- 21 Temmuz 2013
- 710
- 1.880
- 113
- Konu Sahibi gunesdogacakbence
-
Sizin psikolojiniz bozulmuş. Size ve Çocuğunuza bi şey olduktan sonra ne olursa olsun artık onu da düşünmeyincocugum evlenmeden bisey oldu diyelim Allah korusun.ben de hayatta yokum.o zaman uvey kardesinw dusmezmi
evet bozdular psikolojimi.turk silahli kuvvetlerine bagislarim cocuk esirgemeye veya uni ogrencilerine burs verilsin isterim ama benden mal kaciran adamin cocugu olmazSizin psikolojiniz bozulmuş. Size ve Çocuğunuza bi şey olduktan sonra ne olursa olsun artık onu da düşünmeyin
Bunları düşünüp kurarak kendinize zarar veriyorsunuz. Önce bi boşanın, yeni hayatınızı kurun, evinizi alın sonra düşünürsünüz.evet bozdular psikolojimi.turk silahli kuvvetlerine bagislarim cocuk esirgemeye veya uni ogrencilerine burs verilsin isterim ama benden mal kaciran adamin cocugu olmaz
Hayir anne baba bir olmazsa tam uvey kardes oluyorBilmediğim için yazıyorum, baba bir olunca yarı üvey, anneler bir olunca tam üvey kardeş mi olunuyor?
anladım teşekkür ederim.Bazen görüyorum babalar birse öz kardeş olduğunu, anneler birse üvey olduğunu iddia eden insanlar gördüm.Sizide yorumlarınızdan az çok tanıdığım için böyle bir şey söyleyeceğinizi de aklım almadı, mutlaka başka bir şeyden bahsediyorsunuzdur diye düşünerek sordum.Soy babadan geçer mantığıyla insanlar çok saçma ve kırıcı şekilde konuşabiliyorlar çünkü.Hayir anne baba bir olmazsa tam uvey kardes oluyor
Mesela benim ilk evliligimden bir oglum var
Esimin de ilk evliliginden bir oglu var , ikimizin ogullari uvey kardes
Ama esimle ortak bir kizimiz var , her ne kadar bu kelimeyi kullanmasak ve sevmesek de abileriyle yari uvey kardes
Kesinlikle aynı fikirdeyim, kardeş karındaştan gelmesine rağmen, babalar birse öz anneler birse üvey diyor toplumun büyük kesimi.Genetik olarakta bir fark olmamasına rağmen diretiyorlar birde.Benimde sinirlerimi bozan bir bakış açısı açıkçası.bende bu uveylık olayını bır turlu anlamdıramıyorum sonucta doguran kısı aynıysa baba farklı olsa da kardes kardestır bence karındasdan gelır kardes cunku
evet bozdular psikolojimi.turk silahli kuvvetlerine bagislarim cocuk esirgemeye veya uni ogrencilerine burs verilsin isterim ama benden mal kaciran adamin cocugu olmaz
yok canim cok az iletisimimiz var.bosanmaya kararliyiz.bak en son ne oldu anlatayim.kimlik kartimi kaybetmistim.evde aradim bukamadim.bulamazsin onu artik uzerinden zaman gecti dedi.ben de kimligim kotu kisilerin eline gercerse davalik olursam bana yardim edecek misin dedim.ben zor durumda olan herkese yardim ederim dedi.zor duurmda olursan sana da yardim ederim tabi dedi.bu sozunden ne anliyorsun sen?G gunesdogacakbence şu an bu adamla iletişim halinde misiniz ?
ben bundan kotu bırsey anlamadım sahsenyok canim cok az iletisimimiz var.bosanmaya kararliyiz.bak en son ne oldu anlatayim.kimlik kartimi kaybetmistim.evde aradim bukamadim.bulamazsin onu artik uzerinden zaman gecti dedi.ben de kimligim kotu kisilerin eline gercerse davalik olursam bana yardim edecek misin dedim.ben zor durumda olan herkese yardim ederim dedi.zor duurmda olursan sana da yardim ederim tabi dedi.bu sozunden ne anliyorsun sen?
Onu bana bir kisi soyleme cesaretinde bulundu , agzinin payini aldi , bir daha beni gorunce yolunu degistirdianladım teşekkür ederim.Bazen görüyorum babalar birse öz kardeş olduğunu, anneler birse üvey olduğunu iddia eden insanlar gördüm.Sizide yorumlarınızdan az çok tanıdığım için böyle bir şey söyleyeceğinizi de aklım almadı, mutlaka başka bir şeyden bahsediyorsunuzdur diye düşünerek sordum.Soy babadan geçer mantığıyla insanlar çok saçma ve kırıcı şekilde konuşabiliyorlar çünkü.
Onu bana bir kisi soyleme cesaretinde bulundu , agzinin payini aldi , bir daha beni gorunce yolunu degistirdi
Soy anneden gecer , benim cocuklarim öz kardes ben boyle dusunuyorum ve soyluyorum , size aciklarken mecburen bilimsel ve toplumsal aciklamasini yaptim
Ancak dedigim gibi soy anneden gecer ama bizimki gibi ataerkil toplumlarda erkekten gectigi saniliyor
Ben yardımsever bir insanım, nasıl başı sıkışan herkese yardım ediyorsam sana da ederim. Biz ayrı olsak da ihtiyacın olursa yanındayım.yok canim cok az iletisimimiz var.bosanmaya kararliyiz.bak en son ne oldu anlatayim.kimlik kartimi kaybetmistim.evde aradim bukamadim.bulamazsin onu artik uzerinden zaman gecti dedi.ben de kimligim kotu kisilerin eline gercerse davalik olursam bana yardim edecek misin dedim.ben zor durumda olan herkese yardim ederim dedi.zor duurmda olursan sana da yardim ederim tabi dedi.bu sozunden ne anliyorsun sen?
Size sonuna kadar katılıyorum.Nelere kafa yoruyor iki kişide .ilk eşden olan çocukta devamlı konu mankeni şeklinde .Herkes kıza mal kalmasın diye çeşitli planların peşinde.Enteresan bir şekilde bu kız ileride baya bir mal mülk sahibi olacakmış gibi bir his oluştu içimde.Kocan kızına mal kalmasın diye üzerine ev almıyor. Sen oğlum ölürse kıza kalır mı diyorsun . Ne kadar ince hesap peşindesiniz. Oğlun ölcekte sen ölcende offf. Siz ve kocanız aynı düşüncedesiniz tencere kapak misali. Iyi düsünün .İyi insanlar sizi bulsun. Evrene iyi msj gönderin siz ve oğlunuz öldükten sonra kime düşmüş ne önemi var. Dünya malı dünyada kalıyor .
Aslinda soydan kastettigim bu degildi benimBuna kesinlikle katılıyorum.
Evladımı büyütürken özellikle emin oldum. Biz apayrı coğrafi bölgelerdeniz eşimle. Çocuğumun damak zevki, huyu suyu, tepkileri, sevdikleri, sevmedikleri resmen benim izimi taşıyor. Çocuğu kim yetiştirirse onun yetiştirme izi oluyor çocukta, anneden anneye geçen bir şey aslında soy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?