- 15 Nisan 2017
- 3.415
- 8.887
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
-
Evet mutsuzum aslında. İçinde bulunduğum şartlar, çevremdeki insanlar, yasadığım bazi olaylar ve en önemlisi yaşadığım hayal kırıklıkları beni mutsuz ve tahammülsüz bir insana dönüştürdü. Eşimin bencilliği, annemin negatifliği (sürekli ama sürekli hastalığından bahsetmesi iki günde bir ölümlerden döndüm veya yakında öleceğim demesi ve burda saymadigim daha nice olumsuz özelliği) babamın gözünün dışarda olması, kv ve kp denin paragöz ve sinsiliği. Hepsinden ayrı ayrı soğudum. Terapi almam gerektiğinin farkindayım aslında. Tükenmiş hissediyorum kendimi.Siz depresyonda olabilir misiniz? Bosanmadan bagimsiz herkesten uzaklasmak yalnizlasmak tahammulsuzlesmek. Bence mutsuzsunuz. Doktora gitmek iyi bir fikir olabilir. Kan değerlerinize de baktırın. Bosanma konusunda hakkınızda hayırlısı olsun
Gecen hafta söyledim zorlanıyorum dedim olmuyor. Düşün dedim müşteri hizmetlerini arıyorsun arkadan bağırış çağırış çocuk sesleri geliyor. Ben sürekli bu gerginliği yaşıyorum çalışırken dedim çocuklara el at onların uyku saatinden sonra uyu dedim. Bön bön baktı suratıma sadece.Siz akşam saatlerinde çalışıyorsanız neden hemen uyuyor? Çocuklarla ilgilense siz çalışırken sonra birlikte uyusanız daha iyi olmaz mı?
Aslında bu gibi olumsuz durumlar ilk böyle hissettiriyor ama farkında olmadan iyileşiyorsun neden diye sorarsan çevrendeki etkenlerden son derece rahatsızlık ve zamanında buna katlanmak için çeşitli bahaneler vs türettiniz acı çekmeye haksızlığa uğramaya devam ettiniz ama şuan herşeyin net farkındasınız olduğunuz yerden kopup yukarı tırmanmaya çalışıyorsunuzEvet mutsuzum aslında. İçinde bulunduğum şartlar, çevremdeki insanlar, yasadığım bazi olaylar ve en önemlisi yaşadığım hayal kırıklıkları beni mutsuz ve tahammülsüz bir insana dönüştürdü. Eşimin bencilliği, annemin negatifliği (sürekli ama sürekli hastalığından bahsetmesi iki günde bir ölümlerden döndüm veya yakında öleceğim demesi ve burda saymadigim daha nice olumsuz özellik) babamın gözünün dışarda olması, kv ve kp denin paragöz ve sinsiliği. Hepsinden ayrı ayrı soğudum. Terapi almam gerektiğinin farkindayım aslında. Tükenmiş hissediyorum kendimi.
Evet evlendikten sonra alındı. Ama onunda ailesi geçen sene depremden dolayı kendilerine ait olan bir evin tapusunu eşimin adına yapmışlardı. Eşim çirkefleşirse bende çirkefleşirim. Hakkımı kimseye yedirmem daha fazla.Baba izin vermeden çocukları yurtdışına götüremezsiniz, bu yüzden muhakkak anlaşma yoluna gidin. Evi evlendikten sonra aldıysanız şayet, ben ödedim, benim evim olmuyor maalesef, karşınızda gururlu bir adam olduğunu da sanmıyorum. Konuyu kendisine açmadan önce haklarınız için bir avukatla görüşün. Tabii hepsinden önce son kez aile terapisini deneyin.
Size guc ve ferahlik diliyorumEvet mutsuzum aslında. İçinde bulunduğum şartlar, çevremdeki insanlar, yasadığım bazi olaylar ve en önemlisi yaşadığım hayal kırıklıkları beni mutsuz ve tahammülsüz bir insana dönüştürdü. Eşimin bencilliği, annemin negatifliği (sürekli ama sürekli hastalığından bahsetmesi iki günde bir ölümlerden döndüm veya yakında öleceğim demesi ve burda saymadigim daha nice olumsuz özelliği) babamın gözünün dışarda olması, kv ve kp denin paragöz ve sinsiliği. Hepsinden ayrı ayrı soğudum. Terapi almam gerektiğinin farkindayım aslında. Tükenmiş hissediyorum kendimi.
Saat dokuzda yatağa giriyorlar. Tatillerde 21:30. Onların uyku saatınde koştur koştur kısa bir molami kullaniyorum ama illaki itiraz, ağlama vs oluyor yetişemiyorum. Eşim bunu gördüğü halde yükümü hafifletmiyor.Kaçta uyuyor çocuklar? Çocukların uyku düzeni yoksa o sizi bunaltiyor olabilir belki. Çok iyi düşünün bence.
Saat dokuzda yatağa giriyorlar. Tatillerde 21:30. Onların uyku saatınde koştur koştur kısa bir molami kullaniyorum ama illaki itiraz, ağlama vs oluyor yetişemiyorum. Eşim bunu gördüğü halde yükümü hafifletmiyor.
Eşiniz çok vicdansız ve bencil.Saat dokuzda yatağa giriyorlar. Tatillerde 21:30. Onların uyku saatınde koştur koştur kısa bir molami kullaniyorum ama illaki itiraz, ağlama vs oluyor yetişemiyorum. Eşim bunu gördüğü halde yükümü hafifletmiyor.
Amin inşallah. Kızım her akşam anne hikaye oku diye yalvarıyor. Okuyamıyorum anca hafta sonları. Benden ümidi kesince ben sana hikaye anlatayım diyor kendi anlatmaya başlıyor birşeyler. Oğlum her yatağa girdiğinde anne bir kaç dakika yanımda kal diyor. Yanında kalıyorum iki dakika, 120 ye kadar sayıyor odasından çıktığımda iç çekiyor çocuk. Eşimden asla bir hamle yok tabi. Anca mutfağı toplar kapıyı kapatip programını açar.MasAllah bebislere. Allah yardımcıniz olsun. Çok üzüldüm. Keşke yardım eli uzatsa da siz biraz dinlenebilseniz. Masal okuyabilir ,çocukları uyutmaya gidebilir. Ne olur az yardımcı olsa ? Sizin ve çocuklarınızin hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?