- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.307
- 598
- Konu Sahibi gunesdogacakbence
-
cocuguma bisey olsa kardesi diye duser mi
Ya ben cocugum olurse kismini anlamamisim , yani aklima bile gelmeyecek bir mevzu bu benimvar işte milana
bu miras garip bir iş
örneğin konu sahibinin büyük büyük dedesine Mısır'dan mal mülk kalsa hani filmlerde olur ya
konu sahibinin çocuğu, çocuksuz olarak vefat ederse eşinin çocuğuna da hisse düşer
yine film gibi olsun onlar kardeş kan bağı var
( bu doğrudur yanlıştır ayrı konu ama mevcut durum bu)
cocugum evlenmeden bisey oldu diyelim Allah korusun.ben de hayatta yokum.o zaman uvey kardesinw dusmezmi
mal paylaşımı sırasında evet düşer diye biliyorum. Miras kalmış gibi düşününcocuguma bisey olsa kardesi diye duser mi
bosanma asamasina girdim. kararim net.bir onceki konuma bakarsaniz anlarsiniz.dusuncem soyle.bosaniyorum.adamin ilk esinden bir cocugi var.benden de bir cocugu var.bu cocuklar baba ayni anne farkli kardes oluyorlar.ben cocuguma ev almayi dusunuyorum ilerde.Bunu simdeden nasil dusunuyorsun demeyin.Hayatta dusunmedik seyler insanin basina geliyor.benim cocuguma bisey olsa ilerde, alacagim ev uvey kardese duser mi? bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirin.
Boşanmanız halinde üzerinize alacağınız her türlü taşınır taşınmaz malların tek varisi kendi alt soyunuzdur, yani çocuğunuz.cocuguma bisey olsa kardesi diye duser mi
Siz eşinizden önce ölürseniz elbette eşinize pay düşer. Dolayısıyla eşinizin vefatında ilk çocuğuna da pay düşer. Eger vefat degil de bosanma soz konusuysa zaten yarisi esinize duser normal mal rejimine gore nikah kiydiysaniz.Oğlunuzun adına özel hesap açabilirsiniz.bosanma asamasina girdim. kararim net.bir onceki konuma bakarsaniz anlarsiniz.dusuncem soyle.bosaniyorum.adamin ilk esinden bir cocugi var.benden de bir cocugu var.bu cocuklar baba ayni anne farkli kardes oluyorlar.ben cocuguma ev almayi dusunuyorum ilerde.Bunu simdeden nasil dusunuyorsun demeyin.Hayatta dusunmedik seyler insanin basina geliyor.benim cocuguma bisey olsa ilerde, alacagim ev uvey kardese duser mi? bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirin.
cocuguma bisey olsa kardesi diye duser mi
Bilmediğim için yazıyorum, baba bir olunca yarı üvey, anneler bir olunca tam üvey kardeş mi olunuyor?Ya ben cocugum olurse kismini anlamamisim , yani aklima bile gelmeyecek bir mevzu bu benim
Ben olursem miras kime kalir diye algilayarak yaptim yorumumu
Sonra yorumlara goz atinca anladim konu sahibi cocugum da olurse kime kalir demis
O zaman evet kendi cocugu yoksa vs babaya ve kardese kalir
Neticede uvey muvey onlar yuzde 50 kardes , konu sahibi kabul etmek istemese de
Baba ortak olmasaydi tam uvey kardes olurdu ve kalmazdi miras
bende bu uveylık olayını bır turlu anlamdıramıyorum sonucta doguran kısı aynıysa baba farklı olsa da kardes kardestır bence karındasdan gelır kardes cunkuBilmediğim için yazıyorum, baba bir olunca yarı üvey, anneler bir olunca tam üvey kardeş mi olunuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?