• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan ve mutlu olan var mı?

Şu anda mutlu musunuz ?

Çocuk var mı Çalışıyor musunuz ?

Bunları bilelim öncelikle.

Ve Ayrılma sebebiniz ne ?
Bir çocuğum var çalışıyordum ama bırakmak zorunda kaldım şuna çalısmıyorum. Duygu karmaşası içindeyim hala öyle şeyler yapıyor ki iyi ki diyorum iyi ki bu kararı verdim ama bazen karışıyorum işte alışkanlık mı takıntı mı bilemiyorum .

Bu çok normal acı çekmek üzülmek o ani depresyon halleri çünkü alışılmış bi hayat değişiyor. İşte farkındalık önemli bu ruh hali özlem ve karmaşıklık İnan’ın çorap söküğü gibi düzelecek elbet kolay değil ama geçecek.
Çok teşekkür ederim mesajınız umut oldu içimde. Kendime kızıyorum aslında nasıl böyle güçsüz olabilirsin diye. Kindar olup hiçbir yapılanı unutmamayı isterdim

Bir çocuğum var çalışıyordum ama bırakmak zorunda kaldım şuna çalısmıyorum. Duygu karmaşası içindeyim hala öyle şeyler yapıyor ki iyi ki diyorum iyi ki bu kararı verdim ama bazen karışıyorum işte alışkanlık mı takıntı mı bilemiyorum .
Alışkanlık.

Belki sonrası da Korkutuyor olabilir sizi

Boşanan boşanma sürecinde olan arkadaşlar . Beni anlayacak destek olacak arkadaşlar sanırım yardıma ihtiyacım var gelecekten korkuyorum. Boşanıp iyi ki diyen mutlu olan var mı biraz yaşamlarınızdan bahsetseniz. Çok kötü bir evlilik yaşadım ama hala aklım karısabiliyor.
Size değer vermeyen önemsemeyen saygı duymayan vs. Bı insanla mutlu olamiyorsanız ki doğal olarak olunmaz. O zaman ayrılarak sadece sizi mutsuz eden kişinin eylemlerine son verirsiniz. Mutlu olup olamamaktadır sizin elinizde .

Evlenmeden sahip olduğunuz hayat nasıldı? Neticede en kötü ihtimal kaldığınız yerden devam edersiniz.

Konunuza cevap olarak: var, cevremde boşananlarin hepsi mutlular. Mutluluk zaten başka bir insana bağlı değil ama derin konu bunlar

4 Sene evlilik üzerine boşanmıstım
bosanana kadar cok zorluk cektım yani o kararı verene kadar ama bosanınca da koca bir oh cektım sırtımdaki o yükü attım ve 4 sene neden o adamı çektiğim için kendi kendime küfür ettim

bosandktan 4 sene sonra da sımdıkı esımle evlendım
bebeğimiz olacak 5 senelık evlıyım mutluyuz şükür

boşanmak dünyanın sonu değil

merkez erkek ise eğer ; her zaman evlıyede ,bekarada ,boşanmışıda zor olur hayat.merkez kendı mutluluğunsa ;herşey vız gelır tırıst gider

Ben varım iyi kii boşamışımm adamı... İyi ki en güzel yaşlarımı onun degişmesini bekleyerek geçirmemişim. O ailesine de kendisine de gereksiz adetlerine de katlanmamışımm.. ohhh beee ömrümdeki en büyük en önemli devrimim bu.. :KK31:

evli olup dayak yiyip mutsuz olacağıma boşanır mutsuz olurum daha iyi. en azından içinde dayak yok.

4 Sene evlilik üzerine boşanmıstım
bosanana kadar cok zorluk cektım yani o kararı verene kadar ama bosanınca da koca bir oh cektım sırtımdaki o yükü attım ve 4 sene neden o adamı çektiğim için kendi kendime küfür ettim

bosandktan 4 sene sonra da sımdıkı esımle evlendım
bebeğimiz olacak 5 senelık evlıyım mutluyuz şükür

boşanmak dünyanın sonu değil
Baska cocugunuz var mı
Allah her daım mutlu etsın

Ben varım iyi kii boşamışımm adamı... İyi ki en güzel yaşlarımı onun degişmesini bekleyerek geçirmemişim. O ailesine de kendisine de gereksiz adetlerine de katlanmamışımm.. ohhh beee ömrümdeki en büyük en önemli devrimim bu.. :KK31:
Cocuk varmıydı

Boşandım, çok oldu, kolay geçmiyor tabii herseyle bir başına mücadele edince, yalnızlık da var ama mutluyum.

Aldatılma, fiziksel şiddet yasamadım ama duygusal şiddet ve bitmeyen ekonomik sıkıntılar vardı evliliğimde, mutlu değildim. Bir gün bile niye bosandım ki demedim istemedigim biriyle olmaktansa bu halimden cok daha memnunum en azindan hayallerim var.

Bi de ben boşanmamak için her yolu denediģimi fazlasiyla caba gösterdigimi düsünüyorum bu konuda icim rahat acabalarım kalmadi. Ayrilik da sancılı olmadi yani ayrilik şekli de önemli.

Yalniz kalinca insan sorgulamaya basladiğinda pismanlik ve sucluluk hissetmemeli bu nedenle bosanma bile güzellikle olmalı ki sonradan kafaya takılmasın. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Siz eşinizden kurtulmak istemiyorsunuz gibi görünüyor. Boşanmak isteyenlerde hiç bu korku olmuyor çünkü hemen soyadlarını değiştirip, yeni hayatlarını yaşamak istiyorlar.

Back