iş bulmak konusunda bir sıkıntısı yok. o dükkanı da açması konusunda benim ailem yardımcı olmuştu zaten. ama o ne yaptı. gitti her gün düzenli olarak oturdu akşama kadar bilgisayarda oyun oynadı akşam döndü geldi yattı. şuan çalışma isteği olsa annem de babam da ona iş bulur ama iş beğendiremezler malesef. son derece kibirli davranıyor bu konuda. ben daha önce gazeteye bak iş ilanlarına dediğimde "ben asgari ücrette çalışamam!" diye küçümsemişti. ne dersem suç oldu. lise mezunu bir insan daha ne beklentisi var anlayamıyorum.
hepsi bir tarafa aldığım tepkiler çok büyük arkadaşlar. bu tarz tartışmalar olur, her evlilikte daha büyük konular da olur belki. bağırılır çağırılır geçer. ama bu insan hep boyundan büyük sonlara bağladı her tartışmayı. boş ol dediği geceyi başka bir yerde geçirdi ertesi günü öğlen döndü eve. daha önce daha 3 aylık evliyken bir tartışma sonunda daha basit bir konuydu -ki tam hatırlamıyorum bile- bir avuç hap içti çıktı gitti telefonunu kapattı geceyi dışarda geçirdi ertesi gün döndü. yine başka bir tartışmada evdeki camlı kapıya yumruk attı bileğini parçaladı geceyi hastanede geçirdik dikiş atıldı üstelik ertesi sabah tam 3 tane önemli toplantım vardı bunu bilmesine rağmen..... anlatmakla bitmez...
sen çok zor günler geçirmişsin canım ya. Eşin ailene öyle çok güvenmiş ki! Ben çalışmasam da onlar bulur bir çaresini diye düşünmüş.
İlk başta yazdığın gibi çook sorumsuzmuş. Bunu sadece iş meselesi için söylemiyorum. İnsan nasıl olur da eşini bir tartışma yüzünden evde yalnız başına bırakıp gider, nasıl olur da onu korkutacak şeyler yapar
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)