Kaç yaşında tatlım?Ben boşanma aşamasındayım oğlum temmuz ayı boyunca babada kalma izni verildi henüz kullanılmadı temmuz da yanaştı.Ben de bu ara hep bunu düşünüyorum, yorumları okuyayım en iyisi...
Yasamsal faaliyetlerinizi devam ettirdiginiz organinizdan feragat etmissiniz gibi geldi bana ama neyse.Bu mesajının altındaki mesajı oku bakalım avukatcım, temmuzda bir kurban daha varmış. Ettik 2.
Dalga geçmek yerine gerçek bir avukat gibi bu yasal zorululuk değil senin imzaladığın protokolden diyebilirdin ama dememeyi tercih ettin. Bu arada avukat olmadığına kanaatim her mesajında ziyadesiyle artıyor.
Belki ben boşanabilmek için her şeyden feragat etmişimdir? hiç mi boşanma avukatlığı yapmadın? Tek icracı mısın?
Merhaba, benim oğlum 2 yaşındaydı davayı açtığımda ve hakim sömestrde bir hafta,temmuz ayı boyunca yatılı verdi.Buna engel olmak mümkün muydu ?Yasal zorunluluk degil iste, bunu siz tercih/kabul etmissiniz, burada yasal zorunluluk diyip insanlari yanlis bilgilendirmeyin.
5 yasinda cocugu senede 1,5 ay babaya birakmak buyuk cesaret yalniz tebrik ederim
Hayir tatlim agir cezaciyimBu mesajının altındaki mesajı oku bakalım avukatcım, temmuzda bir kurban daha varmış. Ettik 2.
Dalga geçmek yerine gerçek bir avukat gibi bu yasal zorululuk değil senin imzaladığın protokolden diyebilirdin ama dememeyi tercih ettin. Bu arada avukat olmadığına kanaatim her mesajında ziyadesiyle artıyor.
Belki ben boşanabilmek için her şeyden feragat etmişimdir? hiç mi boşanma avukatlığı yapmadın? Tek icracı mısın?
Karar 2 yaşındayken verilmişti şu an 3.5 yaşında şu anKaç yaşında tatlım?
Bana da sağlıklı gelmiyor. Ama boşanabilmek için altına imza attığım evrağa göre her yıl 1-31 Temmuz'de ve şubat'ta çocuğu babasına bırakmam gerekiyor. Bırakmazsam yaptırımları var-mış. Bu yaptırımları göze alamıyorumKız arkadaşıylayken sorun yok derken? Kızınız babasıyla ve kız arkadaşıyla mı kalıyor? Ee adamın stabil bir ilişkisi yokken, size sevgililerinden bahsederken, şimdiki sevgilisiyle mi kalıyorlar? Bir daha gittiğinde de başka biri olabilir o zaman. Bu çocuk için hiç sağlıklı gelmedi bana.
Tüh keşke abukatım sen olaymışsın. Aydınlatırmıştın beni. Ben alnımın teriyle sahip olduğum ve çocuğuma kalacak malı mülkü kurtarmak için işimi iflasa götürerek boşattım kendimi, ağır cezacı! Boş konuşma... 1 ay çocuğuna olan hasrete yanıtın yoksa daha da yazma. Anlattın yasal zorunlulukla altına imza atılan evrağın yasal yaptırım etimilojisiniHayir tatlim agir cezaciyimiyi bir avukat muvekkilinin yarin obur gun pisman olacagi, zorlanacagi seyleri bastan kabul ettirmez, boyle is yapilmaz. Kaldi ki ister inanin ister inanmayin avukat olduguma bu beni pek de etkilemiyor lakin ben de her gecen mesajinizda sizin anneliginizden endise ediyorum, kimse sadece bosanabilmek icin her sarti kabul etmez.
Ben esimle son donemde papaz olmustum, bosanma asamasindan bahsediyorum yani. Tek sarti ortak velayetti, kabul etmedim. Normali de bu bana gore ama sizin icin olan olmus tabi, simdi 1 ay ayri kalirken kafanizi duvarlara vurun
Offf ama çocuk açısından durum daha iyi. En azından hatırlamayacak. Ama sen çok özleyeceksin, benim burnumun direği sızlıyorKarar 2 yaşındayken verilmişti şu an 3.5 yaşında şu an
Ben senin avukatin olmazdim, bu vizyonda bir insanla calismam ben. Katili savunurum ama kocasindan mal mulk kacirani, sirf bosanmak icin cocugundan uzun sure ayri kalani savunmam. Bence aramizda en bos konusan da sensin, hadi selametle, kibledimTüh keşke abukatım sen olaymışsın. Aydınlatırmıştın beni. Ben alnımın teriyle sahip olduğum ve çocuğuma kalacak malı mülkü kurtarmak için işimi iflasa götürerek boşattım kendimi, ağır cezacı! Boş konuşma... 1 ay çocuğuna olan hasrete yanıtın yoksa daha da yazma. Anlattın yasal zorunlulukla altına imza atılan evrağın yasal yaptırım etimilojisini
Yok o feragat size ait TATLIMYasamsal faaliyetlerinizi devam ettirdiginiz organinizdan feragat etmissiniz gibi geldi bana ama neyse.
Ben de avukat bile olmayan birini avukat almazdım zaten. Merak etme, seni asla tercih etmezdim. Boş konuşmak cümlesi sen kurduğunda devrildi mi ne? Haydi. Edit: senden Abukat olurBen senin avukatin olmazdim, bu vizyonda bir insanla calismam ben. Katili savunurum ama kocasindan mal mulk kacirani, sirf bosanmak icin cocugundan uzun sure ayri kalani savunmam. Bence aramizda en bos konusan da sensin, hadi selametle, kibledim
Bu emoji tuşu boşuna verilmemiş istediğimi beğenir istediğimi beğenmem .
Ne yaptığının farkında olmam mı kızdırdı seni? Artık bu topikten gidersin sen de kankişlerin gibi...Bu emoji tuşu boşuna verilmemiş istediğimi beğenir istediğimi beğenmem .
Ben sizin begenmemelerinize laf ediyor muyum ,hayır ? Problem ne ? Size mi sorucam ? Siz oturun da milletin kızmasını umursayacaginiza eski kocanız ve sevgililerinin yanına yolladiginiz yavrunuzu düşünün .Ne yaptığının farkında olmam mı kızdırdı seni? Artık bu topikten gidersin sen de kankişlerin gibi...
Edebileceğin laf yok ki... İletişmek benim gibi insan evlatlarının yükümlülüğü. Sen anca imoji falan atabilirsin, kendini böyle ifade edebilirsin. Problem şu kankiştolarının gazını bir yerinden çıkar ve rahatla. Muhatabı dahi olmadığın topiklerde gezinme, Net mi? Değildir tabii ki ama sen anladınBen sizin begenmemelerinize laf ediyor muyum ,hayır ? Problem ne ? Size mi sorucam ? Siz oturun da milletin kızmasını umursayacaginiza eski kocanız ve sevgililerinin yanına yolladiginiz yavrunuzu düşünün .
Aramızda bir abukat varMerhaba, benim oğlum 2 yaşındaydı davayı açtığımda ve hakim sömestrde bir hafta,temmuz ayı boyunca yatılı verdi.Buna engel olmak mümkün muydu ?
Her ayın 1.ve 3.hafta sonu da yatılı ama onu önemsemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?