20 yasinda henuz ilk sevgilisi olmayan kizlar varken ben 20 yasinda bebekle ayrildim.
Oncelikle soyle dusunun ayrildiniz ama ilk hedefiniz evlilik olmasin. Tabikide hayirli bi kismetiniz olur
Ama insanlarin size yaklasip yaklasmamasini siz kendinia belirleyeceksiniz. Sinirlarinizi cizin calisiyosaniz isinize odaklanin calismiyosaniz biyerlere gelmek biseler yapmak icin egitim gorun butur seyler sizi hep ilerletecek hem gelistirecek hemde oyalayip yaralarinizi saracak
Biraz sert olacak ama ayaga kalkmaniz icin yazicam
Ben 20 yasinda ayrilip suan yasadigim hayatin konumundaysam cabalayarak emek vererek yaptiysam sizde yapabilirsiniz
Sumsuk sumsuk oturup aglayip dizlerinize vurmayin kendinize yazik etmeyin kendinizi sevin. Tabiki aglayacaksiniz uzulecelsiniz ama bunu yaparken oyle bir anda yapinki siz bile unutun
Ornek verimmi size kendimden
Bebegim 6aylik,yeni ayrilmisim herkes üstüme ustume geliyo bebegim etkilenmesin diye 1goz yasi onun onunde dokmedim
Rutinim neydi biliyomusunuz. Gece bebegimi uyutup yatagina koyardim gece 5lere kadar hungur hungur agladim bilmiyorum kac ay surdu. Ama buna bi Allah sahit oldu. Annem bana hep soyle der hatta. Ayrildin okadar sey yasadin ama bi goz yasi damlatmadin duygusuzmusun ne der, hayir duygusuz degilim. Kimsenin onunde aglamadim ayakta durmak zorundaydim bebegim vardi. Hem bebekler hisseder onun onunde nasil aglarim
Kizim suan 11yasinda bana anne sen dimdik duruyosun cok nadir goruyorum agladigini (lohusayken hamileyken veya olum oldugunda aglamistim onlardan bahsediyor)
Inanin ben dimdik ayakta olmasaydim suanki yasamim elimde olmazdi
abartmıyomusun sence bitane sümüklüden ayrıldım diye ne bu kendine işkence etmeler adam olsa ayrılmazmışın ne kendini darlayıp duruyosunInanin su an o kadar berbat bir haldeyimki bi turlu toparlanamiyorum.Anksiyete krizleriyle bas basayim surekli.Icimde dolmayan bosluk.Sanki beni yakiyo kavuruyo.Bakiyorumki herkes guclu ben nedem guclu duramiyorum.Kendimi mesgul etmeye calisiyorum.Atlatmaya calisiyorum ama bu seferde bedenim el titremelerim kalp carpintilarim ayak uyusukluklarim el uyusukluklarim beni rahat birakmiyo.
Evliyken hiç böyle biri değildi merhametli beni çok seven asla kıyamayan biriydi bir anda ne olduda bu hallere düştü hiçbi fikrim yok baştan çok üzüldüm ama üzülmenin hiçbişeyi değiştirmediğini öğrendim artık benimde kaderim buymuş demekkiNe kadar zavallı bir adammış ya
Rabbim yardimciniz olsun ikinci evliliginizden mi oldu kiziniz ikinci evliliginiz mi mutsuz yoksa birincimiydi anlamadim.Bundanda korkuyorum acikcasi.korkma kardeşim acele etmekten kork hayatını kazan sen iyileşince iyileride bulacaksın aceleyle yok anne olamıyacam telaşıyla tekrar bi hata yapma her evde bi duman tütüyo ama içinde kim bilir ne acılar yanıyo bende ikinci evliliğimi yaptım yok yaşım geçiyo yok anne olamıyacam diye ama nankör bi pislikle evlenmişim bi kızım var dünya tatlısı onun için üzülüyorum ona böyle bir baba seçtiğim için lütfen acele etme dünya kimsenin üstüne kurulmuyor yaşın çok genç daha
Sanirim bosanmanin ve yanliz kalmanin verdigi duygudan kaynakli toparlanmaya calisiyorum Rabbim yardim ederse.Ama cok zorlaniyorum hersey bitmis gibi.abartmıyomusun sence bitane sümüklüden ayrıldım diye ne bu kendine işkence etmeler adam olsa ayrılmazmışın ne kendini darlayıp duruyosun