- 17 Nisan 2017
- 24
- 1
- 86
- 29
- Konu Sahibi Owatta busra
Merhabalar 4yıl olacak evleneli 2yılda öncesi kv ile ilk yanlız kalışımızda zaten eski sevgililerinden bahsetmesinden beni istemediğini anlamıştım her evlerine gitmemde ki hep eli dolu gittim bizde var bilmem ne sürekli söylenme nişan arifesinde bir kez aramak yok ne ailemi ne beni derken bir gün yine eşim şunları götürelim annemlere de dolapta ziyan olacak fazla almışım yine dedi annende varmış laf çekemem hiç diyip gittim tabi o poşetlemiş sucuğa kadar sonra gittiğimizde eşimin halasıgilde oradalarmış neyse kaynana poşetleri açtı bende yeni görüyorum koyduklarını bu arada sonra içeri gitti mutfaktan eşime kokuşmuş şeyleri getirmişsiniz dedi zaten söylemişti senin laf ettiğini sen neden bizi üzüyorsun dedi sonra doğum yaptım hastaneden çıktım eve geldim 10.gün geldiler eve eşime hazırlık yapıyorum demiş güya hazırlık da neymiş ona yaptığım bohçayı geri getirmek sütüm kesilsin diye bir hevesle açtık eşim annemin karşısında yerin dibine girdi peşine bayramdı yine elini öptüm kapandı eşim sadece telefonda insan çöpe atar getirmez dedi bağırdı o kadar bunlar olana kadar her gidip gelmede ben eşime sarıyordum sinirimi ondan çıkarıyordum aldatmaların ardı arkası kesilmedi kavgalar şiddete dönüştü hakaretlerin bini bin para çocuklar oldu iki tane umrunda değil ikinci bebeğim doğduğunda hastaneye bile gelmedi il dışına gitti giderken de yolda kendine kız ayarlıyormuş kahve içmeyi teklif ediyormuş birine çocuğun resmini görüp sorunca yeğenim demiş öz evladını aileme ve bana tehditler sürekli suçlamalar evlenmeden önce biri bekaretimi almış bana öyle olmadığını söyledi beni kandırmış bunu eşim olacak şahsiyet onunla konuşup öğrenmiş bekarken daha ben anlattım böyle böyle oldu diye o da konuşmuş gidip sonra önemli değil ben seni biliyorum dedi ama her kavga da benden kötüsü olmadı sürekli küfürler hakaretler hep aileme ve bunu çevreme söyleyip bizi dışarı çıkamaz konuma getirmek ile tehtit ediyor istemediği herşeyde git de bak yap da bak neler olacak baban cesedini alır oradan öldürürüm seni vs artık canıma tak etti anneme söyledim yeni ses çıkmadı sen nasıl böyle birşey yaparsın dedi baban kaldıramaz dedi napacağım boşanıp gittiğimde bunları babam öğrenirse beni kapı dışarı etmese bile bana hayatı zindan eder napacağım düşün düşün kafayı yiyeceğim eşim olacak ise bu yüzden rahat herşeyi yapıp yanına kar kalacak zihniyetiyle umrunda bile değil nasılsa boyun eğiyor korkuyor diyo