Bosanan kadinlar

Neden bu kadar olumsuz düşünüyorsunuz, nefes aldığımız sürece umut vardır unutmayın

Ben 9bucuk yil sonra 2.evliligimi yaptim canim
Bu sure icerisinde sokak sokak koca diye gezmedim
2 okul bitirdim cok guzel kurumlarda calistim
Kizimla guzel seyler yaptim kendi dairemi aldim
Sonra oturdum evlenmek istiyorum ama su su kriterlerim var biri eksik olsun evlenmem dedim
Okadar kisiyle tanistirildim kriterlerimden taviz vermedim
Insanlar sen bu kriterlerle birini bulamazsin dediklerinde olsun bulamazsamda evlenmem kendimi hayatta mutlu etme yollarina bakarim dedim
Esim kriterlerimin noktasi virgulune uygun bir adaydi, evlendik cok sukur mutluyum
Rabbim seninde gonlune gore versin insallah hayirli bir evladin olsun canim

Anlaşamayan çiftler boşanmalı.
Ben ilkokuldan beri annemle babamın boşanma hevesleriyle uğraşıyorum. Yılda bir muhakkak bir kavga çıkar, boşanmaya kalkılıp barışılır.
Bütün çocukları evlendirdiler, evde bir başlarına kaldılar. Bu sabah yine bir telefon, annem yine tutturdu ben boşanıyorum diye.
Boşanın da kurtulayım artık yeter diye bağırmak geldi içimden resmen. Böyle bir evlilik sürdüreceğinize boşanmanız hem size hem eşinize o kadar iyi gelecek ki. Zor başlasa bile her şey düzelecek emin olun.

Hic evlenmemis taliplerine evet diyemedi yuzume vururlar diye demisiniz ya, bende hep dengim olsun istedim. Benim gibi olsun birbirimizi anlayalim istedim, bende kuzeniniz gibi cok sukur dengimi buldum.
Tam istedigim tarz dugun yaptim. 9yasinda kizim olmasina ragmen.

Bosandim. 48 yasindayim. 15 yasinda oglum var. Senin kadar umitsiz olmadim. O dedigin toplum baskisini yasamadim. Dunyada iyiler de var. Bosanmak da kusur degil. Olmamis ayrilmissiniz. Yurutemedim olduramadim diye dusunmek sacma. Yurutmek icin iki tarafinda cabasi gerekirdi. Sen amuda da kalksan karsi tarafin cabasi yoksa sadece senin cabanla olmazdi.
Su yasadigin travmalari hepimiz yasadik. Geciyor. Mutlu ciftler gordugunde bizim de gozlerimizden yaslar akti. Dugunlere gitmek istemedik. Sarkilarda agladik. Gelgitler yasadik. Iyi gunlerdeki adamin o halini hatirlayip kotu davrandigindaki halini de unuttugumuz oldu. Ama bir insan gercek yuzunu ayriliklarda gosterir zaten. Bu insanla olmazmis. Bitmesinde de senin icin hayir varmis. Ancak mutlulugu baskasindan bekleme. O kisi hayatindan ciktiginda tepetaklak olursun sonra. Merak etme herkes eski esin gibi degil, dunyada iyiler de var.

Son düzenleme:
Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah. Türk toplumunu biliyorsunuz erkeğin 5 çocuğu da olsa bekar kız isterler ama kadın çocuksuz bosansa bile bekar adamı layık görmezler. İkiyüzlü bir davranış sergilerler

Insallah duzelir icimde cok buyuk bir bosluk ve korku var.Kalbim yerinden sokulcek gibi.

Haklisiniz sanirim ben tek basima ne kadar cabalasamda olmazdi.Bu yasadiklarim normal yani oyle mi bu kadar kotu hissetmem

Haklisiniz sanirim ben tek basima ne kadar cabalasamda olmazdi.Bu yasadiklarim normal yani oyle mi bu kadar kotu hissetmem
Aynen. O kadar normal ki. Hepsi geciyor. Sanslisin ki kisa suren evliliklerde bu travmalar daha kisa suruyor. Arastirmalar da bu sekilde gosteriyor zaten. Ben 12 yil evlilikten sonra bosandim. 3 yil surdu benim travmalarim. Simdi umurumda bile degil o. Oh be kurtuldun diyorum hatta.
Simdi oncelikle bosanma bir bitis degil, yeni bir baslangic.
Sirtindaki bir yükten kurtuldun.
Bosaninca defolu olmuyorsun, kendini ezik hissetme. Kendini ezik hissedersen karsina da o enerjiyi verdigin icin seni ezen tipler cikar. Cekim yasasi bu.
Sen guclusun. Bosanma cesareti gosterebilmissin.
Once bir nefes al. Dunyanin sonu degil bu. Dunyada da tek erkek o degil.
Cesaretini kırma. Once okulsa okulunu bitir, işse işe gir. Kendi ayaklarinin uzerinde dur. Oku, kendini gelistir, kendine bak. Su ezik halinden bir kurtul. Su pandemi bitince bir tatile cık. Arkadas edin, cevreni genislet, spor yap, kendine bak, suslen bu seni iyi hissettirecektir. Kendini salma. Sen pozitif olursan o enerji sana dogru insani da getirecektir.

Calismiyorum is ariyorum.Insallah toparlanicam.Su an dediginiz gibi ezik durumdan pek kurtulamiyorum ama kendimi guclendiricem cok sagolun

merhaba duygularını o kadar iyi anlıyorum ki bende 2 sene once boşandım ama sana şunu diyeyim geçiyor..kalbin parçalansa da yaraların kabuk bağlıyor zamanla alışıyorsun

merhaba duygularını o kadar iyi anlıyorum ki bende 2 sene once boşandım ama sana şunu diyeyim geçiyor..kalbin parçalansa da yaraların kabuk bağlıyor zamanla alışıyorsun
Yani bu kalpteki sanci surekli endiseli hal vs gidiyor mu.Gelecekten endise duyma onun baskasiyla olmasi ihtimalini dusunup uzulmeler flan.Benim hayatim su an hic iyi gitmedigi icin kalbim bazen agzimda nefes alamiyorum.Belki abarttigimi dusunenler olabilir ama tam anlamiyla boyleyim

Tesekkur ederim
Bu gorusu asmamiz lazim aslinda
Benim abimde ayrilmis bi cocuklu birisiyle gorusuyodu evlilikti amaclari annem itiraz etmedi
Ama olmadi kismet degilmis

Hislerinizi çok iyi anlıyorum.İşsiz olmanız ve pandemi şartları da duygularınızı tetikliyor. Neyazikki yapacak çok da bir şey olmuyor şu şartlarda.
Yürüyüş yapın,spor yapın,kendi kendinize telkinlerde bulunun yaşadığınız mutsuz anları düşünerek (yardım alsanız tabi en doğrusu),sonra ben bunları hak etmiyorum deyip silkelenin.

Maşallah size, çocuk varsa 2. Evliliğe sıcak bakmam genelde, belki yanlış düşünüyorum evet ama pek görmedim 2. Evliliğinde mutlu olanı. Siz nasıl başa çıktınız 4 çocukla? Çalışırken onlara kim bzkrı fikir olur anlatsanız biraz.

Bende cok korkuyorum bi yuvam olmazsa anne olamazsam diye.Bi bebegim olmazsa diye.Mutlu olmak cok zor bu devirde
Allah büyük belkide hayatın altı üstünden daha hayırlı. Neden boşanıyorsunuz? En azından elalem ne der diyerek mutsuz bir evlilik sürdürmüyorsunuz, güçlüsünüz demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…