aldatılmış olsam çok daha fazla uzulurdum

X