Boş yere kuruntumu yapıyorum

Aramızda geçen tartışmalari ailesine hep anlatmış
Babası babamı aradı aksam gelip konuşalım dedi.
Akşam bize geleceklermis
Ne yapmalıyım bilmiyorum tartışma karşılıklı olarak oldu.
Aileler olayı tatlıya baglasa ne olcak
Beni burda iki ailenin ortasında bıraktı
Herşey eskisi gibi olmaz.

Koskoca insanlar kendi basiniza tartismanizi yapip kendi kararlarinizi veremiyor musunuz. Adam niye sikayet etmis hemen seni ailesine. Bu daha da buyuk bi problem olmali. Coluk cocuk bu ya.adem oyle siz de ayrintisiyla neden mutsuz oldugunuzu anlatin ki babaniz arkanizda dursun sizi savunabilsin.

Nişanlızdan bir halt olmaz görmüyor musunuz?

Aranızda olanları ailesine yetiştirmiş, ayıp bu yaptığı. Özel denen birşey var ama onun haberi yok demek ki.
Şunları görüp hala devam edecek misiniz?
Ailesine laf söyletmiyor oda yetmiyor sizi onlara şikayet ediyor. Böyle insandan eş olmaz.

Evet ailesine ne hakla anlatır bunları aklım almıyor
Birlikte konuşup çözebilirdik bunlar büyük şeyler değildi
Üstelik telefonuda kapatmış.

Bilmiyorum ailesine anlatması beni bitirdi açıkçası.

Evet ailesine ne hakla anlatır bunları aklım almıyor
Birlikte konuşup çözebilirdik bunlar büyük şeyler değildi
Üstelik telefonuda kapatmış.
Nişanliyken bunları görmeniz büyük nimet aslında. Madem telefonunu kapatmış ailesi aracılığıyla nişanı attığınızi söyleyin. Babaniz da yapıcı falan olmasın, nişanlinizin yaptığı çok ayıp çünkü.

Bilmiyorum bende ne yapacağımı
Tamam agresif biriyim ama onun yaptığını asla yapmadım.
Kimseye hiç bir şey demedim
Kendimiz çözelim istedim.

rip beklentiye girip birde elalem
çalışmayın tabi kız kısmı çalışmaz evde çocuk büyütür

Sakin ol. Sakince sen de gerekeni soylersin. Zaten buyukler konusur muhtemelen. Ondan koca olmaz. Kendi buyumus ama akli cocuk daha. Biterse de uzulme. Dunyanin sonu degil.

Bu adamdan koca olmaz.
Arkadaş olmaz.
Sırdaş olmaz.
Evlilik sadece aşık olmak demek değil. Aşk bitince ne olacak?
Güvenemediğiniz birisi ile normal arkadaş bile olmazsınız, e bu adama güvenemiyor insan.

Lütfen iyi düşünün, lütfen.
Konuda sizin de hatalarınız olabilir, vardır, ama nişanlınızın olayı bambaşka.

Evet bu adamin ipiyle kuyuya inilmez. Koca da olmaz baba da.

İnsanları cok sık bogaz etmissiniz.
İyiki eltim yok,olsa ve bana komsular gelcek denize haftaya da giderdiniz dese ;oldu sana mı sorcaktık derdim herhalde

Nişanlınız neden bu kadar karışıo ki?Öncelıkle sen bir bireysın kendı ıstedıgın seylerı yap.2. Si adamlar plan yapmış zaten pandemıden allak bullak olduk nıye planımı bozayım senın mısafırlerın ocın.En buyuk hata sizde ve nısanlınızda.Kendınızı yönettırmeyın.

Bilmiyorum bende ne yapacağımı
Tamam agresif biriyim ama onun yaptığını asla yapmadım.
Kimseye hiç bir şey demedim
Kendimiz çözelim istedim.

Sen bilmiyorsun, ama nisanlin biliyor hep ne yapacagina. Sana karismayi biliyor. Seni ailesine sikayet etmeyi biliyor. Telefonunu kapatmayi biliyor.

Artik sira sana geldi, ne yapacagini bilmek için. Bu adami birak. Yol ver gitsin. Baska birinin hayatini zindan etsin.

Yasim geçiyor, evlenmeliyim diye sakin düsünme. Bosanmak inan çok daha zor. "Cocuk yaparim, öyle bosanirim" olayi aklinin ucundan bile geçmesin. Cocuk yaparsan bu adami ömür boyu çekmek zorunda kalirsin. Seni geçtim, cocuguna çok yazik olur.

Ailen ile konus ve pes etmeyecegini anlat. Artik nisani atiyorsun. Baskada birsey duymak istemedigini, kendinden emin oldugunu göster.

Naptiniz aileler geldi mi bir araya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…