Boşanan kadınlar şuan hayatınızdan memnun musunuz?

Hzlmtl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
10
12
29
Merhaba arkadaşlar, 24 yaşındayım 8 aylık bir oğlum var ve eşimle boşanma sürecindeyiz anlaşmalı boşanma dilekçemizi verdik bugün. Şiddet, aldatma gibi bir sebepten değil severek evlendik ama olmadı işte çok emek verdim bu birlikteliğe çok yıprandım elimde güzel kalan tek şey oğlumuz. Bu süreci daha önce yaşamış arkadaşlar şuan hayatınızdan memnun musunuz? Pişmanlık duydunuz mu hiç boşandığınıza?

Oooo, yeniden doğuşum olarak nitelendiriyorum ben boşanmamı. Benim de evlâdım birkaç aylıktı. Ilk günler biraz burukluk oldu ama sonrasında hızla kilo verdim, güzelleştim ve gençleştim. Lafın gelişi söylemiyorum, gerçekten evli olduğum vakitlerdeki fotoğraflarıma bakarsanız şu halimden daha yaşlı olduğumu düşünürsünüz. Fakat ben aslında şu an o halimden 7 yaş daha yaşlıyım, inanamazsınız. Ruhum gençleşti ruhum. Herkese tavsiye ederim.😁

Oooo, yeniden doğuşum olarak nitelendiriyorum ben boşanmamı. Benim de evlâdım birkaç aylıktı. Ilk günler biraz burukluk oldu ama sonrasında hızla kilo verdim, güzelleştim ve gençleştim. Lafın gelişi söylemiyorum, gerçekten evli olduğum vakitlerdeki fotoğraflarıma bakarsanız şu halimden daha yaşlı olduğumu düşünürsünüz. Fakat ben aslında şu an o halimden 7 yaş daha yaşlıyım, inanamazsınız. Ruhum gençleşti ruhum. Herkese tavsiye ederim.😁
Supersinizz👍😊birgün bende sizin gibi olurum inşallah 😁benimde ruhum şuan 60 larda bedenimde 40 gibi yaşlandım valla saçlarımda beyazlar var 😁 üstüne 11 kilo verdim bide😁bu boşanma süreci insanı ölüp diriltiyo heralde 😎

Valla şahane yorumunuzu okurken bile Bi keyiflendim 😊 çalışıyo musunuz?

ben bosanmadim ama teyzem bosanmisti yasi da genc tipki sizin gibi, basta cok üzgündü hatta kalp hastasi olmustu ama ailesi destekledi suan okumaya devam ediyor ve dünyanin en mutlu insani hem gayet de özgür gezip tozuyor yani yeniden dogmus gibi oldu resmen

insallah sizde hayatiniza mutlu bi sekilde devam edersiniz

Supersinizz👍😊birgün bende sizin gibi olurum inşallah 😁benimde ruhum şuan 60 larda bedenimde 40 gibi yaşlandım valla saçlarımda beyazlar var 😁 üstüne 11 kilo verdim bide😁bu boşanma süreci insanı ölüp diriltiyo heralde 😎
Yoook, harika olacak emin olun. 😁 Beyazladim, çöktüm diye düşünmeyin hiç. Zayıf olmak güzeldir, bir kuaför seansina bakar saçlar da. Biraz bütçe ayırıp yeni kıyafetler, belki yeni bir ımaj... Bu zor dönemi doğuş olarak düşünün, mis gibi olacak her şey, kaymak gibi olacak.😁

Valla şahane yorumunuzu okurken bile Bi keyiflendim 😊 çalışıyo musunuz?
Evet devlet memuruyum. Çok zor günler geçirdik evladimla ama yine olsa yine boşanırım, 10 kere 1000 kere boşanırım. Bir insan ne kadar bekar olabilirse o kadar bekar olurum.😁 Kabus gibi evliliklerin ardından bile bir burukluk, "acaba yanlış mi yapıyorum" düşüncesi bir geliveriyor bence ama kısa süre sonra yerini huzura, refaha, muasır medeniyet seviyesine bırakıyor. 😁 Güzel günler çok yakın.🌸

Moralini bozmak istemem ama güzelde olabilir zor ve yıpratıcıda olabilir. Bazı yorumlar muhtemelen çok kötü bir evliliğin bitişiyledir. Çocuk olması yeni bir evlilikte çok çok büyük bir handikap olacak. Hatta büyüdüğünde ayrılığınızda babasını haklı bulup onunlada yakınlaşabilir. Çocuk büyüdükçe sorgulamaya başladıkça zorluklarda başlayacak. Kimse güzel bir aileyi bekarlığa değişmez. Değişmemeli. Yarın bir sağlık sorunu yaşasan yanında kim olacak. Mutlu olanda var çok acı çekenlerde var. İçi kan ağlayıp etrafa bakın çok mutluyum deyip sahte gülücükler atanda. Bunu birazda siz belirleyeceksiniz. Her şeyin hayırlısı olmasını dilerim.

bende yeni boşananlardanım :) kısa sürede atlattım başta sakinleştirici kullandım çünkü aşk evliliğiydi benimki ve 9 senemi verdim evlilik nişanlılık asker bekleme şimdi çok rahatım yavaş yavaş hayata dönüyorum bir makinaya bağlıymışım meğerese...
Çocuğunuz varmıydı peki

Moralini bozmak istemem ama güzelde olabilir zor ve yıpratıcıda olabilir. Bazı yorumlar muhtemelen çok kötü bir evliliğin bitişiyledir. Çocuk olması yeni bir evlilikte çok çok büyük bir handikap olacak. Hatta büyüdüğünde ayrılığınızda babasını haklı bulup onunlada yakınlaşabilir. Çocuk büyüdükçe sorgulamaya başladıkça zorluklarda başlayacak. Kimse güzel bir aileyi bekarlığa değişmez. Değişmemeli. Yarın bir sağlık sorunu yaşasan yanında kim olacak. Mutlu olanda var çok acı çekenlerde var. İçi kan ağlayıp etrafa bakın çok mutluyum deyip sahte gülücükler atanda. Bunu birazda siz belirleyeceksiniz. Her şeyin hayırlısı olmasını dilerim.
Kesinlikle doğru söyledikleriniz ama sanmıyorum ki kimse yürütebileceğine inandığı bi yuvayı yıksın aile olmak harika bir şey gerçekten ama sevgi, saygı, tutku bunlar bittikten sonra aile olmaktan çıkıp herkesin görevlerini yerine getirdiği Bi kurum haline geliyo yuva öyle ruhsuz ve duygusuz. Böyle Bi hayat sürdürmeyi istemeyen ve cesareti olanlarda boşanmayı tercih ediyo

Merhaba arkadaşlar, 24 yaşındayım 8 aylık bir oğlum var ve eşimle boşanma sürecindeyiz anlaşmalı boşanma dilekçemizi verdik bugün. Şiddet, aldatma gibi bir sebepten değil severek evlendik ama olmadı işte çok emek verdim bu birlikteliğe çok yıprandım elimde güzel kalan tek şey oğlumuz. Bu süreci daha önce yaşamış arkadaşlar şuan hayatınızdan memnun musunuz? Pişmanlık duydunuz mu hiç boşandığınıza?
[/QUOTE
Eğer özel değilse boşanmanızın asıl bedenini paylaşırsanız daha sağlıklı yorum yapacağım , aama öncelikle genel bir yorum yapayım ;
Yuva yıkmak kolaydır yuva yapmak zordur gerçekten , boşanırsınız belki bu siziniçin çok daha iyi olur ancak sonrasında yeniden biri hayatınıza girebilir ve şuan yaşadıklarınızın çok daha büyüğünü yaşatabilir ozaman bu sorunlar küçülebilir ve daha önceki boşanma kararından pişmanlık duyabilirsiniz , çok iyi düşünmeniz gerekiyor dediğim size en sağlıklı yorumu yapabilmem için biraz daha ayrıntı vermeniz gerekiyor

En sağlıklı yorumu yapabilmem için boşanma sebepleriniz hakkında biraz daha ayrıntı vermelisiniz , sonuçta yuva yıkmam kolay yapmak zordur.

Yazdiklariniz ne kadar pozitif Ne güzel kurtulmuşsunuz
Bende 2.evlilikten aldatma yüzünden boşanma asamasindayim 22 aylık bir oglum var bazen diyorum boşanınca herşey güzel olacak bazen biraz karamsarlık oluyor neticede kolay değil
Lütfen 2.evlilik için acele etmeyin son pişmanlık fayda etmiyor

canım ben severek boşananlardanım.... hatta anlaşarak boşandık 1 ay olmadı daha boşanalı ama tabi iyi düşünmek gerekiyor yani pişmanlıklarımda var keşke biraz daha düşünseydim diye... ama bir okadarda iyi yaptım diyorum çünkü kadın oldugumu değerli olduğumu hissetmiyordum 9 senemi geçirdim evlililik nişanlık asker bekleme 2 senede evlilik süreci var aslında baştan biliyordum nolduğunu.. ama insanın gözü kör oluyor bak 9 sene geçmesine rağmen gözünün içine bakardım aşkla sürekli onu düşünürdüm evli oldugumuz halde benimki böyle bir hastalıktı... sanki dünyada erkek tek kalmış gibi bir hisle yaşardım :) nasıl bıraktım nnasıl boşandım bilmiyorum ama en iyisi bu oldu.... çünkü zamanın geçiyordu 25 yaşındaydım ve değersiz değersiz zamanım geçiyordu benimki seviyordu beni mutluyduk ama saygısız tavırları çoktu aileme bana küfür ederdi yeri geldiğinde herkesin içinde bana çocugu olmuyor olmuyor diye rencide etti ogünden sonra toparlanamadık ve boşandık benimki severken çocuktan dolayı oldu Ama ALLAH büyük elbet herkes çektiğini yaşar...

X