Bir çocuğum var çalışıyordum ama bırakmak zorunda kaldım şuna çalısmıyorum. Duygu karmaşası içindeyim hala öyle şeyler yapıyor ki iyi ki diyorum iyi ki bu kararı verdim ama bazen karışıyorum işte alışkanlık mı takıntı mı bilemiyorum .Şu anda mutlu musunuz ?
Çocuk var mı Çalışıyor musunuz ?
Bunları bilelim öncelikle.
Ve Ayrılma sebebiniz ne ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanan ve mutlu olan var mı?
- Konu Sahibi _Dilaraa_
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- boşananlar boşanıp mutlu olmak bosanma boşanma süreci
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok teşekkür ederim mesajınız umut oldu içimde. Kendime kızıyorum aslında nasıl böyle güçsüz olabilirsin diye. Kindar olup hiçbir yapılanı unutmamayı isterdimBu çok normal acı çekmek üzülmek o ani depresyon halleri çünkü alışılmış bi hayat değişiyor. İşte farkındalık önemli bu ruh hali özlem ve karmaşıklık İnan’ın çorap söküğü gibi düzelecek elbet kolay değil ama geçecek.
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
Alışkanlık.Bir çocuğum var çalışıyordum ama bırakmak zorunda kaldım şuna çalısmıyorum. Duygu karmaşası içindeyim hala öyle şeyler yapıyor ki iyi ki diyorum iyi ki bu kararı verdim ama bazen karışıyorum işte alışkanlık mı takıntı mı bilemiyorum .
Belki sonrası da Korkutuyor olabilir sizi
Size değer vermeyen önemsemeyen saygı duymayan vs. Bı insanla mutlu olamiyorsanız ki doğal olarak olunmaz. O zaman ayrılarak sadece sizi mutsuz eden kişinin eylemlerine son verirsiniz. Mutlu olup olamamaktadır sizin elinizde .Boşanan boşanma sürecinde olan arkadaşlar . Beni anlayacak destek olacak arkadaşlar sanırım yardıma ihtiyacım var gelecekten korkuyorum. Boşanıp iyi ki diyen mutlu olan var mı biraz yaşamlarınızdan bahsetseniz. Çok kötü bir evlilik yaşadım ama hala aklım karısabiliyor.
- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.241
- 348
- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 148
- 44
4 Sene evlilik üzerine boşanmıstım
bosanana kadar cok zorluk cektım yani o kararı verene kadar ama bosanınca da koca bir oh cektım sırtımdaki o yükü attım ve 4 sene neden o adamı çektiğim için kendi kendime küfür ettim
bosandktan 4 sene sonra da sımdıkı esımle evlendım
bebeğimiz olacak 5 senelık evlıyım mutluyuz şükür
boşanmak dünyanın sonu değil
bosanana kadar cok zorluk cektım yani o kararı verene kadar ama bosanınca da koca bir oh cektım sırtımdaki o yükü attım ve 4 sene neden o adamı çektiğim için kendi kendime küfür ettim
- 25 Ocak 2011
- 1.190
- 951
- 323
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
Baska cocugunuz var mı4 Sene evlilik üzerine boşanmıstım
Allah her daım mutlu etsın
- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
Yaa var yaaaevli olup dayak yiyip mutsuz olacağıma boşanır mutsuz olurum daha iyi. en azından içinde dayak yok.
Kısa ve net yorumlarınıb hastasyım
Boyle ınsanı kendıne getırıyor
Guc verıyor
Harıka bır yorum
- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
Cocuk varmıydıBen varım iyi kii boşamışımm adamı... İyi ki en güzel yaşlarımı onun degişmesini bekleyerek geçirmemişim. O ailesine de kendisine de gereksiz adetlerine de katlanmamışımm.. ohhh beee ömrümdeki en büyük en önemli devrimim bu..
- 25 Ocak 2011
- 1.190
- 951
- 323
Cocuk varmıydı
Yapmadımm.. Kafamdan bu evliliğe devam etme düşüncesini atmıştım artık. Sadece bir olay patlak vermesini bekledim. Ve bekledigim gibide oldu. O noktadan sonrada ayrıldım evden..
- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
Cok ıyı olmusYapmadımm.. Kafamdan bu evliliğe devam etme düşüncesini atmıştım artık. Sadece bir olay patlak vermesini bekledim. Ve bekledigim gibide oldu. O noktadan sonrada ayrıldım evden..
Tebrıklerrrr
- 25 Ocak 2011
- 1.190
- 951
- 323
Cok ıyı olmus
Tebrıklerrrr
- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 148
- 44
hayır yokBaska cocugunuz var mı
Allah her daım mutlu etsın
amın sizi de
- 11 Haziran 2014
- 2.509
- 3.293
- 158
Boşandım, çok oldu, kolay geçmiyor tabii herseyle bir başına mücadele edince, yalnızlık da var ama mutluyum.
Aldatılma, fiziksel şiddet yasamadım ama duygusal şiddet ve bitmeyen ekonomik sıkıntılar vardı evliliğimde, mutlu değildim. Bir gün bile niye bosandım ki demedim istemedigim biriyle olmaktansa bu halimden cok daha memnunum en azindan hayallerim var.
Bi de ben boşanmamak için her yolu denediģimi fazlasiyla caba gösterdigimi düsünüyorum bu konuda icim rahat acabalarım kalmadi. Ayrilik da sancılı olmadi yani ayrilik şekli de önemli.
Yalniz kalinca insan sorgulamaya basladiğinda pismanlik ve sucluluk hissetmemeli bu nedenle bosanma bile güzellikle olmalı ki sonradan kafaya takılmasın. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Aldatılma, fiziksel şiddet yasamadım ama duygusal şiddet ve bitmeyen ekonomik sıkıntılar vardı evliliğimde, mutlu değildim. Bir gün bile niye bosandım ki demedim istemedigim biriyle olmaktansa bu halimden cok daha memnunum en azindan hayallerim var.
Bi de ben boşanmamak için her yolu denediģimi fazlasiyla caba gösterdigimi düsünüyorum bu konuda icim rahat acabalarım kalmadi. Ayrilik da sancılı olmadi yani ayrilik şekli de önemli.
Yalniz kalinca insan sorgulamaya basladiğinda pismanlik ve sucluluk hissetmemeli bu nedenle bosanma bile güzellikle olmalı ki sonradan kafaya takılmasın. Hakkinizda hayirlisi olsun.