- 4 Eylül 2021
- 200
- 63
- 29
- Konu Sahibi Bernalaasl
Merhabalar kızlar biraz dertleşmek ve hayat dersi vermek istiyorum. Ben 19 yaşında atandım aileme destek oldum yedi yıl. Baya destek oldum ezildim tatile gitmedim etmedim kurtuluş olarak evlilik gördüm .kalktım sırf kendi evimden ailemden uzaklaşmak için yan memlekete gittim . Tanımadan etmeden benim gibi memur biriyle evlendim . Hayati zindan etti bana para diyip durdu . Alkol bağımlısydi . Ağır travmalsr yaşadım boşandım . Tekrar bu aileye geldimm. Geldim ilk aydan kız kardeşlerim istemedi ayrıldım bı dönem ailemden özür dilediler falan tekrar döndüm ailemin yanına . Zaten boşanma travmasi yaşıyorum . Kız kardeşi m nişanlandı ve değişti. Sen bosandin ya beni kiskaniyosun dedi . Evlenmemi çekmiyorsun diyip durdu . Şimdi tekrar evden ayrılıyorum psikolojim alt üst . Demem o ki kızlar evlenirken çok çok dikkat edin çünkü kurtuluş dediğiniz daha dip olabiliyo . İnsanların gözünde bosanan olunca en yakınınız ki en çok yakinimdan kötü söz gördüm ben bugüne kadar . Mutsuzsun en ufak hareketin çekememezlik olur . Genç kızlara söylüyorum evlenirken dikkat edin ordan oraya savrulmayin .