Boşanacağım, peki hemen mi yapmalıyım? Mantıklı olan hangisi.

Aynen öyle

Seni de yaşanılan sorunlar tahammülsüzleştirmiş. çok iyi anlıyorum.

Ne diyebilirim ki çok zor bir durumun içerisindesin.
Uzaktan yorum yapması kolay olur, ama içinde bulunduğun şartları sen yaşıyorsun.
Ben yerinde olsam ne yapardım diye düşünüyorum, herhalde devam ettiremezdim bu evliliği.
insanın kafasına bir defa bu ihtimal girdimi, bir daha iyileştiremiyor bazı şeyleri. eskisi gibi olamıyor.
zaten bu noktaya gelmenizi sağlayan sorunlarınız olmuş.
ve gördüğüm kadarıyla sen cesur ve güçlü bir kadınsın.
kpss ye evet ağırlık ver mutlaka, inşallah atanırsın.
konuşmak çözüm olamadıysa , ayrılmaktan başka bir çare yok gibi görünüyor kuzum.
hem senin, hem de oğluşun için en hayırlısı olmasını diliyorum.

Şiddet varsa düzelme ihtimali yok. Artarak devam eder benimki kolumu sıkıştırmakla başladı saçımı çekti tokat attı bir sonrakinde tekmeledi bir sonrakinde kafamı kapıya vurdu bir sonrakinde yumruklayip dudağımı patlattı ve bunların bir çoğunu maalesef hamileyken yaşadım ve bir şekilde ikna etti tekrar birleştik doğuma kadar hiç şiddet göstermedi erken doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda kaldı 22 gün lohusaligimi da cehenneme çevirdi bebeğime süt götürurken ağzımı tokatladı bebek eve çıktı dedim eğer bebek eve gelince kavga edersek o çeneni elini tutmazsan acımam sana dedim hayvan gibi bağırdığı bir kavgada yine saçımı çekti yüzüme vurdu aradım polisi uzaklaştırma aldırdım boşanma için avukata vekalet verdim
Demem o ki bir kere yapan daha da cesurlasip bin kere yapıyor siddetin olduğu ortamda çocuk büyümez sınava çalışilmaz ben Kpssye parttime çalışıp dersane paramı ödeyerek hazırlandım evde ki zulüm yerine böyle bı seçenek tercih edebilirsiniz bebeğinize de anneniz bakar sınav süresince

Çok ama çok üzüldüm yaşadığınız şeyler için. Hemde en hassas olduğunuz en güzel hatırlamanız gereken dönemde olmuş her şey. Bende bu tarz şeylerin artarak devam edeceğini düşünüyorum. Hakaretle başlayıp kol sıkmak itmek durumuna gelince fazlası neden olmasın ki, illaki olacaktır. Bende soğukkanlı ve mantıklı karar vermeye çalışıyorum.

Kurtulup yeni düzen kurmanıza çok çok sevindim.

Sakın çocuğum babasız kalacak diye bu karardan geri dönmeyin. Zira bu sadece size değil, çocuğunuza'da zarar verir (hem manevi açıdan hem belki de fiziksel açıdan). Bir çocuğa verilebilecek en kötü cezalardan biri, onu sürekli kavga edilen, fiziksel ve duygusal şiddetin olduğu bir ortamda yaşatmak. Bazen bu çocukta özgüven sorununa yol açabilir. Annesi, babası ayrı olsun ama huzurlu bir ortamda büyüsün. Eğer kendinizi ve çocuğunuzu düşünüyorsanìz ve imkanınız varsa, evlerinizi ayırın.

(Sürekli kavga olan bir evde büyüdüğüm için size bunları emin bir şekilde söyleyebiliyorum)

Aileninizi arkanıza alarak o evden çıkma ihtimaliniz yok mu?
Çok teşekkür ederim desteğiniz için bende böyle bir ortamda büyümesini asla istemiyorum, her şey duzelse bile tartışmalar hiç bitmeyecek. Bu bile ondan çok şey götürür, onun yerine sessiz sakin bir ortamda olması çok daha iyi. Ailemi buraya sürüklemek istemiyorum, biraz sıkıntılı bir ildeyim ulaşım da zor. Gideceğim gün geldiğinde bir sorun olmadan çıkabilirim bu evden o konuda rahatım

Bu olaylara boyun eğmediğiniz için kendinizle gurur duyabilirsiniz. "Kocamdır yapar" diyebilirdiniz ama baş kaldırıyorsunuz. Bu sizin ne kadar güçlü biri olduğunuzun göstergesi. Çocuğunuz, sizin gibi bir anne'ye sahip olduğu için çok şanslı.

Çok ama çok teşekkür ederim inşallah atanabilirim ve ona güzel bir hayat sunabilirim kimseye muhtaç olmadan.

Eğer netse kafada beklemenin manası yok bence.
Rabbim kolaylaştırsın yolunuzu, evladınızla güzel günler görün inş.

ailen mantikli, destek veren birileriyse, ailenin yanina git derim. o ortamda ders calisamazsin

Tutaste cok uzuldum. Bizde de benzer problemler var.
Kesin kararliysan cocugunu da alip ailenin yanina git derim. Ailenin yaninda ozel sektorde calisma sansin olmaz mi?
Ailenin yaninda bir dusunursun, ona gore sakince karar vermek iyi olur bence.
Insallah her sey yoluna girecek arkadasim

Canım teşekkür ederim, üzüldüm benzer şeyleri yasamana annemler memlekete taşındı ve şuan yaşadıkları ilçe çok küçük, hiç ihtimal vermiyorum çalışma imkanına. Kpssye hazırlanacagim bahsetmiştim size de, olursa olur olmazsa başka bir yolunu bulucam. Eski düzende ve büyükşehirde olsalardı hiçbir şeyi beklemeden koşarak giderdim. Şimdi soğukkanlı hareket etmeye çalışıyorum. Zaten yoğun çalıştığı için pek görmüyorum desem yeridir.

En azindan 1-2 haftaligina tatile gidersin belki yanlarina. Orada daha sakin dusunup karar verirsin. Erkekler bir noktadan sonra kafayi yiyorlar galiba ya.

En azindan 1-2 haftaligina tatile gidersin belki yanlarina. Orada daha sakin dusunup karar verirsin. Erkekler bir noktadan sonra kafayi yiyorlar galiba ya.
Aslında bir süre uzaklaşmayı çok istiyorum ama bu defa durduk yere gitmek istiyorum diye bir şeyleri fark edip işkillenebilir. Ben şuan hiçbir şey yok gibi sinsice ilerleyip her fırsatta para biriktirmeye başladım. Çünkü davayı anlaşmalı açmak istemiyorum, sadece velayeti verir başka hiçbir şey vermek istemez. Bu daha önce gündeme geldiği için çok iyi biliyorum.

Yaşadığım şeylerin bir bedeli olmalı, her şeyi ona bırakıp gitmeyeceğim.
Sınavdan sonra çekişmeli dava açıp, o zamana kadarki birikimi de alıp gideceğim ve aşırı çirkinlesecek.

Belkide hep vardı da biz görmek istemedik, onlarda bu kadar gözümüze sokmadı. Ben 1 yıldır iyice farkına vardım, o da sağ olsun gözüme gözüme soktu. Şimdi sadece bu evden güçlü bir şekilde gideceğim günü bekliyorum.

çocuk olunca bence bizim bunları çekecek tolerans kalmadı. kararların ve güçlü duruşun beni çok mutlu etti. her şey umarım dilediğin gibi ilerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…