- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
-
Eltin boşanacakmı?Hayır biz o mesaj Atmadan önce de bozuktuk zaten
Yahu aileye söylemeden olur mu?Buradaki fikirleri dikkate almayacaksanız neden konu açıyorsunuz ?
Neden annenize söylediniz ayrıca annenizin ev para pul muhabbeti yapması hiç hoş değil.
Sanmam blöf yaptı muhtemelen belki düzelir diyeEltin boşanacakmı?
Söyledim ama sonuçları pek iç açıcı değilYahu aileye söylemeden olur mu?
Diğer konuyu görmemiştim ama ne yaparlarsa yapsınlar onlardan gizli olmaz.
Bir anda sürpriiiiz ben boşandım, diyemez.
Evin değeri 400 bin tl benim hakkım yok bu evi almayaAilen yanlış yapmış ama olan olmuş artık ayrıca ev sizin olmalı bence de aileniz bir tek o noktada haklı meslek sahibi değildiniz sizin iyiliğinizi istemişler sadece dile getirme yöntemleri yanlış,hakkınızda hayırlısı olsun
Eğer eşinizinde hakkı olduğunu düşünüyorsanız satıp yarı yarıya pay edin , haaa diyorsanız eşimin hiç suçu yoktu tüm problem bendeydi o zaman eşinizde kalsın ev ama siz mağdur edildiyseniz herhangi bir şekilde evden hakkınızı alınEvin değeri 400 bin tl benim hakkım yok bu evi almaya
Cocuklariniz var mi peki onlar icin evi alin..Evin değeri 400 bin tl benim hakkım yok bu evi almaya
Neden alkol ve sigaraya başvurmak yerine dua etmiyorsunuz, emin olun duadan başka rahatlatan hiçbir şey yok. Aileniz ayıp etmiş ama siz ailenize bırakmadan eşinizle karşılıklı konuşup anlaşın mal paylaşımı konusunda. Ancak siz de toparlanıp kendinize iş bulun yeni bir hayat için.merhaba herkese
Önceki konumda tereddütümden bahsetmiştim. Herkeste bir fikir beyan etti sağolun... Günlerim inanılmaz zor geçiyor. Evde köpeğimle kafayı yiyecek gibiyim. Memleket gidecektim avukat 10 gün içinde görülür dava dediği için gidemedim. Sigara ve alkol kullanmadığım halde ikisini de kullanmaya çalıştım ama onu bile beceremedim. Bir yudum alıp bıraktım. Acımı nasıl yaşayacağımı bilemiyorum resmen. Öte yandan ne kadar düşünürsem düşüneyim boşanmak bana en doğru karar geliyor. Çünkü eşimi aldatmak gibi kötü bir düşünceye bile kapılmıştım son zamanlarda.
Bu strese dayanamadım anneme anlattım. Önce şaka zannetti. Sonra ev-para birşey veriyor mu, bak vermezse burda laf-söz çıkar adam seni kusurlusun diye boşadı diye dedi. Bende veriyor dedim. Ben oraya gelecem dedi kapat babanla konuşayım dedi ve kapattık.
Eşime arayıp babam “niya bizi aramadan boşanıyorsunuz, kızımı beş parasız ortada bırakamazsın, sen kimsin, biz kendi avukatımızı tutucaz” ve küfürlü bir konuşma yapmış.
Eşimde saygısından birşey dememiş,arayıp bana söyledi. Evi istiyorsanız ev sizin olsun dedi. Şuan o kadar sinirliyim ve utanıyorum ki.
Evi versin boşansın diyorlar ya inanamıyorum onun belli işi maaşı var senin işin bile yok diyorlar gururumun içine ettiler resmen. Destek dedim köstek oldular.
Evin değeri 400 bin tl benim hakkım yok bu evi almaya
Allah yardımcın olsun o yalnızlığı baş edememeyi ailenden kimseden destek alamamayı şuan çok ii anlıyorum seniBu stresle ve yalnızlıkla baş edemiyorum tek başıma
Zaten sen de 180 bin tazminat istememiş miydin,ailenle aynı paralelde davranıyorsunuz zaten niye utanıyorsun kimerhaba herkese
Önceki konumda tereddütümden bahsetmiştim. Herkeste bir fikir beyan etti sağolun... Günlerim inanılmaz zor geçiyor. Evde köpeğimle kafayı yiyecek gibiyim. Memleket gidecektim avukat 10 gün içinde görülür dava dediği için gidemedim. Sigara ve alkol kullanmadığım halde ikisini de kullanmaya çalıştım ama onu bile beceremedim. Bir yudum alıp bıraktım. Acımı nasıl yaşayacağımı bilemiyorum resmen. Öte yandan ne kadar düşünürsem düşüneyim boşanmak bana en doğru karar geliyor. Çünkü eşimi aldatmak gibi kötü bir düşünceye bile kapılmıştım son zamanlarda.
Bu strese dayanamadım anneme anlattım. Önce şaka zannetti. Sonra ev-para birşey veriyor mu, bak vermezse burda laf-söz çıkar adam seni kusurlusun diye boşadı diye dedi. Bende veriyor dedim. Ben oraya gelecem dedi kapat babanla konuşayım dedi ve kapattık.
Eşime arayıp babam “niya bizi aramadan boşanıyorsunuz, kızımı beş parasız ortada bırakamazsın, sen kimsin, biz kendi avukatımızı tutucaz” ve küfürlü bir konuşma yapmış.
Eşimde saygısından birşey dememiş,arayıp bana söyledi. Evi istiyorsanız ev sizin olsun dedi. Şuan o kadar sinirliyim ve utanıyorum ki.
Evi versin boşansın diyorlar ya inanamıyorum onun belli işi maaşı var senin işin bile yok diyorlar gururumun içine ettiler resmen. Destek dedim köstek oldular.
Ben istemedim.Zaten sen de 180 bin tazminat istememiş miydin,ailenle aynı paralelde davranıyorsunuz zaten niye utanıyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?