Karı-koca ilan edilince sıkıntı olmazken, "karı" figürü mü rahatsız etti? Tahin helvaya verdiğim yanıtta da seneye için ayrı bir formül üzerine çalıştığımızı belirttim. Tabii İzmir'e gidip gelmek arabayla 4000 TL idi geçen ay bu ay sanırım 4750 TL oldu. Yanikapı feribotuyla gidip gelme rakamları bunlar. 5 yaşında çocuğu durma parasıyla 4 daha az parasıyla 8 saatlik yolda süründürmek de başka bir açıKarı mı?
@Tahin Helva nin muhteşem yorumuna katılıyorum, madem sevgili muhabbetlerine girecek kadar gevsediniz, aranizda gayriresmi bir duzenleme yapabilirsiniz:)
Artik kari-koca degil, es ilan ediliyorsunuz. Medeni kanun’dan kari kelimesi kaldirilali baya olduKarı-koca ilan edilince sıkıntı olmazken, "karı" figürü mü rahatsız etti? Tahin helvaya verdiğim yanıtta da seneye için ayrı bir formül üzerine çalıştığımızı belirttim. Tabii İzmir'e gidip gelmek arabayla 4000 TL idi geçen ay bu ay sanırım 4750 TL oldu. Yanikapı feribotuyla gidip gelme rakamları bunlar. 5 yaşında çocuğu durma parasıyla 4 daha az parasıyla 8 saatlik yolda süründürmek de başka bir açı
Neyse ki sen devreye girip herkesi aydınlattın. Ben hukuk okumamış bir vatandaş olarak altına imza attığım her şeyi yasal yaptırım olarak kabul ediyorum.Yaptirim olacak ama yasal zorunluluk demek, kanunun emredici hukmu demek. Sizinki hukuki zorunluluk, hukuki yaptirim, protokolden dogan seyler.
Burda yasal zorunluluk okuyan herkes sanki kanun oyle bir sart kosmus zannetmesin diye duzelttim.
Kari koca ilan edilmesinide sevmiyorum ben.Karı-koca ilan edilince sıkıntı olmazken, "karı" figürü mü rahatsız etti? Tahin helvaya verdiğim yanıtta da seneye için ayrı bir formül üzerine çalıştığımızı belirttim. Tabii İzmir'e gidip gelmek arabayla 4000 TL idi geçen ay bu ay sanırım 4750 TL oldu. Yanikapı feribotuyla gidip gelme rakamları bunlar. 5 yaşında çocuğu durma parasıyla 4 daha az parasıyla 8 saatlik yolda süründürmek de başka bir açı
Valla nikahı kıyan memur bizi bildiğin KARI-KOCA ilan etmişti. Her önüne gelene nikah kıydırmamak lazımArtik kari-koca degil, es ilan ediliyorsunuz. Medeni kanun’dan kari kelimesi kaldirilali baya oldu
Evet tatlım bir değil birden fazla sorunluluk var. 1 ayı 10 güne bölünce çocuk 3 kez 4 ila 8 saat * 2 seyahat edecek. El kadar çocuğun bünyesi yetmez kiKari koca ilan edilmesinide sevmiyorum ben.
Ayrica para mevzusu ne alaka anlayamadim, eski esiniz gelsin alsin madem yasal sorunluluk.
Neyse ki sen devreye girip herkesi aydınlattın. Ben hukuk okumamış bir vatandaş olarak altına imza attığım her şeyi yasal yaptırım olarak kabul ediyorum.
Siz bu cok bilmisliginizle devam edin ve simdi oturup insanlarin size gercekten yardimci olmasini bekleyin tamam miValla nikahı kıyan memur bizi bildiğin KARI-KOCA ilan etmişti. Her önüne gelene nikah kıydırmamak lazım
1 sene kalsinda giden paraya değsin bari, ne istediginizi, neyi savundugunuzu anlayamadim.Evet tatlım bir değil birden fazla sorunluluk var. 1 ayı 10 güne bölünce çocuk 3 kez 4 ila 8 saat * 2 seyahat edecek. El kadar çocuğun bünyesi yetmez ki
Konuyu yanlış anlayan sen, beni eziklemeye çalışan sen... Çok tatlısın hakikaten... Ben şunu sordum; 1 ay çocuğundan ayrı kalan kadınlar nasa başa çıkıyor? Hepsi bu kadar! Net mi?Siz bu cok bilmisliginizle devam edin ve simdi oturup insanlarin size gercekten yardimci olmasini bekleyin tamam mi
Önce doğru okuyalım, peşinden doğru anlayalım di mi tatlım? Ne demiş yazar mesajda? El kadar çocuk bu kadar git-gel yapmaya bünyesi el verir mi demiş? Yani burada para kelimesi var mı?1 sene kalsinda giden paraya değsin bari, ne istediginizi, neyi savundugunuzu anlayamadim.
Ay et içinde kalmasın :)Ay ben yine bir kufur vaybi aliyorum, geliyor gelmekte olan gibiuzaklaşıyorum...
Sizden aldim ben o hissi. Son gunlerde sizin gibi tatli tatli hasladiktan sonra küfrü basip gidiyor konu sahipleriAy et içinde kalmasın :)
Eziklemedim, kimseyi de eziklemem ben, sizin eziklenesiniz varmis. Sadece insanlar yanlis dusunmesin diye duzeltme yaptim.Konuyu yanlış anlayan sen, beni eziklemeye çalışan sen... Çok tatlısın hakikaten... Ben şunu sordum; 1 ay çocuğundan ayrı kalan kadınlar nasa başa çıkıyor? Hepsi bu kadar! Net mi?
Ben boşanma aşamasındayım oğlum temmuz ayı boyunca babada kalma izni verildi henüz kullanılmadı temmuz da yanaştı.Ben de bu ara hep bunu düşünüyorum, yorumları okuyayım en iyisi...Boşanalı 1 yıl oldu ve kızımı babasına 1 aylığına bıraktım (yasal zorunluluk). Babayla küs ya da itişmeli değiliz, dövüşerek ayrıldık ama kızımızın mutluluğu için arkadaş kalmayı becerebildik. Kızımın babası beni arayıp yeni sevgililerinden bahsediyor, dertleşiyor, fikrimi istiyor. Dertleşebileceği pek arkadaşı olmadığı için bu durumu normal de buluyorum. Beni acıtmak için yapmadığını da ve acımıyor da. Ama kızımın yokluğu beni perişan ediyor. Ne zaman görüntülü görüşme yapsam 2 saat ağlıyor bu yüzden arayamıyorum da. Ayrılan kadınlar, bu durumla nasıl başa çıkıyorsunuz? Ben İstanbul'da yaşıyorum eski eşim İzmir'de.
Ben sizin esinizle yaptığınız sevgili konusmalari gibi rahatca tatlim diyebilceginiz bir insan değilim. Sevmedigim kimse bana tatlim cicim diyemez:)Önce doğru okuyalım, peşinden doğru anlayalım di mi tatlım? Ne demiş yazar mesajda? El kadar çocuk bu kadar git-gel yapmaya bünyesi el verir mi demiş? Yani burada para kelimesi var mı?
Bu mesajının altındaki mesajı oku bakalım avukatcım, temmuzda bir kurban daha varmış. Ettik 2.Eziklemedim, kimseyi de eziklemem ben, sizin eziklenesiniz varmis. Sadece insanlar yanlis dusunmesin diye duzeltme yaptim.
Enteresan ve bana gore sacma sapan bir protokol imzalamissiniz gelip burda bize atar yapiyorsunuz. Bu atarin yarisini eski ese yapip daha iyi bir protokole imza atabilirdiniz.
Ben burda Kimsenin el kadar cocugundan 1 ay ayri kaldigini okumadim, o yuzden size kimse yardimci olamaz
Valla eski eşimle bile anlaşabildiğimi düşünecek olursak, sorunu kendinizde aramaya davet ediyorum sizi TATLIMBen sizin esinizle yaptığınız sevgili konusmalari gibi rahatca tatlim diyebilceginiz bir insan değilim. Sevmedigim kimse bana tatlim cicim diyemez:)
Bir kac mesaj ustte siz yazmissiniz
3 milyar milyor falan diye ondan dedim:)
sizin gibiler sayesinde olmasın TATLIM?Sizden aldim ben o hissi. Son gunlerde sizin gibi tatli tatli hasladiktan sonra küfrü basip gidiyor konu sahipleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?