Severek mi evlendiniz görücü usulü mü :uhm:
sevmiştik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Severek mi evlendiniz görücü usulü mü :uhm:
dedııgne sonuna kadar katılıyorum ama ılkbasta mesajın yanlıs anlasıldı cnmhayır canım kimse öyle söylemedi.islamiyette nasıl 5 vakit namaz,oruç farzsa,dini nikahta farzdır.bunları yapmazsan müslüman olmazsın denilmez ama günaha girilir.
o sözleri söyleyip evden çıktıktan sonra annesini aradım. ağlayarak olanları anlattım. yeter artık ben 9 aydır şu yaşadıklarımdan dolayı resmen hasta oldum. hem sorumsuz evde yatıyor hemde kaprisinden yanına yaklaşılmıyor. ilk tanıştığımızda bize ekmeğini taştan çıkarır demiştiniz madem böyle bir yükün altına giremeyecekti neden sebep oldunuz neden engel olmadınız? tanımıyormuydunuz oğlunuzu kime güvendiniz? dedim. ben aylardır evin hem kadını hem erkeğiyim neye yetişeceğimi şaşırdım artık birde üstüne surat çekiyorum birde oğlunuz kalkıp beni boşamaya kalkıyor madem böyleydi bunu niye bize söylemediniz en baştan dedim. kandırdınız hepimizi dedim. bana dedi ki "biz size zenginiz mi dedik?" ben zenginlik peşinde değildim dedim. simit bile satsa benim gözümde yine birşeyler yapmış olurdu ama aylardır tek yaptığı evde yatmak oğlunuzun. "zaten bu evliliği siz baştan beri istemiyordunuz bitsin" dedi kadın. ve hala aramadı. böyleler işte. babası deseniz yok. adam yaşamıyor bu dünyada. başka bir boyutta resmen.
o sözleri söyleyip evden çıktıktan sonra annesini aradım. ağlayarak olanları anlattım. yeter artık ben 9 aydır şu yaşadıklarımdan dolayı resmen hasta oldum. hem sorumsuz evde yatıyor hemde kaprisinden yanına yaklaşılmıyor. ilk tanıştığımızda bize ekmeğini taştan çıkarır demiştiniz madem böyle bir yükün altına giremeyecekti neden sebep oldunuz neden engel olmadınız? tanımıyormuydunuz oğlunuzu kime güvendiniz? dedim. ben aylardır evin hem kadını hem erkeğiyim neye yetişeceğimi şaşırdım artık birde üstüne surat çekiyorum birde oğlunuz kalkıp beni boşamaya kalkıyor madem böyleydi bunu niye bize söylemediniz en baştan dedim. kandırdınız hepimizi dedim. bana dedi ki "biz size zenginiz mi dedik?" ben zenginlik peşinde değildim dedim. simit bile satsa benim gözümde yine birşeyler yapmış olurdu ama aylardır tek yaptığı evde yatmak oğlunuzun. "zaten bu evliliği siz baştan beri istemiyordunuz bitsin" dedi kadın. ve hala aramadı. böyleler işte. babası deseniz yok. adam yaşamıyor bu dünyada. başka bir boyutta resmen.
sevmiştik
konuyu acan arkadasım cok uzuldum 9 aylık evlılık ve esın ne hakla senı bosar!!
kararsız bırıyım dıyosun bak olc biç bu adam adam olurmu onunla yapabılırmısn?
nıkahınızıda tez zamanda tazeleyın ve esının sıkı bıderse ıhtıyacı var
coocuk oyuncagı degıl bu nıkah ne hakla bu kadar basıtce bunu der!!
ve konuyu geyıge cevıren arkadaslar ve ılk sayfada malum mesajı yazan kısı
burası geyık artı 18 degıl!! konuya odaklanın lutfen!!
dını nıkahın tartısmasıda olmaz resmı nıkah ıle beraber kıyılması sart
ınancımız geregıı nasıl bı hrıstıyan kılısede nıkah kıydırıyosa
bızdede altını cızıyorum resmı nıkah artı ımam nıkahı sart
bu konuyuda tartısma halıne getırmeyın lutfen!!!
ha kıymayan kafırmı haşa bunu kımse ama kımse dıyemez!!
msjların hepsini okumadım bilmiyorum belki bu konuyla ilgili yorum yapılmıştır.bazıları dni nikahı oyuncak sanıyor ama (tabi önemsemeyenler için bişey diyemem) bu kelimenin üçü aynı nda söylendikten sonra dinen karı koca sayılmaz kimse,o andan itibaren her şey zinaya girer,çocuk olursa zinadan doğar.eşler tekrar evlenemezler,evlenmeleri için ikisinin de ayrı ayrı birileriyle evlenmeleri gerekir(göstermelik nikah değil,cinsel anlamda karı koca olmaları gerekir)bu ceza ise nikahın oyuncak olmadığını göstermek için verilmiştir.
konuyu açan arkadaşım,bunları sana söylemiyorum yanlış anlama,çok üzüldüm senin adına.bunları yazdım çünkü bazıları gerçekten neyin ne olduğunu bilmeden oyuncak gibi kedi aralarında nikah kıyıp ayrılıp sonra tekrar beraber oluyorlar,belki bilmeyen birilerine faydamız olur burdan.
bitmiştir herhalde bu sevgi bu yaşananlardan sonra.sevmiştik
bende defol defol defol derdım:1closedeyes: