- 2 Eylül 2018
- 1.415
- 3.956
- 30
Daha 28 yaşındasın hayat ne getirir bilemezsin, neden sevilmeyesin ki nasibinde varsa kendini ömür boyu bir yere kapatsana bulur seni, kasma ya böyle düşünme.Amin insallah canim.Evet cok zor bir surec umarim alisirim.Bende is ariyorum insallah bulursam belki biraz daha toparlanirim.Yuvam olmadanda tabi ki yasarim ama belki hic anne olamamak bi daha hic sevilmiycek olmama uzuluyo olabilirim bilmiyorum canim
Hayirlisi olsun canim hakkimizda dogru diyosun nasip hersey ama sanirim hersey cok yeni oldugu icin bu endiseler kapladi beni.Daha 28 yaşındasın hayat ne getirir bilemezsin, neden sevilmeyesin ki nasibinde varsa kendini ömür boyu bir yere kapatsana bulur seni, kasma ya böyle düşünme.
ablamın Liseden bi arkadaşı abla vardı yıllar önce annesi 4 çocukla eşinden boşanmış şiddet gördüğü için, annesini korumaya gelen polisle annesi evlenmiş üstelik kadından yaşça genç ve hiç evlenmemiş bir adammış, onlarında çocukları bu abla olmuş işte. Hayat bu sürprizlerle dolu. Kendini eğer bu düşünceye hapsedersen gerçekleşir sal bu düşünceleri
Ben de boşandım çocugum yok. Benim boşandıktan sonrası boşanma kararını verene kadar çektiklerini yanında çok az kalır. Yanii çok üzüldüm kendime kızdım suçladım, ağladım amaa geçio inanki gecio. Bide boşanınca bana huzur gelmişti sürekli kavga kıyamet olmayınca tabi. Boşanma dan 6 7 ay önce de annemi kaybettim. Yani iki acıyla birlikte ben lu anki durumumumdaysm inanki herkes iyileşir. Deve kulu gibi kafamı topraga görmesi m vardı, işim var amaa herkes sanki alnımda boşanmış yazıp bana kötü gözle veya acıyan gözlerle bakıyormuş gibi gelirdi. Şimdi ise o duygularım asla kalmadı. Seviyordum hem de çok şimdi geberse umrumda olmaz o derece nefret ettirdi kendinden. Geçicek ama biraz zaman ve çokca dua ile.Amin insallah canim.Evet cok zor bir surec umarim alisirim.Bende is ariyorum insallah bulursam belki biraz daha toparlanirim.Yuvam olmadanda tabi ki yasarim ama belki hic anne olamamak bi daha hic sevilmiycek olmama uzuluyo olabilirim bilmiyorum canim
Basin sagolsun canim.Iki aci da bulmus seni.Bende cok zor karar aldim cok dusundum hatta dusunmekten mide bulantisi geliyodu surekli ogurtu geliyordu.Sonunda cok dusunup endise etmekten anksiyete oldugumu ogrendim.Ilk defa duymustum bilmiyodum boyle bisey hala daha etkileri ben istemesemde devam ediyor fazlasiyla.Insallah canim Rabbim hepimizin yardimcisi olsunBen de boşandım çocugum yok. Benim boşandıktan sonrası boşanma kararını verene kadar çektiklerini yanında çok az kalır. Yanii çok üzüldüm kendime kızdım suçladım, ağladım amaa geçio inanki gecio. Bide boşanınca bana huzur gelmişti sürekli kavga kıyamet olmayınca tabi. Boşanma dan 6 7 ay önce de annemi kaybettim. Yani iki acıyla birlikte ben lu anki durumumumdaysm inanki herkes iyileşir. Deve kulu gibi kafamı topraga görmesi m vardı, işim var amaa herkes sanki alnımda boşanmış yazıp bana kötü gözle veya acıyan gözlerle bakıyormuş gibi gelirdi. Şimdi ise o duygularım asla kalmadı. Seviyordum hem de çok şimdi geberse umrumda olmaz o derece nefret ettirdi kendinden. Geçicek ama biraz zaman ve çokca dua ile.
Aynen öyle canım yolun aydınlık olsunHayirlisi olsun canim hakkimizda dogru diyosun nasip hersey ama sanirim hersey cok yeni oldugu icin bu endiseler kapladi beni.
Hepimizin insallah canimAynen öyle canım yolun aydınlık olsun
Elimden geleni yaptim bi ara hatta esime layik olmadigimi dusundum.O beni bi turlu sonradan memnun olmamaya basladi benden.Bende hakli gordum icten ice sucladim kendimi.O beni umursamaz saniyodu ama surekli dusunuyodum.Ne kadar aci cektigimi tahmin bile edemez caresiz hissettigimi.Sonrasinda vazgectim artik son dediklerinden sonra.Ben hep benimde hatam var ama sende hatalisin derdim.Ama o hic bana son zamanlar haric bende hataliyim ya da duzeltelim demedi..isini kaybedene kadar bana demedi ki gel benim sana ihtiyacim var diye.Yarin bi gun isi oldugunda yine benden memnun olmiycagini dusundugum icin icim yana yana yaninda olamadim.Kk sayesinde aslinda kendimin cok da suclu olmadigini fark ettim ve adim ve farketmemi sagladi.Ama tabi ayrilik ayakta durabilme gucu vermedi bana o ayri.Boşanmış bir kadın olmak evet çevrede bazı insanlar için farklı bakılacak belki.
ve fakat, sizin nasıl biri olduğunuzu yalnızca siz belirlersiniz.
insanın duruşu,çizgisi bunlar sizin için nelerse,
Siz o’sunuz. Başka birşey değil..!
ne yazık hala bunları malesef hisettirilmek.
acınızı elbette yaşayın.
ama kendi hakkınızı bırakıp,bir başkasının haklarına,yaptıklarına,tutunmaya çalışırsanız geçmez.
hakeden sizdiniz. Elinizden geleni eminim yapmışsınız ki en sonunda sizi haketmeyeni,yaradan yolunuzdan çekivermiş.
bu hep böyledir. Hiç değişmez.
kalbi güzel olan da acısı geçince idrak edip,şükür eder..
Bunların sizi kamçılayıp daha güçlü biri yapacağına inanın.Elimden geleni yaptim bi ara hatta esime layik olmadigimi dusundum.O beni bi turlu sonradan memnun olmamaya basladi benden.Bende hakli gordum icten ice sucladim kendimi.O beni umursamaz saniyodu ama surekli dusunuyodum.Ne kadar aci cektigimi tahmin bile edemez caresiz hissettigimi.Sonrasinda vazgectim artik son dediklerinden sonra.Ben hep benimde hatam var ama sende hatalisin derdim.Ama o hic bana son zamanlar haric bende hataliyim ya da duzeltelim demedi..isini kaybedene kadar bana demedi ki gel benim sana ihtiyacim var diye.Yarin bi gun isi oldugunda yine benden memnun olmiycagini dusundugum icin icim yana yana yaninda olamadim.Kk sayesinde aslinda kendimin cok da suclu olmadigini fark ettim ve adim ve farketmemi sagladi.Ama tabi ayrilik ayakta durabilme gucu vermedi bana o ayri.
Allah yardımcınız olsun ailenizin yanına mı döndünüz, çocuğunuza kim bakar çalışırsanız benim de 5 yaşında kızım var evliliğim hiç iyi değil çocuktan sonra eşim sürekli sosyal medyada kadınları izliyor yazıyor fikir almak için soruyorum.Bende boşanalı 2 ay oldu oğlum var 5 yaşında boşanmayı ben değil karşı taraf istedi hemde ani bir şekilde hala benden neden boşandığını tam olarak anlamış değilim ilk zamanlar nefes alamıycak gibiydim sanki biri beni boğuyordu sürekli mide bulantısı yaşıyordum şuan hala mutsuzum ama en azından kaygılarım biraz azaldı şuan işsizim iş arıyorum inşallah zamanla mutsuzluğumda biter.
Gelecek bize öyle şeyler yaşatır inşallah ta iyiki bunlardan kurtulmuşuz deriz tek duam bu
Evimizin 4 yıl daha kredi borcu vardı 1 arabamız birde 35 binlik altın vardı evin kalan 4 yıllık borcunuda benim ödemem şartıyla ev bana kaldı araba ve altınlar onda bazen kendi evimde bazen ailemde kalıyorum gelirim olmadığı için oda çalışırsam çok rahatlıycam bu yaştan sonra babadan para almak çok ağır geliyor oğlumada annem bakıcak sağolsunAllah yardımcınız olsun ailenizin yanına mı döndünüz, çocuğunuza kim bakar çalışırsanız benim de 5 yaşında kızım var evliliğim hiç iyi değil çocuktan sonra eşim sürekli sosyal medyada kadınları izliyor yazıyor fikir almak için soruyorum.
Sizin konunuzu biliyorumEvimizin 4 yıl daha kredi borcu vardı 1 arabamız birde 35 binlik altın vardı evin kalan 4 yıllık borcunuda benim ödemem şartıyla ev bana kaldı araba ve altınlar onda bazen kendi evimde bazen ailemde kalıyorum gelirim olmadığı için oda çalışırsam çok rahatlıycam bu yaştan sonra babadan para almak çok ağır geliyor oğlumada annem bakıcak sağolsun
Çalışmadan kredi ödeme şansınız da yok bitince borcu ev sizin olacak en azından.Evimizin 4 yıl daha kredi borcu vardı 1 arabamız birde 35 binlik altın vardı evin kalan 4 yıllık borcunuda benim ödemem şartıyla ev bana kaldı araba ve altınlar onda bazen kendi evimde bazen ailemde kalıyorum gelirim olmadığı için oda çalışırsam çok rahatlıycam bu yaştan sonra babadan para almak çok ağır geliyor oğlumada annem bakıcak sağolsun
Evet resmi olarakta bittiSizin konunuzu biliyorum
Resmi olarak bosandiniz mi
Babam kapattı evin borcunu sağolsun artık ev benim. Hatta babam bana yardım ettiği için onada kızıyo benim sürünmemi istiyo sanırım bugüne kadar benden geçindin bundan sonrada babanın sırtına bindin yazık o adama diyoÇalışmadan kredi ödeme şansınız da yok bitince borcu ev sizin olacak en azından.
Çocuğunu görmeye geliyor muEvet resmi olarakta bitti
Haftada 1 defa alıyorÇocuğunu görmeye geliyor mu
Ne kadar zavallı bir adammış yaBabam kapattı evin borcunu sağolsun artık ev benim. Hatta babam bana yardım ettiği için onada kızıyo benim sürünmemi istiyo sanırım bugüne kadar benden geçindin bundan sonrada babanın sırtına bindin yazık o adama diyo
korkma kardeşim acele etmekten kork hayatını kazan sen iyileşince iyileride bulacaksın aceleyle yok anne olamıyacam telaşıyla tekrar bi hata yapma her evde bi duman tütüyo ama içinde kim bilir ne acılar yanıyo bende ikinci evliliğimi yaptım yok yaşım geçiyo yok anne olamıyacam diye ama nankör bi pislikle evlenmişim bi kızım var dünya tatlısı onun için üzülüyorum ona böyle bir baba seçtiğim için lütfen acele etme dünya kimsenin üstüne kurulmuyor yaşın çok genç dahaInsallah.Sanki kolum kanadim kirik gibi.Cok endiseliyim korkuyorum ve cok uzuluyorum.Allah mesut etsin.Erkekler icin durum biraz daha kolay atlatilabiliyo bence biz kadinlar daha zor durumda kaliyoruz