Boş ol! Boş ol! Boş ol!

hayda dini nikah yaptırmayan müslüman olmaz anlamınamı geliyo??

pardon yanlış anlamayın sizinkiler müslüman değil mi?başka dine mi mensup.yani başka dinlerde de var dini nikah hristiyanlarda(hatta onlar kilisede evlenir)musevilerde,alevilerde hepsinde var.
ya birisi derdini açıyor siz tartışma yaratıyorsunuz.lmaz:

pardon yanlış anlamayın sizinkiler müslüman değil mi?başka dine mi mensup.yani başka dinlerde de var dini nikah hristiyanlarda(hatta onlar kilisede evlenir)musevilerde,alevilerde hepsinde var.

bütün din adamları söylüyorlar nikahın amacı evlendiğini ilan etmektir sadece resmi nikah olsa olur diyee.. konu da alakasız yerlere uçtu yine

geyik var din var arada bi cinsel yorumlarda vardı :icecream: ekşını bol bi konu..umarım kapanmaz :)))

konu sahibi arkadaş eşinin ona sarf ettiği kelimelere dini nikahına değer veriyormuş ki üzülmüş ve bizlerede siz olsanız diye sormuş.

kaldıki imam nikahı ve kuralları gibi bir gerçek söz konusu.bu gerçeği yok sayamayız.

kişiler inanır yada inanmaz bu kişilerin kendi insiyatifindedir.

Konuyla çok alakalı oldu.
Bizide aydınlattın sağol.
Kız derdini açmış yardım istiyo.
Konuyu saptırdığınız yere bakın.
Kimi ilgilendirir ki kimin nasıl nikah kıydı.
Nikahın amacı bellidr zaten.

evet.çocuklarda gayrimeşru oluyormuş değil mi,esrazey.öyle yazdın.
ben fena oluyorum.:çok üzgünüm:. ..

tamam işte sen kendi ayakların üzerinde duruyorsun...
ailende arkanda...
artık eksiyi artıyı düşünmenin faydası yok... hayatın matematiği farklıdır...
adam olmayacak adamı adam etmek için kendini tüketeceğine yoluna bak...
istiyorsan öncesinde otur karşına adam akıllı konuş, bir şans ver ama sen destek olma... izle sadece...

allah yardımcınız olsun canım senin de ailenin de.

herkesin inancı kendine.dini nikahı olmayana müslüman degil demeye kimsenin hakkı yok..bana görede resmi nikah daha önemli.ben böyle düsünüyorum diye müslüman degilmiyim yani

o sözleri söyleyip evden çıktıktan sonra annesini aradım. ağlayarak olanları anlattım. yeter artık ben 9 aydır şu yaşadıklarımdan dolayı resmen hasta oldum. hem sorumsuz evde yatıyor hemde kaprisinden yanına yaklaşılmıyor. ilk tanıştığımızda bize ekmeğini taştan çıkarır demiştiniz madem böyle bir yükün altına giremeyecekti neden sebep oldunuz neden engel olmadınız? tanımıyormuydunuz oğlunuzu kime güvendiniz? dedim. ben aylardır evin hem kadını hem erkeğiyim neye yetişeceğimi şaşırdım artık birde üstüne surat çekiyorum birde oğlunuz kalkıp beni boşamaya kalkıyor madem böyleydi bunu niye bize söylemediniz en baştan dedim. kandırdınız hepimizi dedim. bana dedi ki "biz size zenginiz mi dedik?" ben zenginlik peşinde değildim dedim. simit bile satsa benim gözümde yine birşeyler yapmış olurdu ama aylardır tek yaptığı evde yatmak oğlunuzun. "zaten bu evliliği siz baştan beri istemiyordunuz bitsin" dedi kadın. ve hala aramadı. böyleler işte. babası deseniz yok. adam yaşamıyor bu dünyada. başka bir boyutta resmen.

konuyu saptırmayın mılletın muslumanlıgını sorgulamak sızemı kaldı

xzeytin isin cok zor, ana babasinin kivama getiremedigi
adami senin yola getirmen bana gore zor,
evlilik iki tarafin sorumluluguyla yurur,
tek kisinin cabasi malesef sonucsuz kalir...

Ailesi de ayri dertmis.

Severek mi evlendiniz görücü usulü mü :uhm:

nolur tartışmayın arkadaşlar gerçekten benim için çok önemli bir konu. ben hepinizin görüşüne de inancına da ayrı ayrı saygı duyuyorum. gerçekten.

sadece eşinin değil topyekün sorunlu bu aile. lmaz:
insan nasıl olur da çocuğunu onun yuvasını düşünmez ki!
Sen nasıl tanıştın bu adamla canım? Görücü usulü falan mı oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…