Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm cnmmm bu aralar ben de evdeyim o yüzden aynı durumu paylaşıyoruz seninle :)) Tv'de de hiç izleyecek bi şey olmuyor ben de genelde facebook'tan bulduğum oyunları oynuyorum. Ya da değişik kampanyalar hediyeler falan veren siteler var yarışmalar yapıyorlar onları takip ediyorum boşluktan...:44::44::44: http://www.kadinlarkulubu.com/indir...-bedava-numunelerkampanyalar-paylasim-55.html
bende de ayrı sorun,tatildeyim ama çok boşum, hep eski oyunlar var,bilgisayar xp olduğu için bazılarını çalıştıramadım yama işini de beceremiyorum, limitli internet facebook oyunları da oynayamıyorum tv de izleyecek zaten birşey bulamıyorum, can sıkıntısından akrabamın çocuguna ders verdim, 5 saat durmadan ders vermeye çalışınca cocuk can havliyle elimden kaçtı artık gelmiyor
kitap okuyorum, filme bakyiorum, müzik dinlyiorum, facede arkadaslarla sohbet ediyorum yada sohbet etmesem dahi baskalarinin profillerine bakiorum öylesineee