Boşanan kadınlar, çocuklarının 1 ay yokluğuna nasıl katlanıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karı mı?
@Tahin Helva nin muhteşem yorumuna katılıyorum, madem sevgili muhabbetlerine girecek kadar gevsediniz, aranizda gayriresmi bir duzenleme yapabilirsiniz:)
Karı-koca ilan edilince sıkıntı olmazken, "karı" figürü mü rahatsız etti? Tahin helvaya verdiğim yanıtta da seneye için ayrı bir formül üzerine çalıştığımızı belirttim. Tabii İzmir'e gidip gelmek arabayla 4000 TL idi geçen ay bu ay sanırım 4750 TL oldu. Yanikapı feribotuyla gidip gelme rakamları bunlar. 5 yaşında çocuğu durma parasıyla 4 daha az parasıyla 8 saatlik yolda süründürmek de başka bir açı

Artik kari-koca degil, es ilan ediliyorsunuz. Medeni kanun’dan kari kelimesi kaldirilali baya oldu

Yaptirim olacak ama yasal zorunluluk demek, kanunun emredici hukmu demek. Sizinki hukuki zorunluluk, hukuki yaptirim, protokolden dogan seyler.

Burda yasal zorunluluk okuyan herkes sanki kanun oyle bir sart kosmus zannetmesin diye duzelttim.
Neyse ki sen devreye girip herkesi aydınlattın. Ben hukuk okumamış bir vatandaş olarak altına imza attığım her şeyi yasal yaptırım olarak kabul ediyorum.

Kari koca ilan edilmesinide sevmiyorum ben.
Ayrica para mevzusu ne alaka anlayamadim, eski esiniz gelsin alsin madem yasal sorunluluk.

Kari koca ilan edilmesinide sevmiyorum ben.
Ayrica para mevzusu ne alaka anlayamadim, eski esiniz gelsin alsin madem yasal sorunluluk.
Evet tatlım bir değil birden fazla sorunluluk var. 1 ayı 10 güne bölünce çocuk 3 kez 4 ila 8 saat * 2 seyahat edecek. El kadar çocuğun bünyesi yetmez ki

Neyse ki sen devreye girip herkesi aydınlattın. Ben hukuk okumamış bir vatandaş olarak altına imza attığım her şeyi yasal yaptırım olarak kabul ediyorum.

Valla nikahı kıyan memur bizi bildiğin KARI-KOCA ilan etmişti. Her önüne gelene nikah kıydırmamak lazım
Siz bu cok bilmisliginizle devam edin ve simdi oturup insanlarin size gercekten yardimci olmasini bekleyin tamam mi

Siz bu cok bilmisliginizle devam edin ve simdi oturup insanlarin size gercekten yardimci olmasini bekleyin tamam mi
Konuyu yanlış anlayan sen, beni eziklemeye çalışan sen... Çok tatlısın hakikaten... Ben şunu sordum; 1 ay çocuğundan ayrı kalan kadınlar nasa başa çıkıyor? Hepsi bu kadar! Net mi?

1 sene kalsinda giden paraya değsin bari, ne istediginizi, neyi savundugunuzu anlayamadim.
Önce doğru okuyalım, peşinden doğru anlayalım di mi tatlım? Ne demiş yazar mesajda? El kadar çocuk bu kadar git-gel yapmaya bünyesi el verir mi demiş? Yani burada para kelimesi var mı?

Konuyu yanlış anlayan sen, beni eziklemeye çalışan sen... Çok tatlısın hakikaten... Ben şunu sordum; 1 ay çocuğundan ayrı kalan kadınlar nasa başa çıkıyor? Hepsi bu kadar! Net mi?
Eziklemedim, kimseyi de eziklemem ben, sizin eziklenesiniz varmis. Sadece insanlar yanlis dusunmesin diye duzeltme yaptim.

Enteresan ve bana gore sacma sapan bir protokol imzalamissiniz gelip burda bize atar yapiyorsunuz. Bu atarin yarisini eski ese yapip daha iyi bir protokole imza atabilirdiniz.

Ben burda Kimsenin el kadar cocugundan 1 ay ayri kaldigini okumadim, o yuzden size kimse yardimci olamaz

Ben boşanma aşamasındayım oğlum temmuz ayı boyunca babada kalma izni verildi henüz kullanılmadı temmuz da yanaştı.Ben de bu ara hep bunu düşünüyorum, yorumları okuyayım en iyisi...

Önce doğru okuyalım, peşinden doğru anlayalım di mi tatlım? Ne demiş yazar mesajda? El kadar çocuk bu kadar git-gel yapmaya bünyesi el verir mi demiş? Yani burada para kelimesi var mı?
Ben sizin esinizle yaptığınız sevgili konusmalari gibi rahatca tatlim diyebilceginiz bir insan değilim. Sevmedigim kimse bana tatlim cicim diyemez:)
Bir kac mesaj ustte siz yazmissiniz
3 milyar milyor falan diye ondan dedim:)

Bu mesajının altındaki mesajı oku bakalım avukatcım, temmuzda bir kurban daha varmış. Ettik 2.
Dalga geçmek yerine gerçek bir avukat gibi bu yasal zorululuk değil senin imzaladığın protokolden diyebilirdin ama dememeyi tercih ettin. Bu arada avukat olmadığına kanaatim her mesajında ziyadesiyle artıyor.
Belki ben boşanabilmek için her şeyden feragat etmişimdir? hiç mi boşanma avukatlığı yapmadın? Tek icracı mısın?

Ben sizin esinizle yaptığınız sevgili konusmalari gibi rahatca tatlim diyebilceginiz bir insan değilim. Sevmedigim kimse bana tatlim cicim diyemez:)
Bir kac mesaj ustte siz yazmissiniz
3 milyar milyor falan diye ondan dedim:)
Valla eski eşimle bile anlaşabildiğimi düşünecek olursak, sorunu kendinizde aramaya davet ediyorum sizi TATLIM

Kız arkadaşıylayken sorun yok derken? Kızınız babasıyla ve kız arkadaşıyla mı kalıyor? Ee adamın stabil bir ilişkisi yokken, size sevgililerinden bahsederken, şimdiki sevgilisiyle mi kalıyorlar? Bir daha gittiğinde de başka biri olabilir o zaman. Bu çocuk için hiç sağlıklı gelmedi bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…