• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan kadınlar, çocuklarının 1 ay yokluğuna nasıl katlanıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu mesajının altındaki mesajı oku bakalım avukatcım, temmuzda bir kurban daha varmış. Ettik 2.
Dalga geçmek yerine gerçek bir avukat gibi bu yasal zorululuk değil senin imzaladığın protokolden diyebilirdin ama dememeyi tercih ettin. Bu arada avukat olmadığına kanaatim her mesajında ziyadesiyle artıyor.
Belki ben boşanabilmek için her şeyden feragat etmişimdir? hiç mi boşanma avukatlığı yapmadın? Tek icracı mısın?
Yasamsal faaliyetlerinizi devam ettirdiginiz organinizdan feragat etmissiniz gibi geldi bana ama neyse.

Yasal zorunluluk degil iste, bunu siz tercih/kabul etmissiniz, burada yasal zorunluluk diyip insanlari yanlis bilgilendirmeyin.

5 yasinda cocugu senede 1,5 ay babaya birakmak buyuk cesaret yalniz tebrik ederim
Merhaba, benim oğlum 2 yaşındaydı davayı açtığımda ve hakim sömestrde bir hafta,temmuz ayı boyunca yatılı verdi.Buna engel olmak mümkün muydu ?
Her ayın 1.ve 3.hafta sonu da yatılı ama onu önemsemiyorum

Bu mesajının altındaki mesajı oku bakalım avukatcım, temmuzda bir kurban daha varmış. Ettik 2.
Dalga geçmek yerine gerçek bir avukat gibi bu yasal zorululuk değil senin imzaladığın protokolden diyebilirdin ama dememeyi tercih ettin. Bu arada avukat olmadığına kanaatim her mesajında ziyadesiyle artıyor.
Belki ben boşanabilmek için her şeyden feragat etmişimdir? hiç mi boşanma avukatlığı yapmadın? Tek icracı mısın?
Hayir tatlim agir cezaciyim 😂😂😂 iyi bir avukat muvekkilinin yarin obur gun pisman olacagi, zorlanacagi seyleri bastan kabul ettirmez, boyle is yapilmaz. Kaldi ki ister inanin ister inanmayin avukat olduguma bu beni pek de etkilemiyor lakin ben de her gecen mesajinizda sizin anneliginizden endise ediyorum, kimse sadece bosanabilmek icin her sarti kabul etmez, ozellikle kucuk cocugundan bu kadar ayri kalmayi.

Ben esimle son donemde papaz olmustum, bosanma asamasindan bahsediyorum yani. Tek sarti ortak velayetti, kabul etmedim. Normali de bu bana gore ama sizin icin olan olmus tabi, simdi 1 ay ayri kalirken kafanizi duvarlara vurun

Kız arkadaşıylayken sorun yok derken? Kızınız babasıyla ve kız arkadaşıyla mı kalıyor? Ee adamın stabil bir ilişkisi yokken, size sevgililerinden bahsederken, şimdiki sevgilisiyle mi kalıyorlar? Bir daha gittiğinde de başka biri olabilir o zaman. Bu çocuk için hiç sağlıklı gelmedi bana.
Bana da sağlıklı gelmiyor. Ama boşanabilmek için altına imza attığım evrağa göre her yıl 1-31 Temmuz'de ve şubat'ta çocuğu babasına bırakmam gerekiyor. Bırakmazsam yaptırımları var-mış. Bu yaptırımları göze alamıyorum

Hayir tatlim agir cezaciyim 😂😂😂 iyi bir avukat muvekkilinin yarin obur gun pisman olacagi, zorlanacagi seyleri bastan kabul ettirmez, boyle is yapilmaz. Kaldi ki ister inanin ister inanmayin avukat olduguma bu beni pek de etkilemiyor lakin ben de her gecen mesajinizda sizin anneliginizden endise ediyorum, kimse sadece bosanabilmek icin her sarti kabul etmez.

Ben esimle son donemde papaz olmustum, bosanma asamasindan bahsediyorum yani. Tek sarti ortak velayetti, kabul etmedim. Normali de bu bana gore ama sizin icin olan olmus tabi, simdi 1 ay ayri kalirken kafanizi duvarlara vurun
Tüh keşke abukatım sen olaymışsın. Aydınlatırmıştın beni. Ben alnımın teriyle sahip olduğum ve çocuğuma kalacak malı mülkü kurtarmak için işimi iflasa götürerek boşattım kendimi, ağır cezacı! Boş konuşma... 1 ay çocuğuna olan hasrete yanıtın yoksa daha da yazma. Anlattın yasal zorunlulukla altına imza atılan evrağın yasal yaptırım etimilojisini

Tüh keşke abukatım sen olaymışsın. Aydınlatırmıştın beni. Ben alnımın teriyle sahip olduğum ve çocuğuma kalacak malı mülkü kurtarmak için işimi iflasa götürerek boşattım kendimi, ağır cezacı! Boş konuşma... 1 ay çocuğuna olan hasrete yanıtın yoksa daha da yazma. Anlattın yasal zorunlulukla altına imza atılan evrağın yasal yaptırım etimilojisini
Ben senin avukatin olmazdim, bu vizyonda bir insanla calismam ben. Katili savunurum ama kocasindan mal mulk kacirani, sirf bosanmak icin cocugundan uzun sure ayri kalani savunmam. Bence aramizda en bos konusan da sensin, hadi selametle, kibledim

Ben senin avukatin olmazdim, bu vizyonda bir insanla calismam ben. Katili savunurum ama kocasindan mal mulk kacirani, sirf bosanmak icin cocugundan uzun sure ayri kalani savunmam. Bence aramizda en bos konusan da sensin, hadi selametle, kibledim
Ben de avukat bile olmayan birini avukat almazdım zaten. Merak etme, seni asla tercih etmezdim. Boş konuşmak cümlesi sen kurduğunda devrildi mi ne? Haydi. Edit: senden Abukat olur

Ne yaptığının farkında olmam mı kızdırdı seni? Artık bu topikten gidersin sen de kankişlerin gibi...
Ben sizin begenmemelerinize laf ediyor muyum ,hayır ? Problem ne ? Size mi sorucam ? Siz oturun da milletin kızmasını umursayacaginiza eski kocanız ve sevgililerinin yanına yolladiginiz yavrunuzu düşünün .

Çocuğunun hasretine dayanamayıp, buna dayanan ya da dayanamayan kadınlara çağrıda bulunan birine yapılan saldırı, eril enerjidir. Kadın olduğunuzun farkındalığıyla, alay geçmeden, zarifçe, insan gibi yazamıyorsunuz değil mi? Bir de utanmadan yok konu açanlar hemen kaçıyormuş diye gerzek laflar falan. Yazık, içinizdeki çocuğa tutunun, kadın olmanızın hayrıyla, destel verin, destek olun di mi? Millet topik açmaya korkuyor çirkefinize bulaşmamak için. Okuyor, kapatıyor, yorum bile yazmıyor....

Ben sizin begenmemelerinize laf ediyor muyum ,hayır ? Problem ne ? Size mi sorucam ? Siz oturun da milletin kızmasını umursayacaginiza eski kocanız ve sevgililerinin yanına yolladiginiz yavrunuzu düşünün .
Edebileceğin laf yok ki... İletişmek benim gibi insan evlatlarının yükümlülüğü. Sen anca imoji falan atabilirsin, kendini böyle ifade edebilirsin. Problem şu kankiştolarının gazını bir yerinden çıkar ve rahatla. Muhatabı dahi olmadığın topiklerde gezinme, Net mi? Değildir tabii ki ama sen anladın

Ve bu topikle bir kez daha farkına vardık ki; okuduğunu anlamama (bir nevi nöron yetmezliği), cımbızla laf çekerek saldırma (eril haller), egoyu bir tatmin etme gayreti (çünkü; ezik) falan filan ilerliyor. İletişmek, kadın dayanışması deyince de mangalda kül bırakmaz bu müge anlı camiası. Ben burdayım, hadi, varsa yanıtın yaz da verelim yanıtını!

Merhaba, benim oğlum 2 yaşındaydı davayı açtığımda ve hakim sömestrde bir hafta,temmuz ayı boyunca yatılı verdi.Buna engel olmak mümkün muydu ?
Her ayın 1.ve 3.hafta sonu da yatılı ama onu önemsemiyorum
Aramızda bir abukat var WOMAN WOMANWOMAN hesabı doğrulanmış üye. belki ondan bir yanıt çıkar. Ya da sen bana özelden yaz, ben seni gerçek avukatla görüştüreyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back