Boşanacağımızı anneme söyledim ve bin pişman oldum!!!

Buradaki fikirleri dikkate almayacaksanız neden konu açıyorsunuz ?
Neden annenize söylediniz ayrıca annenizin ev para pul muhabbeti yapması hiç hoş değil.
Yahu aileye söylemeden olur mu?
Diğer konuyu görmemiştim ama ne yaparlarsa yapsınlar onlardan gizli olmaz.
Bir anda sürpriiiiz ben boşandım, diyemez.

Ailen yanlış yapmış ama olan olmuş artık ayrıca ev sizin olmalı bence de aileniz bir tek o noktada haklı meslek sahibi değildiniz sizin iyiliğinizi istemişler sadece dile getirme yöntemleri yanlış,hakkınızda hayırlısı olsun

Evin değeri 400 bin tl benim hakkım yok bu evi almaya

Eğer eşinizinde hakkı olduğunu düşünüyorsanız satıp yarı yarıya pay edin , haaa diyorsanız eşimin hiç suçu yoktu tüm problem bendeydi o zaman eşinizde kalsın ev ama siz mağdur edildiyseniz herhangi bir şekilde evden hakkınızı alın

Cocuklariniz var mi peki onlar icin evi alin..
kac yillik evlilik peki bu...
bu kadar bosanacak kadar kotu mu durumlat..
esimi aldatmayi bile dusundum yazmissiniz neden ?
Evi hak ediyorsaniz alin zaten evlilik sonrası alinmissa evin yarısı hukuken sizin..Ben 2 cocukluyum boyle bir furum yasasam evin yarisini alırım ki evin alinmasinda calisarak katkim oldugu halde..O adam da hayata devam edecek tumden evi almak adil degil..

Neden alkol ve sigaraya başvurmak yerine dua etmiyorsunuz, emin olun duadan başka rahatlatan hiçbir şey yok. Aileniz ayıp etmiş ama siz ailenize bırakmadan eşinizle karşılıklı konuşup anlaşın mal paylaşımı konusunda. Ancak siz de toparlanıp kendinize iş bulun yeni bir hayat için.

neden hakkınız yok? evliyken alınmadımı? ailenizide suçlamayın onlar kendilerince sizin iyiliğinizi düşünüyorlar ... hakkınız olan ne varsa alın çok fazla merhamet etmeye gelmez insanlara sonra çok pişman ederler merhamet ettiğinize...

Aileniz belli ki öfkelenmiş ve bu öfke ile nasıl baş edeceklerini bilememiş bu şekilde para konusundan yani elle tutulur bir şeyler bulmak istemişler öfkelerini kusmak için. Böyle davranmaları evet çok yanlış ama öfkelenmeleri gayet normal sizi sevdikleri için bu kadar kızıyorlar sanırım. Siz eşinizden aileniz adına özür dileyin üzgün kızgınlar ne yapacaklarını bilmiyorlar deyin inşallah anlar o da. Ama evet çok ayıp etmişler.

Eşim evin eşyalarını,altınları ve evin yarısını zaten bana veriyor. Evin hepsini istememin anlamı yok.

Boşanıyoruz Çünkü biz çok yanlış başladık. Herzaman çok sık tartışan bir çifttik. Evlilik ilişkimize verdiğimiz son bir şanstı zaten. Birbirimize aşıl olmadık ama çok alıştık,çok bağlandık. Bakış açılarımız farklı ama evlenmeden önce en fazla birkaç gün bir arada yaşadığımız için çok fazla sıkıntı olmuyordu ama evlenince işler değişti. Çirkin sözler ve daha şiddetli tartışmalar... eşim iyi bir adam ama biz birbirimizi yıpratıyoruz, herzaman daha iyisini yapabilmek için söz veriyoruz ama en fazla 2 hafta sürüyor. İkimizde birbirimize geçen zamanı geri veremeyiz. Çok yıpranıyoruz. Kendimi bilmem ama onun mutlu olmak için bir şansı var ve biz bunu birlikte yapamıyoruz... çocuğumuz da yokken ayrılmak bana en mantıklısı geliyor. Çünkü çocuk olursa ve biz 4 yılda iyileştiremediğimiz bu birlikteliği iyileştiremezsek yazık olur o çocuğa. Bu ilişkide haklı haksız yok. Sadece kaybeden iki kişi var.

Zaten sen de 180 bin tazminat istememiş miydin,ailenle aynı paralelde davranıyorsunuz zaten niye utanıyorsun ki

Öteki konunuzu okumadım ama eşiniz kibar adammış.

Şuan ehliyet sınavınızın olduğu konuyu okudum sadece. Kibar lafını geri alıyorum.

Kanunen hakkınız zaten evlilikten sonra kazanılan malların yarısı. Yani gurur ile alakalı bir durum değil. Aileniz de temelde iyiliğinizi düşünüyorlar tabi ama o panik ve öfkeyle yanlış davranmış olabilirler. Herkes hata yapabilir. Siz bundan sonra ne yapacaksınız ona odaklanın.

Eşiniz de kibarlık ve lütuf yapmıyor. Kanunen zaten paylaşım olması gerektiğinin farkındadır.

Önceki konularınızı da okudum, eşiniz dengesiz ve anlaşılması bence güç biri. Konuyu kendisi ayrılalıma getirmiş zaten siz kapı zilini duymayınca falan. Ailesi de tuhaf insanlar konulardan gördüğüm kadarıyla. Bir de paramı yiyorsun vs demiş size çalışmadığınız için (ki zaten daha önce çalışıyormuşsunuz ben sizin tembel biri olduğunuzu düşünmüyorum). Anlattığınız kadarıyla eşinizin savunulacak bir yönünü bulamadım.(en azından son bir kaç konuda) Bence çocuğunuz yokken kurtulun bu durumdan. Bundan sonra da hayatınızda ne yapmak istiyorsunuz ona odaklanırsınız...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…