• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş ol! Boş ol! Boş ol!

sıkıntı büyük aslında uzun zaman lazım anlatmak için.. evlendiğimizden 1,5 ay sonra dükkanını kapattı(sırf sorumsuzluğu yüzünden) sonrada hiçbir şekilde iş güç sahibi olamadı. bunun için kılını bile kıpırdatmadı. evde yattı. ben çalıştım. o yattı. ailesi de sorumsuz. 1 kere bile çıkıp gelip ilgilenmediler.
eee neden boşanmak istiyor. bu durumda senin ondan önce istemen gerekiyordu

ah canım ya
işte bazı insanlar sadece midelerine oruç tutturuyorlar.
oruç tutmanın sadece aç kalmak olduğunu zannediyorlar
halbuki oruç demek tüm bedenin ıstırahat etmesi demek
nefsle mücadele demek.
diline beline eline ağzına ruhuna tüm teslimiyetle oruç tutturacaksınki makbul olsun
eşine çoluğuna çocuğuna arkadaşına komşuna vs oruçlu yada oruçsuzken kendi nefsimizle nefslerine zulm ediyorsan ne anlamı kaldı orucun?

tutma öyle ise bana mı tutuyorsun da eziyet ediyor kırıyorsun ?
tutma da kırma da !

çok büyük bir gaf etmiş eşiniz kırmaktan da öte birşey bu hem seni gücendirmiş hemde yaradanını.ne diyelim allah af etsin sen affetsende ALLAH (cc) affedecekmi onun derdine düşsün bence.

diyanetin yayımladığı bir dergide okumustum.
"eşinize kızınca boş ol demeyin.kızgınlıgınız gecince pişman olsanızda günaha girersiniz.imam nikahı defalarca kıyılabilecek bir nikah degildir.erkek karısına,kadın kocasına el kaldırır şiddet uygularsa imam nikahı bozulur" diyordu..

bu üç kelime üç ayrı zamanda üçer defa söylediğinde nikah bitermiş benim bildiğim.
ben heralde o anda sende yok ol yok ol yok ol ..! derdim.

sebep ne niye bu kadar gözü dönmüş ki?

sıkıntı büyük aslında uzun zaman lazım anlatmak için.. evlendiğimizden 1,5 ay sonra dükkanını kapattı(sırf sorumsuzluğu yüzünden) sonrada hiçbir şekilde iş güç sahibi olamadı. bunun için kılını bile kıpırdatmadı. evde yattı. ben çalıştım. o yattı. ailesi de sorumsuz. 1 kere bile çıkıp gelip ilgilenmediler.

keşke o demeden sen diyeydin ona boş ol diye.yatmış ya....ailesi sorumsuzmuşya...daha ne ister bu adamlar kadın çalışmış uğraşış..üzme kendini hayatım.hatasını fark eder ooo:oklava:

eşiniz iş yerınıı kapamıs ıster ıstemez zaten bı psıkolıjık baskı altındadır..
dusuncerı karısıkdır ve ofkelı bı anında bu sekılde agızından bu sozler cıkmısdır..
dını nıkahın boşanılması bu sekılmıs sanırım ama onemlı olan kalbındekıdır..
emınım ıcınden dememısdır ..oruclu olmasının ve iş sıkıntılarından dolayı yasadıg sorunlardan kaynaklamısdır..

eeeeeeeeeeeeeee sebep neeee?:bbo:
hooffff:bbo:

zamanla bunu kendine sorun etti. çalışmıyor, ben işe gidip geliyorum. alışverişi ben yapıyorum, faturaları ben ödüyorum. ne söylesem suç olmaya başladı. aslında birkaç haftadır iyiydik. öncesi yine cehennem tabi öyle büyük kavgalar vardıki buraya yazsam sığmaz. hastanede biten kavgalarımız oldu. benim ailem burda onunkiler uzakta. hep bizimkiler koştu ilgilendi herşeyimizle zavallılar. onunkiler oğullarını sanki evlatlık vermiş gibi aramıyorlardı bile. burası ankara kolay değil tek maaşla kira masraflar tek maaşla yetmiyor geçinemiyoruz. daha aldığımız mobilyaların taksitleri bitmedi. benim her ay maaşımın bir kısmı onlara gidiyor. ailesi tek kuruş ödemedi evimize de. velhasıl birkaç gün önce tatlı dille ben hatırlattımç bir iş bakması için. ve bu birkaç gün surat astı, en sonunda da neden suskunsun neden yüzün asık diye sorduğumda bir tokat gibi bu sözleri söyledi. aslında hikaye uzun ama bu kadar özetleyebildim. çok doluyum arkadaşlar. resmen evi paylaştık şimdi 3 gündür o salonda yaşıyor ben yatak odasında. iğrenç bir durum. şu mubarek günlerde dini nikahım olmayan bir adamla aynı evi paylaşmak çok korkunç.

burda zamana bırak demekten başka bişe yok...hatasını anlamak için...

şeyy bide yeni bi dini nikah gerekli :icecream:

boşanmak kolay değil ama böyle bi adamla nasıl evli kalınır bilmiyorum.yuvayı tek basına sırtlanmıssın.eşinse hiç biseye yaramıyor.sıkıntı cekmeye değmeyecek bi adam

zamanla bunu kendine sorun etti. çalışmıyor, ben işe gidip geliyorum. alışverişi ben yapıyorum, faturaları ben ödüyorum. ne söylesem suç olmaya başladı. aslında birkaç haftadır iyiydik. öncesi yine cehennem tabi öyle büyük kavgalar vardıki buraya yazsam sığmaz. hastanede biten kavgalarımız oldu. benim ailem burda onunkiler uzakta. hep bizimkiler koştu ilgilendi herşeyimizle zavallılar. onunkiler oğullarını sanki evlatlık vermiş gibi aramıyorlardı bile. burası ankara kolay değil tek maaşla kira masraflar tek maaşla yetmiyor geçinemiyoruz. daha aldığımız mobilyaların taksitleri bitmedi. benim her ay maaşımın bir kısmı onlara gidiyor. ailesi tek kuruş ödemedi evimize de. velhasıl birkaç gün önce tatlı dille ben hatırlattımç bir iş bakması için. ve bu birkaç gün surat astı, en sonunda da neden suskunsun neden yüzün asık diye sorduğumda bir tokat gibi bu sözleri söyledi. aslında hikaye uzun ama bu kadar özetleyebildim. çok doluyum arkadaşlar. resmen evi paylaştık şimdi 3 gündür o salonda yaşıyor ben yatak odasında. iğrenç bir durum. şu mubarek günlerde dini nikahım olmayan bir adamla aynı evi paylaşmak çok korkunç.

çalışmak mı istemiyor yoksa iş bulma konusunda sıkıntı mı yaşıyor?

kim nerederse desin..
biliyosun imam nikahın bu devri gelecek devri yok
eğer istiyorsanız en yakın diyanete gidin
onlar ne yapmanız gerektiğini söğler...

yazık yaa henüz 9 ay olmuş cicim ayı diye tabir edilen aylardasınız siz.. .. bence çok saçma bi sebepten dolayı o kelimeleri kullanmışş yani geçerli bi sebebi yokki... nekadar kolayca kullanabilmiş bu cümleleri.. oruç kafa dicem ama nebilim yaaa :bbo:

Back