- 1 Eylül 2014
- 25.906
- 30.321
- 798
- 35
- Konu Sahibi gunesdogacakbence
-
Eğer siz Allah gecinden versin ölseniz Çocuğunuz da evli değilse çocuğu da yoksa miras üst soya geçer.cocuguma bisey olsa kardesi diye duser mi
Kocan kızına mal kalmasın diye üzerine ev almıyor. Sen oğlum ölürse kıza kalır mı diyorsun . Ne kadar ince hesap peşindesiniz. Oğlun ölcekte sen ölcende offf. Siz ve kocanız aynı düşüncedesiniz tencere kapak misali. Iyi düsünün .İyi insanlar sizi bulsun. Evrene iyi msj gönderin siz ve oğlunuz öldükten sonra kime düşmüş ne önemi var. Dünya malı dünyada kalıyor .bosanma asamasina girdim. kararim net.bir onceki konuma bakarsaniz anlarsiniz.dusuncem soyle.bosaniyorum.adamin ilk esinden bir cocugi var.benden de bir cocugu var.bu cocuklar baba ayni anne farkli kardes oluyorlar.ben cocuguma ev almayi dusunuyorum ilerde.Bunu simdeden nasil dusunuyorsun demeyin.Hayatta dusunmedik seyler insanin basina geliyor.benim cocuguma bisey olsa ilerde, alacagim ev uvey kardese duser mi? bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirin.
Aynen yani o kadar sart bir araya gelmeli ki miras taaa oraya kadar kalsin. Bu kadar seyi nasil dusunebiliyorlar ben cok sasiriyorum. Hayati zorlastirmaktan baska bir sey degil.Üvey değil yarım kan kardeş
Tabii ki kalır
Ama yazmışlar yukarıda konu sahibinin çocuğu vefat edecek ve onun alt soyu eşi vs olmayacak o şartta
Bağış yapar vasiyet bırakır ona kalmamasını sağlarsınız da bu hırs size zarar
Bu psikoloji normal değil, hiç bir kötülüğü de aşacak çare üretmez.hayır bosandıktan sonra esınızın ılk esınden olma cocuga miras dusmez
ınsan kotulerle karsılasınca herseyı dusunuyor arkadaslar yadırgamayın 3 tl ıcın ınsan ölduruyorlar konu sahıbıne yuklenmeyın bellıkı kotu bırıyle mucadelede
bosanıp uvey kızından uzaklasmasının hukukla alakası yok :) konu sahıbı mıras hukukunda bılmedıgı bırseyı sormak ıstedı bız bıldıgımızı soylerız destek de alırsanız ıyı olur bu surecı daha kolay atlatırsınız derız okadar. herkes kendı yasadıgını bılır . kendı oglunu öldurmedı bu sızın kurdugunuz cumle cok daha acı. allah korusun ogluma bırsey olursa dedı. bızler de dusunebılırız bana bırsey olursa suna kalacak dıye ben sırf bu yuzden ev aldım öldugumde cocugum rahat etsın en azından aılesınden bır ev kalsın dedım olabılırBu psikoloji normal değil, hiç bir kötülüğü de aşacak çare üretmez.
Boşansın, üvey kızından uzaklaşsın oldu bitti.
Kendini, oğlunu öldürdü yahu üvey evlata ev kalır mı diye
Hangi yaşadığın, hangi ev, hangi para senin ölümünden hatta yetmedi bir de evladın ölümünden daha önemli?
Alelade NEFRET bu. Anlayamıyorum evet. Boşanılır, tedavi olunur, evlatla güzel günler için adım atılır. Konu sahibi memur, çaresiz de değil.
Düşer... Benim öz dayım vefat etti baya varlıklı idi neyse ani ölüm olduğu ne eşi ne çocuğu kimse olmadığı için miras davası açıldı. Dedemin diğer eşinden olan 4 çocuğu da davaya dahil edildi. Baba bir ana ayrı kardeş sayıldı, hatta diğer anneden mirasa dahil edilen çocuklardan hayatta olmayanların çocukları dahil edildi.bosanma asamasina girdim. kararim net.bir onceki konuma bakarsaniz anlarsiniz.dusuncem soyle.bosaniyorum.adamin ilk esinden bir cocugi var.benden de bir cocugu var.bu cocuklar baba ayni anne farkli kardes oluyorlar.ben cocuguma ev almayi dusunuyorum ilerde.Bunu simdeden nasil dusunuyorsun demeyin.Hayatta dusunmedik seyler insanin basina geliyor.benim cocuguma bisey olsa ilerde, alacagim ev uvey kardese duser mi? bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirin.
Hukukla alakası olmayan tonla şey var evetbosanıp uvey kızından uzaklasmasının hukukla alakası yok :) konu sahıbı mıras hukukunda bılmedıgı bırseyı sormak ıstedı bız bıldıgımızı soylerız destek de alırsanız ıyı olur bu surecı daha kolay atlatırsınız derız okadar. herkes kendı yasadıgını bılır . kendı oglunu öldurmedı bu sızın kurdugunuz cumle cok daha acı. allah korusun ogluma bırsey olursa dedı. bızler de dusunebılırız bana bırsey olursa suna kalacak dıye ben sırf bu yuzden ev aldım öldugumde cocugum rahat etsın en azından aılesınden bır ev kalsın dedım olabılır
sevgı gıbı nefret duygusu da ınsana has bır duygudur bosanacak zaten tedavı de olur bunun sorusuyla hıc alakası yok caresızım de demıyor konu sahıbı sordugu soru basıt coşmaya gerek yok bıldıgımızı yazar gecerız bukadar basıt .
sahsen bende hakkımı yedıklerı ıcın bosandıgım adamın ılk cocuguna benden ev kalacagına kımsesızlere kalsın o ev ısterım mesela bunu bılmek ve ıstemek konu sahıbının hakkı
ıkı defadır yuksekten yazıyorsunuz bana :) canınız sagolsunHukukla alakası olmayan tonla şey var evet
Çoşulacak durum da yok
Vasiyetname direk bu günler için olur, sağlıksız düşüncelerin hukukla doğrudan bağlantısı da vardır, bu durumu da savunmak çoşmakla ilişkilendirmekten çok çok daha önemli bir vuku
Bosandiktan sonra vefat ederseniz mallariniz sadece cocugunuza gecer , esiniz vefat ederse mallari iki cocugu arasinda paylasilir
Sizin obur cocukla bir baginiz yol sizden ona hicbirsey kalmaz
Kardeslik babadan kaynakli , konunun sizinle alakasi yok
Aşk olsun, beni anlamadın sen sen beni anlamadın :)ıkı defalar yuksekten yazıyorsunuz bana :) canınız sagolsun
dusuncenıze saygı duyuyorum ben genelde dusuncelere saygı duyarım . konu sahıbının edınecegı malın kıme kalacagını bılmek ıstemesı onun hakkıdır . noterde ve tapuda calısanlar bu soruya hergun benzer cevaplar verıyorlar normal bır soru cunku bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?