Boşanan çocuklu kadınlar çocuklariniz alısti mi

Nitrit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
2.823
6.135
Slm kızlar 2 ay önce boşandım 2 çocuğum var 7 ve 2 yaşında erkek,büyük hiç sormuyor da küçük bugün baba nerdesin dedi evde anne burada baba gelecek dedim bugün gelip alacak zaten özledim gibi bi şey kullandı daha 2 yaşında içim gitti ya,büyüğü okuldu karşı komşumun oğlu en yakın arkadaşı sürekli onunla dip dibe aklına gelmiyor ama 2 yaşındaki bugün beni perişan etti siz ne diyorsunuz sizin çocuklarda böyle mi bu 2 ay iyidik bugün böyle bı şey dedi bı daha demesin ya kahroldum

Artık boşanmış anne baba sayısı çift anne baba sayısından fazlalaşmaya başladı.. Eskiden bir sınıfta bazen 1 bazen hiç yokken şimdi neredeyse sınıfların yarısı anne baba boşanmış
Çocukların alışma durumu günümüzde çok daha kolay çünkü çoğunlukla görüyorlar arkadaşlarından da..
Çevremde oynayan sitedeki çocukların 5’inin 4’ü anne baba ayrı komşulardan öyle bir örnek vereyim hatta.
Mutsuz bir ailede büyümek daha zor. Anne babam 12 yaşında boşandı keşke bebekken bitseydi de panik atak hastası olmasaydım ev kavga gürültüden eksik olmazdı. Bakıyorum bosanan çiftlerin çocukları daha huzurlu

Ben de bosanali 2 sene olucak o zaman 2 yaşındaydı şimdi 4 yaşında başlarda pek baba demezdi çünkü küçüktü aramazdi baba o zaman çok ilgiliydi şuan nasıl dersen oyunlae kuruyor kendince babasıyla oyun oynuyor babayı konuşturuyor oyunda. Ancak baba artık unuttu . İlgisizlesti hayatında biri olunca malesef erkekler böyle oluyormus çocuğu unutuyorlar

Kıyamam miniğe ya,çocuklarini bile görmüyor gözleri ne diyim ki..her pazar alıyor bikaç saat esk kişisi onun alıp almaması umurumda değil de çocuklarım özleyip üzülmesin istiyorum

Ben kendim de mutsuz bir ailede büyüdüm benimkiler bosanmadi boşanmalarini tercih ederdim hala kaç yaşındalar kedi köpek gibiler annem hep nefret kusar babama onlar gibi olmamak için boşandım cocuklarim için 8 yıl mücadele ettim ama olmadı onlar için berbat bi evliliği daha fazla devam ettiremedim

Bir daha söylememesi için bir şey diyemeyeceğim ama baba gelecek şeklinde konuşmanızı doğru bulmadım. Ne olursa olsun gelecek edecek diye çocuğa yalan söylemeyin bence. Doğru olduğunu sanmıyorum. Biz babayla ayrıldık o artık başka bir evde yaşıyor bizim evimiz burası diyerek çocuğunuza ayrılığı anlatın ki baba gelecek ümidi beslemesin

Yok konu da belirttim bugün oldu ve bugün geleceği için gelecek dedim..doru olduğu için yani her pazar gelir alır AVM ye götürür

Benim oğlum 6,5 yaşında, babası gittiğinde çok ağladı, babası bana kötü olsa da oğlunu çok severdi. Geçen gün keşke dünyaya gelmeseydim, madem anlayamıyorsunuz niye evlendiniz, ben depresyondayım dedi ve ben çok üzüldüm. Zamanla toparlıyor, ben de babasını asla kötülemiyorum. Düzelecekler inşallah.

Benim annem babamda hiç anlaşamadılar iyi günümüz tabiki oldu ama kavga hakaret huzursuzluk hiç bitmezdi üç kızdık hepimizin düğünü nişanı mezuniyeti babam burnumuzdan getirdi böyle ikiside ölüp gittiler. Şimdilerde düşünürüm keşke boşansalarmış belki ikiside daha huzurlu olur belkide başka insanlarla daha mutlu olabilirlerdi diye. Tacro sen daha çok yenisin üzülme çocuklar büyüklerden bile daha çabuk alışıp unutuyor. Bak ben yalnız yaşıyorum çocuklar babada beş yıl bitti boşanalı üzülmüyor muyum kahroluyorum hala ağlıyorum ama evimde kavga yok hakaret yok huzursuzluk yok boşandıktan sonra tasındığım evde kimse sesimi dıymuş değildir huzurla kahve keyfi yaparım . Eski evimde yani evliyken kavga dövüş bağırış hakaret her ay adamın bavul larla evi terketmesi komşılara karalanmam ve en önemlisi de duvarlardan eski adam olamadık tarafından fırlatılan çiğ yumurtaları tem izlemiyorum huzurluyum. Sende sabırlı ol çocukların alışacak huzurla hergün kahveni iç çocıklarınla sinema izle oyna huzurunun tadını çıkar kendine mıtlaka zaman ayır

Benimki şimdi küçük bende endişe hissediyorum ama büyüyünce kötü olursa terapi almasını sağlamayı düşünüyorum.

Kesinlikle ben çok huzurluyum sadece çocukların özlemi beni zaman zaman üzüyor ona da hep beraber alışacağız Evet daha yeni yine de iyi aslında 2 ayda bı kere dediyse o kadar da olsun düşününce

Benimki şimdi küçük bende endişe hissediyorum ama büyüyünce kötü olursa terapi almasını sağlamayı düşünüyorum.
Büyük olgunlukla karşıladı gibi bakalım bende takip edecegim olmazsa bizde alırız

Aslında küçük için daha kolay olur alışması, siz şuan söyledikleri ile üzülmeyin. Çünkü hep sizi yanında görecek, baba varlığının belli zamanlarda ortaya çıktığını anlayacak.

Oyun evi tarzı yerlere götürebilirsiniz.

Daha çok yeni, hiç canınızı sıkmayın. Bi zaman sonra baba da her hafta görüşmeyi bırakabilir.

Çocukla boşanmak kötü
Bu yüzden eş seçimini çok dikkatli yapmak gerekiyor
Ama hayat bu her an her şey olabilir zamanla alışır

Kucik 4 5 yasina kdr bu sekilde olur. biz 2 yildir ayriyiz bazen baba diyor bazen hic aklina gelmiyor ilk baslarda bende parka götürürken cok kotuydum babalar vardi bi cocik baba diyince etrafa bakiyordu ama 2 yilin sonunda alisti beklentileri dustu soruncada baba iste baska zaman gelecek diyorim en onemlisi ben alıştım baba lafini duyunca bile aman kendimi ne uzecem dedim ama siz yenisiniz 1 2 yil sonra tam toparlarsinjz cunku okul kres ards vs giriyor hayatlarina daha az ariyorlar

Bence siz küçükten ziyade büyüğe de odaklanın. O arkadasiydi okuluydu atlatiyo demeyin. Herseyi farkında ve hep bastırıyor. Ergenlik döneminde bastırdığı durumlar açığa çıkar ve ben babamı özledim vs diyerek de açıklama yapmaz. Erkekler kızlara göre daha içe donuklerdir ve kolay kolay be olduğunu anlamazsınız. Bazı zamanlar büyük çocukla konuşmayı deneyin. Ama bunun yolunu once bi araştırın nasıl yaklaşmak gerekir ne zaman ne konuşmak gerekir gibi.

Oğlumun sınıf arkadaşının annesiyle babası boşandı. Kız çok bağlıydı annesine, boşanınca kadına bir haller oldu. Çocukları babaya verdi, kendisini sürekli başka erkeklerle takılırken görüyorum. Aslında yine de yadırgamadım, hayatını yaşamayı seçmiş olabilir kendi tercihi.
Geçen yolda gördüm x (kızı) nasıl diye sordum. Telefonda ağlayıp duruyor bebekler gibi, iki haftadır fırsat bulup gidemedim dedi direk soğudum kadından, selamı sabahı da kestim.
işte boşanmış olmak bu çocuklar için travma.
Ben boşanmalarda annenin sahip çıktığı çocuklarları şanslı buluyorum. Annesine güvenen çocuk her zorlukla baş edebilir.
Babayı arada bir görmeye zamanla alışırlar merak etmeyin, dağ gibi anneleri var arkalarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…