Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Bence ailen kabul ediyorsa direk o ile git çünkü riskin var bebeğinle ilgili. Sonra oradan muhtardan fakirlik belgesi alarak il barosuna başvuracaksın. Sana bir avukat tayin edilecek ve bu şekilde açabilirsin boşanma davası. Allah yardımcın olsun. Eğer ailen kabul etmiyorsa en yakın karakola başvur ve durumunu anlat onlar da seni kadın sığınmaya alırlar ve maddi imkan sağlarlar.😔
8 yaşında kızım var sığınma evini araştırdım ama kızımı orda durduramam telefon filan yasakmış alıyorlarmış ayrıca ailem benden haber alamazsa olmaz benim sıkıntım valiz taşıdım diye bebeğime bisey olurmu ?Yarın doktor kontrolüm var doktora soracagim yola gidebilirmiyim ağır kaldırabilirsiniz diye

8 yaşında kızım var sığınma evini araştırdım ama kızımı orda durduramam telefon filan yasakmış alıyorlarmış ayrıca ailem benden haber alamazsa olmaz benim sıkıntım valiz taşıdım diye bebeğime bisey olurmu ?Yarın doktor kontrolüm var doktora soracagim yola gidebilirmiyim ağır kaldırabilirsiniz diye
Taksiyle git otogara veya hava alanına kadar kaçıncı katta oturuyorsun evin önüne kadar çıkarsan taksiciler alıp yüklüyor öncelik bebeğin şuan senin için

Taksiyle git otogara veya hava alanına kadar kaçıncı katta oturuyorsun evin önüne kadar çıkarsan taksiciler alıp yüklüyor öncelik bebeğin şuan senin için
Evim 2.kat valilerin hazır kızın bisikleti filan var olmazsa birinden rica edeceğim.Dun eşim cumaya kadar süre istedi annesiyle beraber başka eve çıkacakmış sen kal evde kızla ailenin yanına gidemezsin dedi.Bende 3 gündür ağır gribim ve bir çorba bile yapmadı bana bakalım sanmıyorum yapacağını benimde yarın doktor randevum var ni gideyim bakayım bebek nasıl bebeğin durumun göre şekillenecek gideceğimi de kızımdan öğrenmiş kızım watsaptan yazmış babasına

Kızlar benim moralim bozuk yine eski eşimle olan sürtüşmelere şahit olduğu halde aynı yerde çalıştıkları için tanık olarak düşündüğüm kişi ve eşi araları bozulur diye tanık olmayı reddetti. İnsanlar ne kadar vicdansız ve bencil göz göre göre haksızlığa göz yumuyorlar. Ama Allah hakkımı alır herkesten inşallah 😔

Evim 2.kat valilerin hazır kızın bisikleti filan var olmazsa birinden rica edeceğim.Dun eşim cumaya kadar süre istedi annesiyle beraber başka eve çıkacakmış sen kal evde kızla ailenin yanına gidemezsin dedi.Bende 3 gündür ağır gribim ve bir çorba bile yapmadı bana bakalım sanmıyorum yapacağını benimde yarın doktor randevum var ni gideyim bakayım bebek nasıl bebeğin durumun göre şekillenecek gideceğimi de kızımdan öğrenmiş kızım watsaptan yazmış babasına

Ailenden seni gelip alabilecek biri yok mu canım?

Bir boşanmış da ben varım ama bayağı eskiyim olur mu :oops:

Ellerine sağlık canım ❤️ Bilgi ve duygu paylaşımı açısından çok faydalı bir sayfa olmuş. :super:

Sen de hoşgeldin, hikayeni anlatsan keşke. Bizlere moral olsa...

Çok dalgalı duygu geçişleri içindeyim ben, bir saatim bir saatimi tutmuyor 😅

Sen de hoşgeldin, hikayeni anlatsan keşke. Bizlere moral olsa...

Çok dalgalı duygu geçişleri içindeyim ben, bir saatim bir saatimi tutmuyor 😅
Hoş buldum canım ❤️
Hikayemi sorunca şöyle bir düşündüm 😅
Fiziksel şiddet, küfür, aldatma yoktu evliliğimde ama hiçbir şeyden memnun olmayan yüzü gülmeyen, insanlardan uzak bir hayat isteyen kendi ailemle ve kendi ailesiyle bağımız olmasını istemeyen , yalnız uyumak isteyen asosyal birini hayat arkadaşı secmişim kendime...Yedi yıllık bir evliliğimiz oldu ama çoğunlukla o yurt dışında yaşadı beni de götürmüştü ama ben iki ay sonra döndüm onu tanıyınca. Bu yedi yıl içinde toplasan 365 gün görmüşümdür onu. Birkaç defa dava açtım her defasında karımı çok seviyorum vb dava kapandı. En son tayin istedim kaçtım bulunduğumuz şehirden mecbur kaldı resmen ayrıldık.
Sonra eşimle tanıştım 13 yıldır evliyim. Bahsettiğim olumsuzluklari basit gibi gelebilir ama yüzü hiç gülmeyen bir insanla evlilik o kadar zor ki...şimdiki eşim de birincinin tam tersi aşırı sosyal bir ortasını bulamadım diyorum bazen . :KK48:
Boşanma aşamasında veya yeni boşanmış bacilarimi çok iyi anlıyorum ama şu müjdeyi vereyim inanın yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz ve hepsi geçiyor unutuluyor. Ve o yaşadığınızın evlilik olmadığını fark ediyorsunuz. İkinci evlilik kararı almamin nasıl olduğunu merak ediyorsanız söyleyeyim eski eş kişisi sayesinde oldu. Boşandıktan sonra sürekli mesajlarla kafasına estiği gibi gelip gitmeleriyle bunalttı beni. İki çocuğum vardı onlar bahanesiyle engelleyemiyordum. Evlenirsem kurtulabilirim ancak diye düşündüm bir nevi mecbur kaldım naptiysam kurtulamamıştım çünkü... gözümü karartıp evlendim çok şükür kıymet bilen ince ruhlu bir insan çıktı. Uzun mu oldu hikayem :eek:

X