- 20 Mart 2015
- 300
- 358
- 53
- 29
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
-
Bu stresle ve yalnızlıkla baş edemiyorum tek başımaO kadar insan yazdi size soylemeyin diye.
Bende öyle söyledim. Onların telefonlarını açma bir sorumluluk var ise sadece bizim birbirimize karşı var başkalarına karşı değil, özür dilerim omların adına diyip kapattımSiz zaten anlaşmalı boşanıyorsunuz. Avukata da gittiniz...
ilk anlaştığınız şekilde olacağını eşinize söyleyin.
Aileniz sizin yerinize karar alacak, imza atacak değil.
Saygı ve güven kalmadığı içinÖncelikle ne alkol ne de sigara stresini acını azaltır lütfen onlara bulaşıp kendine kötülük etme.
Neden ayrılıyorsunuz
Teşekkür ederimSiz eşinize gerekeni anlatırsınız , onlar panik anında kendi adlarına konuşuyor. Onların söyledikleri değil ikimizin kararları önemli dersiniz. Kendilerince sizi koruyorlar, kızmayın onlara.
Uyarın ; mahkeme zaten gerekeni bolusturecek , gururumu bana bırakın deyin bence
Neden ayriliyorsunuz bilmiyorum ama hayırlısı olsun hakkınızda.
Çok tatlısınız,günlerdir yoğurt ve makarna dışında birşey yemiyorum,yiyemiyorumAman yarabbim. . Bende annen boşanmana izin vermiyor sandım.. normal bir aile kızını düşünür emin misin iyi misin kızım noldu diye.. mal kaygısına düşüp damatla yüz göz olmak ne demek??
Neden boşanıyorsunuz bilmiyorum ama hakkınızda hayırlısı olsun .
Çok zor bi süreç ama içki de sigara da acınıza çare değil daha beter eder sizi.. illa bişey alacaksanız çikolata alın
Hayır biz o mesaj Atmadan önce de bozuktuk zatenAaa sen kaynı msj atan üyesin.. kavga ondan sonra mı çıktı
Kimin fikirlerini dikkate almamışım? Yorumlarda paylaş diyen de vardı paylaşma diyende? Her iki seçenekte de dikkate almış oluyorum.Buradaki fikirleri dikkate almayacaksanız neden konu açıyorsunuz ?
Neden annenize söylediniz ayrıca annenizin ev para pul muhabbeti yapması hiç hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?