• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan kadınlar, çocuklarının 1 ay yokluğuna nasıl katlanıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlışlıkla okurken buraya kadar gelmişim. Kadın cocuguna hasret çekmiş gelip şurda dertleşmek istemiş amma üzerine gidilmiş. Boşanmakta kolay bir süreç değil arkadaşlar lütfen o an nasıl bir psikoloji ile ne yaşadı ne düşündü tasavvur edemeyiz burada. (Sosyal çevre, aile, ekonomik faktörler vs…)
Hiçbirimizin de 5 yasında bebeyi nasıl babaya emanet ettin diyerek anneliğini sorgulamaya hakkı oldugunu düşünmüyorum. Dertleşmek isteyen, özlem çeken bir anneye konu ne olursa olsn bence 2 3 kişi birden yüklenmeye gerek yoktu.
Bazen insanlar akıl öğüt değil sadece biraz teselli ararlar. Konuya dahil olan hanımlar zaten eşleri ile ayrılmış ve velayet sorunu yaşamıslar heralde. Bu sorunlar eşinizle aranızdaydı ve bitti. Herkesin boşanma şekli aynı değil, öfkenizi buradan atmaktansa birbirinize destek olursunuz inş.

Yanlışlıkla okurken buraya kadar gelmişim. Kadın cocuguna hasret çekmiş gelip şurda dertleşmek istemiş amma üzerine gidilmiş. Boşanmakta kolay bir süreç değil arkadaşlar lütfen o an nasıl bir psikoloji ile ne yaşadı ne düşündü tasavvur edemeyiz burada. (Sosyal çevre, aile, ekonomik faktörler vs…)
Hiçbirimizin de 5 yasında bebeyi nasıl babaya emanet ettin diyerek anneliğini sorgulamaya hakkı oldugunu düşünmüyorum. Dertleşmek isteyen, özlem çeken bir anneye konu ne olursa olsn bence 2 3 kişi birden yüklenmeye gerek yoktu.
Bazen insanlar akıl öğüt değil sadece biraz teselli ararlar. Konuya dahil olan hanımlar zaten eşleri ile ayrılmış ve velayet sorunu yaşamıslar heralde. Bu sorunlar eşinizle aranızdaydı ve bitti. Herkesin boşanma şekli aynı değil, öfkenizi buradan atmaktansa birbirinize destek olursunuz inş.
Seni seviyorum 8kediannesi 8kediannesi teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarim cocuguna kavuşursun ve bu ayrilik senin icin cabucak biter. Söz konusu cocuk ve cocuguna hasretlik ceken bir anne olunca dayanamiyorum.
Yalniz biraz sakin olun, yanlislar yapmaya devam etmeyin. 5 yasindaki bebeginizin yeri her daim sizin yaniniz, babasına falan hic bir yasal zorunluluk vs adi altinda 1 ay gondermeyin. İtiraz edin degistirin vs
Iyi geceler.

Abla derdini tasani bırakıp uyelere neden saldırıyorsun? Konunu birakip gitmisler ısrarla kaos yaratmaya çalışıyorsun. Vallahi boyle cocugumu ozlesem kimse umurumda olmazdi senin sıkıntın baska bence
valla aldılar derdimi sıkıntımı, sen de varsa aç bir konu başlığı, bunlarla cehenneme gidilir. Dert dediğim şeye bak! Çocuğumu özlüyorum diye vay efendim eski kocamla nasıl arkadaş olurumuşum, onunla dost oluncaya kadar yasal şaaparmışım falan. Yawww bu kadar nöron edebiyatı gördüm bu kadar eziğini bu kadar saçmasını bu kadar abukatını hiç bir yerde görmedim, he bi de doyamadım!

Şu konuya gelip yorum bile yapmadım
Seviyesizlik pacasindan akiyor zaten zavallının.
Buna harcayacağım zamana yazık.

Konuna zorla insan mı cagiriyorsun artık.
Zaten başka türlü gelip sana destek olacak az kişi var doğru.

Boşuna üyelere sarma senin kadar işsiz yok forumda.
İstediğin yere gel beğenmedim at sorun değil bildirimler kapalı.

Bu arada çocuğuna üzüldüm umarım aklı başına gelince anne diye ağlamaz mantıklı olanı babasını seçer.
Adam da kurtulmuş sevindim adına.
Ancak eski kocanın yeni sevgililerini dinlemekle meşgul olursun zaten.
Umarım eski eşin aklı basindadir da çocuğun hayatını senden geri alarak kurtarır.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bizi tahrik ederek amacına ulaşamaz ama konuyla alakam olmadan konusuna davet ettiği için üyeden şikayetçiyim.
Bu ara Mustafa kimse seni daha çok dinler diye düşünüyorum abla böyle insanlari aramızda barindirmamasini rica ediyorum 🙏

Umarim cocuguna kavuşursun ve bu ayrilik senin icin cabucak biter. Söz konusu cocuk ve cocuguna hasretlik ceken bir anne olunca dayanamiyorum.
Yalniz biraz sakin olun, yanlislar yapmaya devam etmeyin. 5 yasindaki bebeginizin yeri her daim sizin yaniniz, babasına falan hic bir yasal zorunluluk vs adi altinda gondermeyin. İtiraz edin degistirin vs
Iyi geceler.
He tatlım he, mahkemeye gidip o hakime tüm saygımla diycem bu tavsiyelerini. Temyiz yolu kapanmış davada... Abukat arkadaşın da boşanırken fıtı fıtı yapsaydın cümlesi yerine şimdi, şu anda, bu karara karşı şunu yap deme bilgisine haiz ise oradan yürüyelim. Ben canımı kurtardım, anasız çocuğum olmasın diye, siz ordan alay geçin!!!

Abla derdini tasani bırakıp uyelere neden saldırıyorsun? Konunu birakip gitmisler ısrarla kaos yaratmaya çalışıyorsun. Vallahi boyle cocugumu ozlesem kimse umurumda olmazdi senin sıkıntın baska bence
Çocuğun babada kalması hayrına olmuş

Şu konuya gelip yorum bile yapmadım
Seviyesizlik pacasindan akiyor zaten zavallının.
Buna harcayacağım zamana yazık.

Konuma zorla insan mı cagiriyorsun artık.
Zaten başka türlü gelip sana destek olacak az kişi var doğru.

Boşuna üyelere sarma senin kadar ıssız yok forumda.
İstediğin yere gel beğenmedim at sorun değil bildirimler kapalı.

Bu arada çocuğuna üzüldüm umarım aklı başına gelince anne diye ağlamaz mantıklı olanı babasını seçer.
Adam da kurtulmuş sevindim adına.
Ancak eski kocanın yeni sevgililerini dinlemekle meşgul olursun zaten.
Umarım eski eşin aklı basindadir da çocuğun hayatını senden geri alarak kurtarır.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bizi tahrik ederek amacına ulaşamaz ama konuyla alakam olmadan konusuna davet ettiği için üyeden şikayetçiyim.
Bu ara Mustafa kimse seni daha çok dinler diye düşünüyorum abla böyle insanlari aramızda barindirmamasini rica ediyorum 🙏
Valla gecenin 2:44'ünde yorum yazacak kadar bir haldeysen, sen baya körüklüsün. Ateşlenmişin yani. Artık bacıların mı yoksa fake hesapların mı orasını bilmem. .. bilir. Sen üzülme çocuğuma sen kendine üzül ezik. Bana da meşgale oldunuz Müge Anlı tayfası, eyvallah. Bedelini öderiz, Tatlım tatlım hem de

Verecebilecegin en ucuz cevabı verip yorum yapabildigin için tebrik ederim🤷
Ateşim sitedeki üyelerin malumudur dikkat et yanma kenardan izlerken.
Satır satır anlaşılır şekilde yazdım ama kapasite ortada yazık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back