Bosanan kadinlar

Allah büyük belkide hayatın altı üstünden daha hayırlı. Neden boşanıyorsunuz? En azından elalem ne der diyerek mutsuz bir evlilik sürdürmüyorsunuz, 🙏güçlüsünüz demekki 💪
Siddetli gecimsizlik baski diyebilirim kisaca konu actigim icin burdada yazip insanlari sıkmak istemem.Valla psikolojumda guclu bir karar diyo ama zerre guclu hissetmiyorum o ayri.Bu karari gelecekten endise ede ede anksiyete krizleriyle savasarak atlatiyorum.

Boşanmış bir arkadaşım var. 19 yaşında evlenmiş 17 yıl evli kalıp aldatıldigi için boşanmış bir kadın. O adam için üniversiteyi bırakmış zamanında. Bosandiginda ilk olarak diyet spor vs ile kilo verdi. Microblading kas ve eyeliner Yaptırdı. Saçını başını tarzını yeniledi. Üniversiteye başladı ve hukuk fakültesini bitirdi. Şimdi Kütahyada ofisi var avukatlık yapıyor. 40 li yaşlarda her güne şükredip baştan yarattı hayatını. Öyle de mutlu ki🧿🧿🧿
Üç günlük dünya hepimiz kendimize gelip mutlu olmak için uğraşmalıyız. Ölüm acısına alışiliyorken adamın tekini siler geçer bu yurekler🥰

Boşanmış bir arkadaşım var. 19 yaşında evlenmiş 17 yıl evli kalıp aldatıldigi için boşanmış bir kadın. O adam için üniversiteyi bırakmış zamanında. Bosandiginda ilk olarak diyet spor vs ile kilo verdi. Microblading kas ve eyeliner Yaptırdı. Saçını başını tarzını yeniledi. Üniversiteye başladı ve hukuk fakültesini bitirdi. Şimdi Kütahyada ofisi var avukatlık yapıyor. 40 li yaşlarda her güne şükredip baştan yarattı hayatını. Öyle de mutlu ki🧿🧿🧿
Üç günlük dünya hepimiz kendimize gelip mutlu olmak için uğraşmalıyız. Ölüm acısına alışiliyorken adamın tekini siler geçer bu yurekler🥰
Insallah bizlerde toparlanabiliriz ne kadar guzel toparlanmis

Insallah.Sanki kolum kanadim kirik gibi.Cok endiseliyim korkuyorum ve cok uzuluyorum.Allah mesut etsin.Erkekler icin durum biraz daha kolay atlatilabiliyo bence biz kadinlar daha zor durumda kaliyoruz
bu toplumda biraz maalesef öyle bir erkek boşanmış ve çocuğu yoksa ilk evliliği sayılır, bekar sayılır deniyor ama kadının adı boşanmış oluyor.

Üzgünüm ama burada erkek annelerine çok iş düşüyor.

Yani evlenmenin de boşanmak kadar doğal olduğunu , boşanmış kadınların “ açık kapı “ tarzı yaklaşmamaları gerektiğini tüm yeni nesile aşılamak gerekiyor.

Siz sadece ayrıldınız, nikahta bir sözleşme ve anlaşmazlık olduğunda bozulabilir bir sözleşme.

Yaş 28 , iş Güç varsa da dimdik durun , hiç kafanıza takmayın, artık evlenen kadar ayrılan var.

İnşallah hayırlı biri çıkar.

Yaş 28,çocuk yok.Bu durumda boşanmanın sevgiliden ayrılmaktan farkı yok bence.Yeni insanlar tanıyacağın için,yeni başlangıçlar yapma şansın olduğu için heyecan duymalısın.Elbette üzüleceksin ama geçecek.

Siddetli gecimsizlik baski diyebilirim kisaca konu actigim icin burdada yazip insanlari sıkmak istemem.Valla psikolojumda guclu bir karar diyo ama zerre guclu hissetmiyorum o ayri.Bu karari gelecekten endise ede ede anksiyete krizleriyle savasarak atlatiyorum.
Çok zor mutlu bir yuva kurmak için evlenip sonra boşanma çabasına düşmek nekadar zor kim bilir 🥺🥺

Maşallah size, çocuk varsa 2. Evliliğe sıcak bakmam genelde, belki yanlış düşünüyorum evet ama pek görmedim 2. Evliliğinde mutlu olanı. Siz nasıl başa çıktınız 4 çocukla? Çalışırken onlara kim bzkrı fikir olur anlatsanız biraz.
Bu tür şeylerde kurallar ve kısıtlamalar olamaz. Her insanın yaşayacağı, karşılacağı insanlar aynı olmayabiliyor. Benm tanıdığım çocuklu bir kadın yine çocuğu olan (babada kalıyordu) biri ile evlendi. Üstüne kendi çocukları da oldu kalabalık ve mutlu bi aile oldular. Önyargılar ile ilerlese bu kadar mutlu olabileceğinden haberi bile olmayacaktı...

Zamanla gelecek o güç ☺️ Yeterki çabalayın 💪

Bende boşanalı 2 ay oldu oğlum var 5 yaşında boşanmayı ben değil karşı taraf istedi hemde ani bir şekilde hala benden neden boşandığını tam olarak anlamış değilim ilk zamanlar nefes alamıycak gibiydim sanki biri beni boğuyordu sürekli mide bulantısı yaşıyordum şuan hala mutsuzum ama en azından kaygılarım biraz azaldı şuan işsizim iş arıyorum inşallah zamanla mutsuzluğumda biter.
Gelecek bize öyle şeyler yaşatır inşallah ta iyiki bunlardan kurtulmuşuz deriz tek duam bu

Bu tür şeylerde kurallar ve kısıtlamalar olamaz. Her insanın yaşayacağı, karşılacağı insanlar aynı olmayabiliyor. Benm tanıdığım çocuklu bir kadın yine çocuğu olan (babada kalıyordu) biri ile evlendi. Üstüne kendi çocukları da oldu kalabalık ve mutlu bi aile oldular. Önyargılar ile ilerlese bu kadar mutlu olabileceğinden haberi bile olmayacaktı...
Inanin su an o kadar berbat bir haldeyimki bi turlu toparlanamiyorum.Anksiyete krizleriyle bas basayim surekli.Icimde dolmayan bosluk.Sanki beni yakiyo kavuruyo.Bakiyorumki herkes guclu ben nedem guclu duramiyorum.Kendimi mesgul etmeye calisiyorum.Atlatmaya calisiyorum ama bu seferde bedenim el titremelerim kalp carpintilarim ayak uyusukluklarim el uyusukluklarim beni rahat birakmiyo.

Inanin su an o kadar berbat bir haldeyimki bi turlu toparlanamiyorum.Anksiyete krizleriyle bas basayim surekli.Icimde dolmayan bosluk.Sanki beni yakiyo kavuruyo.Bakiyorumki herkes guclu ben nedem guclu duramiyorum.Kendimi mesgul etmeye calisiyorum.Atlatmaya calisiyorum ama bu seferde bedenim el titremelerim kalp carpintilarim ayak uyusukluklarim el uyusukluklarim beni rahat birakmiyo.
Kim o güçlü olanlar? Mesela biri ben. İlk ayları ve o kararı alana kadarki zamanı anlatsam pek farkımız olmadığını görürsünüz. Zamanla başediliyor. Destek almaktan da çekinmeyin gerek olursa...

Kim o güçlü olanlar? Mesela biri ben. İlk ayları ve o kararı alana kadarki zamanı anlatsam pek farkımız olmadığını görürsünüz. Zamanla başediliyor. Destek almaktan da çekinmeyin gerek olursa...
Kk da gordugum bosanan bayanlar gucluler.Aliyorum destek de hatta ilacta kullaniyorum ama toparlanmam o kadar zor oluyoki umarim atlatirim bende iyi olmak istiyorum iyi gibi davranayim diyorum vucudum patlat veriyo resmen ic huzurum beni daraltiyor.

Bende boşandım,
Ben isteyerek ve can atarak boşandım ve süreci atlatmam kolay oldu..
Bi kaç kez birilerine güvenmek istedim ama yanlış insanlar yanlış seçimler oldu benim için,
Benimde istedigim sevmek sevilmek başka bir beklentim yok,
Ama karşına gelen öyleymiş gibi davransada niyeti başka çıkıyor malesef bende öyle oldu,
İnsanlar iyi niyetin nankörü olmuş...
Bende düşünüyorum kime nasıl güvenecegimi,
Yanlızlık güzel özgürlük güzel evet ama insan bi sevilmek istiyo be... 😊

Kk da gordugum bosanan bayanlar gucluler.Aliyorum destek de hatta ilacta kullaniyorum ama toparlanmam o kadar zor oluyoki umarim atlatirim bende iyi olmak istiyorum iyi gibi davranayim diyorum vucudum patlat veriyo resmen ic huzurum beni daraltiyor.
Kimse boşanır boşanmaz mükemmel derecede güçlü olamaz bunu kabul etmekle başlayın işe. Ama zamanla onlar gibi olacağınızı bilmek çok işe yarayacaktır.

Ne kadar oldu boşanalı ?
İlk boşandıgım günler bende sizin gibiydim ama inanın geçiyor,
Ben psikolojik destek aldım almayada devam ediyorum çokta iyi geldi sizde alabilirsiniz bence..

Hiç kimse için üzülmeye değmiyor canım ben de 26 yaşımda bir çocukla boşandım şimdi 27 yaşındayım çok üzülüyorsun evet ama geçiyor arada bir hüzünler vuruyor ama geçiyor ilk zamanki yıkık hallerin. Kendime yol çizdim üniyi yarım bırakmıştım evleniyorken şimdi tamamlamayacağım kendime yeni hayaller, yeni hedefler koydum. Çevreye bakacak olursak maalesef bir iki kişi yazanlar oldu yaşları benden epeyce büyük dulum diye kendilerini bana yazmakta cesaret buldular ama umursamadım bile, çünkü burda senin kendini nerde gördüğün önemli ben kendimi dul kadın gibi görmüyorum ve mutluluğu bir adamdan beklemiyorum kendim ve oğlumla ilgili hedefler planlar yapıyorum her gece, bu bana yeni güne umutla uyanmama vesile oldu. Sende biraz zaman üzüntünü yaşa ama mutluluğu evlilikte arama. Kendi kendine de bir ailen yuvan olmadan da çok mutlu olabilirsin yolun açık olsun. Rabbim sabır versin 😘

Hiç kimse için üzülmeye değmiyor canım ben de 26 yaşımda bir çocukla boşandım şimdi 27 yaşındayım çok üzülüyorsun evet ama geçiyor arada bir hüzünler vuruyor ama geçiyor ilk zamanki yıkık hallerin. Kendime yol çizdim üniyi yarım bırakmıştım evleniyorken şimdi tamamlamayacağım kendime yeni hayaller, yeni hedefler koydum. Çevreye bakacak olursak maalesef bir iki kişi yazanlar oldu yaşları benden epeyce büyük dulum diye kendilerini bana yazmakta cesaret buldular ama umursamadım bile, çünkü burda senin kendini nerde gördüğün önemli ben kendimi dul kadın gibi görmüyorum ve mutluluğu bir adamdan beklemiyorum kendim ve oğlumla ilgili hedefler planlar yapıyorum her gece, bu bana yeni güne umutla uyanmama vesile oldu. Sende biraz zaman üzüntünü yaşa ama mutluluğu evlilikte arama. Kendi kendine de bir ailen yuvan olmadan da çok mutlu olabilirsin yolun açık olsun. Rabbim sabır versin 😘
👏🏻👏🏻👏🏻

Amin insallah canim.Evet cok zor bir surec umarim alisirim.Bende is ariyorum insallah bulursam belki biraz daha toparlanirim.Yuvam olmadanda tabi ki yasarim ama belki hic anne olamamak bi daha hic sevilmiycek olmama uzuluyo olabilirim bilmiyorum canim

X