- 9 Eylül 2013
- 11.959
- 27.437
- 798
- Konu Sahibi gunesdogacakbence
-
Neden takıldınız buna bu kadar?cocugum evlenmeden bisey oldu diyelim Allah korusun.ben de hayatta yokum.o zaman uvey kardesinw dusmezmi
Enteresan bir konu, beynim alev aldı.
Etraflıca araştırın,siz böyle yazınca bilgilerimden emin olamadım. Oğlunuzun mirasçılarına bağlı tamamen de iyiyi çağırmak, iyiyle dolup taşmak varken neden bu düşünceler?
Nefretiniz kalbinizi öyle ele geçirmiş ki yavrunuza ölümü kondurabiliyorsunuz
Ben anlıyorum bayanı. Boşanmasında sanırım payı var yada çocuklar arasında ayrım oldu gücüne gidiyor. Zor bir durum.Enteresan bir konu, beynim alev aldı.
Etraflıca araştırın,siz böyle yazınca bilgilerimden emin olamadım. Oğlunuzun
mirasçılarına bağlı tamamen de iyiyi çağırmak,
iyiyle dolup taşmak varken neden bu
düşünceler?
Nefretiniz kalbinizi öyle ele geçirmiş ki yavrunuza ölümü kondurabiliyorsunuz
Anne ölmüş, çocuk ölmüş gerisinin derdiyle bugünü zehir etmenin bir faydası yok ki.Ben anlıyorum bayanı. Boşanmasında sanırım payı var yada çocuklar arasında ayrım oldu gücüne gidiyor. Zor bir durum.
Derdiniz bu mu? Allah korusun ama şimdiden ev alacağım ama çocuğuma bir şey olursa diye mi dertleniyorsunuzcocuguma bisey olsa kardesi diye duser mi
Boşanma sebebi çocuk değil, kocası aylık bir miktar alıyormuş zorla. Kendi aldığı evi de abisinin üzerine yapmış. Konu sahibi haklı ama bu tür şeyleri düşünmemek lazım.Ben anlıyorum bayanı. Boşanmasında sanırım payı var yada çocuklar arasında ayrım oldu gücüne gidiyor. Zor bir durum.
cocuguma bisey olsa kardesi diye duser mi
Önce alt soy (çocukları) , sonra üst soy (siz ve boşanacağınız eş yani baba) , onlar da yoksa çocuğunuzun kardeşi , kardeşi yaşamıyorsa kardeş çocukları... Diye biliyorum.cocuguma bisey olsa kardesi diye duser mi
cocugum evlenmeden bisey oldu diyelim Allah korusun.ben de hayatta yokum.o zaman uvey kardesinw dusmezmi
İyiyi dusunun iyiyi cagirin arkadasim. Sizi gectim cocugunuz öldükten sonra mal derdi de olmamali artik. Kaldi ki zaten uvey kardese kalmaz sanmiyorum.
Vasiyetin pek bir hükmü yok bizim ülkemizde. Bir itiraz davasına bakiyor.Avukat değilim ama Eğer ortada sahipsiz bir mülk varsa o zaman düşer sanıyorum. Yani sonuçta babadan bir kan bağı var. Sende ne dert ediyorsun yazarsın bir vasiyet men edersin onuda olur biter. Oğlundan sonra evi şuna bağışlıyorum dersin kafan rahat olur.
Allah korusun. Neden çocuğunuza bir şey olsun?cocuguma bisey olsa kardesi diye duser mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?