Bosanan kadinlar

Ben kendi kendime öz kocam böyle yaptıysa bana kimse sevmez beni diye düşünmekteyim 🙄
İmza ile sevgi anlayış kocalık yüklenmiyor ki kimseye. Gönülden bağlı olmak lazım öncelikle. O bağ yoksa kimse olduramaz, mutsuzluk garanti. Gönül bağı olmayan bir koca da olmasın daha iyi zaten.

Ben de 8 yıllık eşimden bosandim 2 yil oluyor.bir de oğlum var.hissettiğiniz acıyı ve duyguları aynen hissettim öyle iyi anlıyorum ki sizi.benim evliliğim kötü gidiyordu zaten şiddet vardi psikolojik sorunları vardi hep söz veriyordu yine aynı..ama bitince hayalleriniz sanki ucupgidiyor ömrünüz böyle geçecek gibi hissediyorsunuz.iki yıldır hayatıma kimse de girmedi.Biri karşıma çıkacak da düzgün biri olacak da herşey yolunda gidecek de vs vs insan bunları düşününce umutsuzluğa kapılıyor.Ben kendimi ve oğlumu Rabbimin planına bıraktım InşaAllah hakkımızda en hayirlisi neyse o olur.ancak sana şunu söyleyim o günkü acı kalmıyor Allah a şükür. zamanla iyilesiyorsun tıpkı bir hastalıktan iyileşir gibi artık öyle üzülmüyorum ...bosanma sürecinde çok kısa sürede 10 kg vermiştim agzimintadı dahi kalmamıştı gunlerce aylarca aglamistim nasıl yanmistim ben bunları mi hakettim neden herşey iyi olmadi da böyle oldu.hani beni seviyordu bensiz yapamiyordu. Bana bunları kendini kurtarmak icin yalanı dolani nasıl yapar diye.çok yandım.ama şimdi kabullendim ve çok şükür Rabbime daha güçlüyüm. Ona karşı da hiç yandigimi belli etmedim.gururlu oldum .mahkemede yüzüne dahi bakmadım.tek bir arama yapmadim msj atmadim.yalnız kimsenin ahi kimsede kalmaz.ilahi adalete güveniyorum Allah yaptıklarını önlerine getirecektir .yalnız insanları kandirabilirler Allah i değil..

Ne kadar evli kaldınız neden boşandıniz
8 ay evli kaldim.Ilgisizlik hakaret senden kari olmaz laflari fark etmeden asagilamalar kurallar.Bana umursamaz der kendi hatasi oldugunda gelip ozur dilemez aciklamaz destek olmaz.Cok uzuluyorum anlatamam hemde nasil psikolojim hic iyi degil.

İmza ile sevgi anlayış kocalık yüklenmiyor ki kimseye. Gönülden bağlı olmak lazım öncelikle. O bağ yoksa kimse olduramaz, mutsuzluk garanti. Gönül bağı olmayan bir koca da olmasın daha iyi zaten.
Olduramiyo dediginiz gibi kimse.Uzulen taraf uzulduguyle kaliyo ama elden hic bisey gelmiyo

Ben de 8 yıllık eşimden bosandim 2 yil oluyor.bir de oğlum var.hissettiğiniz acıyı ve duyguları aynen hissettim öyle iyi anlıyorum ki sizi.benim evliliğim kötü gidiyordu zaten şiddet vardi psikolojik sorunları vardi hep söz veriyordu yine aynı..ama bitince hayalleriniz sanki ucupgidiyor ömrünüz böyle geçecek gibi hissediyorsunuz.iki yıldır hayatıma kimse de girmedi.Biri karşıma çıkacak da düzgün biri olacak da herşey yolunda gidecek de vs vs insan bunları düşününce umutsuzluğa kapılıyor.Ben kendimi ve oğlumu Rabbimin planına bıraktım InşaAllah hakkımızda en hayirlisi neyse o olur.ancak sana şunu söyleyim o günkü acı kalmıyor Allah a şükür. zamanla iyilesiyorsun tıpkı bir hastalıktan iyileşir gibi artık öyle üzülmüyorum ...bosanma sürecinde çok kısa sürede 10 kg vermiştim agzimintadı dahi kalmamıştı gunlerce aylarca aglamistim nasıl yanmistim ben bunları mi hakettim neden herşey iyi olmadi da böyle oldu.hani beni seviyordu bensiz yapamiyordu. Bana bunları kendini kurtarmak icin yalanı dolani nasıl yapar diye.çok yandım.ama şimdi kabullendim ve çok şükür Rabbime daha güçlüyüm. Ona karşı da hiç yandigimi belli etmedim.gururlu oldum .mahkemede yüzüne dahi bakmadım.tek bir arama yapmadim msj atmadim.yalnız kimsenin ahi kimsede kalmaz.ilahi adalete güveniyorum Allah yaptıklarını önlerine getirecektir .yalnız insanları kandirabilirler Allah i değil..
Oyle.Gonul kirikligi var. Herkes kendi mutlulugunda ben neden uzuluyorum elimde degil.Uyku uyuyamiyorum fazla hadi diyorum yasamimi duzelteyim is bulamiyorum.Gelecekten korkuyorum.Bu boyle mi devam eder Rabbim diyorum dayancak gucum kalmadi hic bi cikis yolu bulamiyorum.

Wow be.. Sanki dunyanin sonu gelmis!! bakin siz de soyluyosunuz sizin gibi birsuru insan var. Olmamis ayrimissiniz. Her evlilik mutlu degildir ve her evlilik sicak bir yuva degildir. Arkadaslarinizin da dedigi gibi daha gencsiniz. Evlenmek zorunda degilsiniz!! Kendinizle barisik olun, hobiler edinin ve yolunuza bakin. Yani kendinizle barisik olursaniz ileride pozitif bir iliski yasamaniz daha mumkun:)

11 senelik evliliğimi tek celsede bitirdim .İki çocukla beraber hem de hayat bitti mi hayir bana çocuklarıma bişey oldu mu hayır .Gecmise bakıyor muyum hayır çünkü geçmisi artık duzeltemezsiniz ama önünüzde bir gelecek var .Onu düzeltebilirsiniz .Kendinize yatırım yapın .

Yaşın daha genc evlilik şans işidir
Herzaman pozitif düşün. Su an 1 cocukla boşanıyor olsan uzuntunun 2 kat olacağına emin ol. anlasamamissiniz olmamis.en azindan cocuk yok ortada ve eski hayatina döneceksin.hic evlenmemissin gibi.herseye 0dan baslama sansin olacak daha tecrube dolu ve daha temiz huzur dolu bir sayfa acilacak hayatında belki duzgun ve iyi biriyle evleneceksin cocugun olacak mutlu yasayacaksin seni ne bekliyor bilemezsin elbette uzulursun ama kendine acimasiz olma hayata kapilarini ac ve bekle .en dogru zamanda seni hakeden biri cikar karşına.

Ben de boşanma sürecindeyim. 30 yaşındayım. Sevilmeme, değer görmeme hisleriyle başa çıkmaya çalışıyorum. Bir daha birine güvenebilir miyim bilmiyorum. Anne olabilmeyi çok isterdim. Çok emek verdim evliliğim düzelsin diye çok fedakarlık yaptım. Hiç hak etmediğim şeyler yaşadım şiddet dahil. Çok zor bir sınav bu. Üstelik boşanamıyor olmak daha da zor. Bana da dua edin 🙏🏻 Hiç gücüm kalmadı artık.

Toparlanmak öyle zor ki bu süreçte.Evlendim sevincini yasayamadan bosanma uzuntusunu yasar oldum.Biliyorum benim gibi bu durumu yasamis cok kadin var burda.Olduramamak cok agir.Heveslerinin kursaginda kalmasi o gelinlik giydigin o senin elini tutan adamin bir anda degisimi.En guzel kizlik hayallerinin ve beklentilerinin bir anda husran olmasi.Guzel gunleri hatirladikca gelen o caresizlik hissi sevmesine ragmen iliskide bir gelecek goremeyenler beni cok iyi anlar.Ben burdaki hikayeleri okudukca daha da cok korkuyorum.Yanliz kalmaktan yanlis insanlardan artik kime guvenirim.Kimi sevebilirim.Cesit cesit insanlar aldatmalar kufur edenler sahip cikmayanlar ne bileyim daha nicesi turlu turlu insan var cok korkuyorum.Bi daha evlenirsin ne olucak diyor arkadaslarim elinden geleni yapmissin 28 yasinda gencsin diyolar.Ama mutlu olur muyum? Boyle bir donemde kadina farkli turlu yanasmaya calisan o kadar insan varken simdi bir de bosanmis oldugum icin bana farkli yanasmaya calisacak bir suru sansar olabilir. Evim olsun dedim yuvam huzurum olsun dedim sohbet etmek istedim sarilmak istedim.Biri de beni sevsin birini seveyim istedim olmadi.Su an aglayarak yaziyorum bunlari.Sanirim bunu hic atlatamiycam.Cok zoruma gidiyo artik. Isyan etmiyorum ama cok korkuyorum. Maddi hic bisey beklemezken ufak tefek olmasi gerekenleri isterken ben yanliz kalisima esime hala o kotu biri degil aslinda diye dusunmeme ilk baslardaki hallerinin gelip sondaki haline inanmama sasiyorum. Sicakliga bir yuvaya imrenir gozlerle bakar oldum. Bicir bicir evli ciftlere baktigimda guzel anlasabilen ciftlere oyle imrenir oldum ki. Ben artik herkes mutlu olsun ben kimseye layik degilim diye dusunmeye basladim.Surekli aklimda bu var.Guzel olabilirdi hersey diyorum uzuluyo agliyorum.Ben bu evliligimi yurutememisim ya da yurumemis adam sogumus sevdirememisim kendimi yanilmisim.Bir daha beni kim sevsin kim begensin.Rabbim tum bosananlara yardimci olsun.Sizler neler yapiyosunuz nasil atlattiniz.Nasil toparlandiniz.
20 yasinda henuz ilk sevgilisi olmayan kizlar varken ben 20 yasinda bebekle ayrildim.
Oncelikle soyle dusunun ayrildiniz ama ilk hedefiniz evlilik olmasin. Tabikide hayirli bi kismetiniz olur
Ama insanlarin size yaklasip yaklasmamasini siz kendinia belirleyeceksiniz. Sinirlarinizi cizin calisiyosaniz isinize odaklanin calismiyosaniz biyerlere gelmek biseler yapmak icin egitim gorun butur seyler sizi hep ilerletecek hem gelistirecek hemde oyalayip yaralarinizi saracak
Biraz sert olacak ama ayaga kalkmaniz icin yazicam
Ben 20 yasinda ayrilip suan yasadigim hayatin konumundaysam cabalayarak emek vererek yaptiysam sizde yapabilirsiniz
Sumsuk sumsuk oturup aglayip dizlerinize vurmayin kendinize yazik etmeyin kendinizi sevin. Tabiki aglayacaksiniz uzulecelsiniz ama bunu yaparken oyle bir anda yapinki siz bile unutun
Ornek verimmi size kendimden
Bebegim 6aylik,yeni ayrilmisim herkes üstüme ustume geliyo bebegim etkilenmesin diye 1goz yasi onun onunde dokmedim
Rutinim neydi biliyomusunuz. Gece bebegimi uyutup yatagina koyardim gece 5lere kadar hungur hungur agladim bilmiyorum kac ay surdu. Ama buna bi Allah sahit oldu. Annem bana hep soyle der hatta. Ayrildin okadar sey yasadin ama bi goz yasi damlatmadin duygusuzmusun ne der, hayir duygusuz degilim. Kimsenin onunde aglamadim ayakta durmak zorundaydim bebegim vardi. Hem bebekler hisseder onun onunde nasil aglarim
Kizim suan 11yasinda bana anne sen dimdik duruyosun cok nadir goruyorum agladigini (lohusayken hamileyken veya olum oldugunda aglamistim onlardan bahsediyor)
Inanin ben dimdik ayakta olmasaydim suanki yasamim elimde olmazdi

Ben de boşanma sürecindeyim. 30 yaşındayım. Sevilmeme, değer görmeme hisleriyle başa çıkmaya çalışıyorum. Bir daha birine güvenebilir miyim bilmiyorum. Anne olabilmeyi çok isterdim. Çok emek verdim evliliğim düzelsin diye çok fedakarlık yaptım. Hiç hak etmediğim şeyler yaşadım şiddet dahil. Çok zor bir sınav bu. Üstelik boşanamıyor olmak daha da zor. Bana da dua edin 🙏🏻 Hiç gücüm kalmadı artık.
Allah gönlünüze göre versin.Evlilik birliği içinde hem huzur vermeyip hem de boşanmaya karşı çıkmak neden ya,bende de var aynısından

20 yasinda henuz ilk sevgilisi olmayan kizlar varken ben 20 yasinda bebekle ayrildim.
Oncelikle soyle dusunun ayrildiniz ama ilk hedefiniz evlilik olmasin. Tabikide hayirli bi kismetiniz olur
Ama insanlarin size yaklasip yaklasmamasini siz kendinia belirleyeceksiniz. Sinirlarinizi cizin calisiyosaniz isinize odaklanin calismiyosaniz biyerlere gelmek biseler yapmak icin egitim gorun butur seyler sizi hep ilerletecek hem gelistirecek hemde oyalayip yaralarinizi saracak
Ben 20 yasinda ayrilip suan yasadigim hayatin konumundaysam cabalayarak emek vererek yaptiysam sizde yapabilirsiniz
Sumsuk sumsuk oturup aglayip dizlerinize vurmayin kendinize yazik etmeyin kendinizi sevin. Tabiki aglayacaksiniz uzulecelsiniz ama bunu yaparken oyle bir anda yapinki siz bile unutun
Bebegim 6aylik,yeni ayrilmisim herkes üstüme ustume geliyo bebegim etkilenmesin diye 1goz yasi onun onunde dokmedim
Rutinim neydi biliyomusunuz. Gece bebegimi uyutup yatagina koyardim gece 5lere kadar hungur hungur agladim bilmiyorum kac ay surdu. Ama buna bi Allah sahit oldu. Annem bana hep soyle der hatta. Ayrildin okadar sey yasadin ama bi goz yasi damlatmadin duygusuzmusun ne der, hayir duygusuz degilim. Kimsenin onunde aglamadim ayakta durmak zorundaydim bebegim vardi. Hem bebekler hisseder onun onunde nasil aglarim
Kizim suan 11yasinda bana anne sen dimdik duruyosun cok nadir goruyorum agladigini (lohusayken hamileyken veya olum oldugunda aglamistim onlardan bahsediyor)
Bende ilk basta surekli her yerde agliyodum simdi geceleri annemler uyuyunca agliyorum hickira hickira Allah bagislasin bebeginizde guc vermistir size.Ne yapacagimi bilmiyorum sanirim toparlanmak icin.Onceki hayatim nasildi ben kimdim.Isim yok bu arada.

Gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum sizi. 👏🏻👍🏻 Böyle güçlü kadınları gördükçe gurur duyuyorum. Kızınızla inşAllah çok güzel bir hayatınız olur. 🙏🏻

Bende ilk basta surekli her yerde agliyodum simdi geceleri annemler uyuyunca agliyorum hickira hickira Allah bagislasin bebeginizde guc vermistir size.Ne yapacagimi bilmiyorum sanirim toparlanmak icin.Onceki hayatim nasildi ben kimdim.Isim yok bu arada.
Calisiyomusunuz

Gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum sizi. 👏🏻👍🏻 Böyle güçlü kadınları gördükçe gurur duyuyorum. Kızınızla inşAllah çok güzel bir hayatınız olur. 🙏🏻
Cok tesekkur ederim
Bence her kadin gucludur ama bu gucu disa vurmak gerek
Evliyken bastirilmis olan bir kadinin ayrildiginda kendi ayaklarinin uzerindz durmasi zor gelebilir
Ama o huzura mutluluga deger
Kizim suan 11yasinda 2.evliligimden bebegim oldu :)

Hanimlar once kendinizi sevin deger gosterin, siz sevmezseniz deger gostermezseniz elalemden beklemeyin

Cok tesekkur ederim
Bence her kadin gucludur ama bu gucu disa vurmak gerek
Evliyken bastirilmis olan bir kadinin ayrildiginda kendi ayaklarinin uzerindz durmasi zor gelebilir
Ama o huzura mutluluga deger
Kizim suan 11yasinda 2.evliligimden bebegim oldu :)

Hanimlar once kendinizi sevin deger gosterin, siz sevmezseniz deger gostermezseniz elalemden beklemeyin
Wuu bu künefenin üstüne kaymak oldu ❤️ 2. Kez evlenip bir çocuğunuz daha mı oldu.👍🏻👏🏻 Sizin bu dik duruşunuz, hayata karşı güçlü duruşunuz bence bu kapıları açmış.
Kendi hayatımdan da yola çıkarak hep ilahi adalete inanırdım. Benimde şu an 2. Evliliğim. Çocuk için tedavi oluyorum. Allah büyük inşAllah bana da nasip eder. 🙏🏻
Sizin için çok sevindim. 🌹

Hayat sizin için daha yeni başlıyor, denemissiniz olmamış bir sonraki ilişkinizde daha temkinli davranırsınız, Allah karşınıza size değer veren, saygı duyan birini çıkarsın inşallah.

Kuzenim de kısa bir süre evlilik yaşadı, boşandıktan sonra gelen evlenmemiş taliplerine evet diyemedi ileride yüzüme vururlar diye korktu, bir süre sonra kendi gibi kısa bir evlilik yapmış çocuksuz biriyle evlendi. İlk evliliğinde görmediği nişan alışverişi, düğün alışverişini bu evliliğinde yaptı eş ailesinin isteği üzerine, çok güzel yemekli düğünü oldu, tekrar gelinliğini giydi. İlk evliliğinde neden mahrum kaldıysa bu evliliğinde herşeye sahip oldu. Şimdi evliliği 10 yılı geçti 2 güzel evladı ve kıymet bilen efendi bir eşi var

Hayat sizin için daha yeni başlıyor, denemissiniz olmamış bir sonraki ilişkinizde daha temkinli davranırsınız, Allah karşınıza size değer veren, saygı duyan birini çıkarsın inşallah.

Kuzenim de kısa bir süre evlilik yaşadı, boşandıktan sonra gelen evlenmemiş taliplerine evet diyemedi ileride yüzüme vururlar diye korktu, bir süre sonra kendi gibi kısa bir evlilik yapmış çocuksuz biriyle evlendi. İlk evliliğinde görmediği nişan alışverişi, düğün alışverişini bu evliliğinde yaptı eş ailesinin isteği üzerine, çok güzel yemekli düğünü oldu, tekrar gelinliğini giydi. İlk evliliğinde neden mahrum kaldıysa bu evliliğinde herşeye sahip oldu. Şimdi evliliği 10 yılı geçti 2 güzel evladı ve kıymet bilen efendi bir eşi var
Sahiden mi.Ne kadar guzel okudukca mutlu oldum adina.Rabbim bana da insallah nasip eder.Ben bir daha gelinlik giyebilcegimi bile su an kafamdan silmis durumdayim ki sevilmek bile bana su an hak etmiyomusum gibi geliyodu.Kendiimi toparlayip bu ezikledigim konumdan insallah kendimi kurtaririm.Direnmek zorundayim.Anlatyiginiz icin cok sagolun bana bir umut oldu belki benide seven bir kisi cikar karsima

X