Bir çocuğum var çalışıyordum ama bırakmak zorunda kaldım şuna çalısmıyorum. Duygu karmaşası içindeyim hala öyle şeyler yapıyor ki iyi ki diyorum iyi ki bu kararı verdim ama bazen karışıyorum işte alışkanlık mı takıntı mı bilemiyorum .Şu anda mutlu musunuz ?
Çocuk var mı Çalışıyor musunuz ?
Bunları bilelim öncelikle.
Ve Ayrılma sebebiniz ne ?
Çok teşekkür ederim mesajınız umut oldu içimde. Kendime kızıyorum aslında nasıl böyle güçsüz olabilirsin diye. Kindar olup hiçbir yapılanı unutmamayı isterdimBu çok normal acı çekmek üzülmek o ani depresyon halleri çünkü alışılmış bi hayat değişiyor. İşte farkındalık önemli bu ruh hali özlem ve karmaşıklık İnan’ın çorap söküğü gibi düzelecek elbet kolay değil ama geçecek.
Alışkanlık.Bir çocuğum var çalışıyordum ama bırakmak zorunda kaldım şuna çalısmıyorum. Duygu karmaşası içindeyim hala öyle şeyler yapıyor ki iyi ki diyorum iyi ki bu kararı verdim ama bazen karışıyorum işte alışkanlık mı takıntı mı bilemiyorum .
Size değer vermeyen önemsemeyen saygı duymayan vs. Bı insanla mutlu olamiyorsanız ki doğal olarak olunmaz. O zaman ayrılarak sadece sizi mutsuz eden kişinin eylemlerine son verirsiniz. Mutlu olup olamamaktadır sizin elinizde .Boşanan boşanma sürecinde olan arkadaşlar . Beni anlayacak destek olacak arkadaşlar sanırım yardıma ihtiyacım var gelecekten korkuyorum. Boşanıp iyi ki diyen mutlu olan var mı biraz yaşamlarınızdan bahsetseniz. Çok kötü bir evlilik yaşadım ama hala aklım karısabiliyor.
Baska cocugunuz var mı4 Sene evlilik üzerine boşanmıstım
bosanana kadar cok zorluk cektım yani o kararı verene kadar ama bosanınca da koca bir oh cektım sırtımdaki o yükü attım ve 4 sene neden o adamı çektiğim için kendi kendime küfür ettim
bosandktan 4 sene sonra da sımdıkı esımle evlendım
bebeğimiz olacak 5 senelık evlıyım mutluyuz şükür
boşanmak dünyanın sonu değil
Yaa var yaaaevli olup dayak yiyip mutsuz olacağıma boşanır mutsuz olurum daha iyi. en azından içinde dayak yok.
Cocuk varmıydıBen varım iyi kii boşamışımm adamı... İyi ki en güzel yaşlarımı onun degişmesini bekleyerek geçirmemişim. O ailesine de kendisine de gereksiz adetlerine de katlanmamışımm.. ohhh beee ömrümdeki en büyük en önemli devrimim bu..
Cocuk varmıydı
Cok ıyı olmusYapmadımm.. Kafamdan bu evliliğe devam etme düşüncesini atmıştım artık. Sadece bir olay patlak vermesini bekledim. Ve bekledigim gibide oldu. O noktadan sonrada ayrıldım evden..
hayır yokBaska cocugunuz var mı
Allah her daım mutlu etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?