• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş ol! Boş ol! Boş ol!

iş bulmak konusunda bir sıkıntısı yok. o dükkanı da açması konusunda benim ailem yardımcı olmuştu zaten. ama o ne yaptı. gitti her gün düzenli olarak oturdu akşama kadar bilgisayarda oyun oynadı akşam döndü geldi yattı. şuan çalışma isteği olsa annem de babam da ona iş bulur ama iş beğendiremezler malesef. son derece kibirli davranıyor bu konuda. ben daha önce gazeteye bak iş ilanlarına dediğimde "ben asgari ücrette çalışamam!" diye küçümsemişti. ne dersem suç oldu. lise mezunu bir insan daha ne beklentisi var anlayamıyorum.

hepsi bir tarafa aldığım tepkiler çok büyük arkadaşlar. bu tarz tartışmalar olur, her evlilikte daha büyük konular da olur belki. bağırılır çağırılır geçer. ama bu insan hep boyundan büyük sonlara bağladı her tartışmayı. boş ol dediği geceyi başka bir yerde geçirdi ertesi günü öğlen döndü eve. daha önce daha 3 aylık evliyken bir tartışma sonunda daha basit bir konuydu -ki tam hatırlamıyorum bile- bir avuç hap içti çıktı gitti telefonunu kapattı geceyi dışarda geçirdi ertesi gün döndü. yine başka bir tartışmada evdeki camlı kapıya yumruk attı bileğini parçaladı geceyi hastanede geçirdik dikiş atıldı üstelik ertesi sabah tam 3 tane önemli toplantım vardı bunu bilmesine rağmen..... anlatmakla bitmez...

sen çok zor günler geçirmişsin canım ya. Eşin ailene öyle çok güvenmiş ki! Ben çalışmasam da onlar bulur bir çaresini diye düşünmüş.
İlk başta yazdığın gibi çook sorumsuzmuş. Bunu sadece iş meselesi için söylemiyorum. İnsan nasıl olur da eşini bir tartışma yüzünden evde yalnız başına bırakıp gider, nasıl olur da onu korkutacak şeyler yapar :olmaz: bence ii bir doktora ihtiyacı var eşinin

Ay ne alaka kendi aralarında geçen bi diaoloğu yazmış işte arkadaş ne var bunda allah allah.. konu açan arkadaşın eşininde şaka yaptığını sanarak oda kendi aralarında geçen küçük bi şeyi yazmış hemen kulp bulun yani .

Neysee..Zeytin, madem eşin boş ol demeyi biliyor bu kadar boşanmaya meraklıysa resmi boşanma kağıdını onun eline sen ver bakalım ne dicek kuzum.

kaydirigubbakcemile5 yerimseniben kaydirigubbakcemile3

bakın arkadaşlar bilmeden yorum yapmışsınız.bilmiyorsanız susun,dalga geçmeyin.imam nikahı,yani dini nikah hak katında bir erkekle bir kadının evliliğinin kabul görmesidir.
eğer bir erkek karısına bunu söylüyor(tabi burada niyet önemli gerçekten boşamak istemesidir)nikah düşer.yani hak katında bu evlilik sonlanır.hala evli olmaya devam ediyorlarsa hak katında zina ediyorlardır.ve doğan çocuklar hak katında gayri-meşru olur ki buda bir felakettir zaten.
dinini bilen tecrübeli salih bir insana gidip çıkış yolunu bulmalı ki bu da eğer nikah 4 büyük mezhepten olan hanefi(sünni)mezhebine göre yapılmışsa bu işin içinden çıkılmaz bir hal alır.
günümüzde maalesef insanlar islamiyet hakkında bilgi sahibi olmadığı için böyle şeyler söylüyorlar.helalin ve haramın birbirine karıştığı şu zamanda insanlar günahta ısrar ediyorlar.bizim dinimizde böyle şey yok dediğinde ne yani ben müslüman değil miyim?sen benim kalbime bak onu Allah'tan başka kimse bilmez gibi gereksiz konuşuyorlar.
iman kanıt ister bir insanın kalbine bakılması için önce o insanın islamiyetin şartlarını yerine getiriyor mu diye bakılır.
yine günümüzde maalesef insanlar böyle.dini konularda birşey bilmedikleri gibi bir de dalga geçiyorlar.
canım benim Allah yardımcın olsun.sen bu konuyu eşin sakinleşince otur konuş ve yeniden nikah tazeleyin.

Aynı düşünceleri paylaşmıyorum...ama saygı duyarım fikrinize.bana göre imam nikahından önce resmi nikah önemli..yaptırımları ağır en azından.
3 kelimeyle sizi hayatınızdan çıkaramıyor üstelik..

iş bulmak konusunda bir sıkıntısı yok. o dükkanı da açması konusunda benim ailem yardımcı olmuştu zaten. ama o ne yaptı. gitti her gün düzenli olarak oturdu akşama kadar bilgisayarda oyun oynadı akşam döndü geldi yattı. şuan çalışma isteği olsa annem de babam da ona iş bulur ama iş beğendiremezler malesef. son derece kibirli davranıyor bu konuda. ben daha önce gazeteye bak iş ilanlarına dediğimde "ben asgari ücrette çalışamam!" diye küçümsemişti. ne dersem suç oldu. lise mezunu bir insan daha ne beklentisi var anlayamıyorum.

hepsi bir tarafa aldığım tepkiler çok büyük arkadaşlar. bu tarz tartışmalar olur, her evlilikte daha büyük konular da olur belki. bağırılır çağırılır geçer. ama bu insan hep boyundan büyük sonlara bağladı her tartışmayı. boş ol dediği geceyi başka bir yerde geçirdi ertesi günü öğlen döndü eve. daha önce daha 3 aylık evliyken bir tartışma sonunda daha basit bir konuydu -ki tam hatırlamıyorum bile- bir avuç hap içti çıktı gitti telefonunu kapattı geceyi dışarda geçirdi ertesi gün döndü. yine başka bir tartışmada evdeki camlı kapıya yumruk attı bileğini parçaladı geceyi hastanede geçirdik dikiş atıldı üstelik ertesi sabah tam 3 tane önemli toplantım vardı bunu bilmesine rağmen..... anlatmakla bitmez....

eşinin ciddi psikolojik sorunları var.baş edemiyor isen aile büyüklerine anlat ve yardımcı olsunlar.zira böyle ömür geçmez...

kusura bakmayın ama anlattıklarınızdan yola çıkarak yazıyorum...
bu şartlar altında ben adamın bana boşol demesini beklemezdim... ben boşardım onu hem de hukukla...
neyi bekliyorsunuz ki...çalışmazsınız, imkanınız olmaz anlarım sizi..
hastanelerde biten kavgalarınız olmuş... daha kötü ne olabilir ki...
iftara iki saat kala bu sözü işitseniz ne hissedersiniz...
sorun bu mu?
ben hissedeceğimi hissederdim bu dokuz ayda... o da çalışmayan adama olumlu hiç bir duygu hissedemeyeceğim gerçeği olurdu... boşol demiş bana...aman ne üzülürüm ne üzülürüm...

hepsi bir tarafa aldığım tepkiler çok büyük arkadaşlar. bu tarz tartışmalar olur, her evlilikte daha büyük konular da olur belki. bağırılır çağırılır geçer. ama bu insan hep boyundan büyük sonlara bağladı her tartışmayı. boş ol dediği geceyi başka bir yerde geçirdi ertesi günü öğlen döndü eve. daha önce daha 3 aylık evliyken bir tartışma sonunda daha basit bir konuydu -ki tam hatırlamıyorum bile- bir avuç hap içti çıktı gitti telefonunu kapattı geceyi dışarda geçirdi ertesi gün döndü. yine başka bir tartışmada evdeki camlı kapıya yumruk attı bileğini parçaladı geceyi hastanede geçirdik dikiş atıldı üstelik ertesi sabah tam 3 tane önemli toplantım vardı bunu bilmesine rağmen..... anlatmakla bitmez...

eşiniz sansını fazla zorluyo heralde
hem calıscam eve bakıcam hemde
cam cerceve ındırcek evden gıdecek benı uzecek
valllaha bılllaha koyarım kapnın onune:mymeka:

Dini nikahı olmayan resmi nikahlılar zina mı yapıyor şimdi?Hoppala !..
Resmi nikahı nasıl böyle ezer geçersiniz anlamam.kötükedihüso
Dini nikah meselesinden önce halledilmesi gereken başka konular var görüldüğü üzere!:1closedeyes:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Dini nikahı olmayan resmi nikahlılar zina mı yapıyor şimdi?Hoppala !..
Resmi nikahı nasıl böyle ezer geçersiniz anlamam.kötükedihüso
Dini nikah meselesinden önce halledilmesi gereken başka konular var görüldüğü üzere!:1closedeyes:
hea. bu yazılanlara göre ben gayrimeşruyum canım. çünkü bizimkilerin sadece resmi nikahları vardı. :delphin:.
lütfen kimse beni eziklemesin tamam mı.:çok üzgünüm:

Bazen biz kadınları anlamakta güçlük çekiyorum :umursamaz:
Madem işin gücün var neden katlanıyorsun ki
Sanki onun ebeveyni gibi sen getiriyorsun o yiyor :oklava:
Sonrada boşol dedi diye dert ediyorsun.
Memlekette hukuk var senin yerdinde olsam önce davranırdım.benneyaptımki
Allah sabırlar versin vereliniortak

hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. bu akşam babamla da uzun uzun konuştum. onlar baştan beri olayların içindeydi. mecbur kalıyordum çünkü geceyarısında arayabileceğim başka kimse olmuyordu. Allaha şükür ailem başımda o konuda çok şanslıyım. bazı arkadaşlar cicim ayları demişler, bizim ilk kavgamız gerdek gecesi başlamıştı.. malesef böyle birşeyin içine düştüm bende. düzelir dedim zaman dedim tanıma süreci dedim..ben mizaç olarak kararsız biriyim hala eksiyi artıyı düşünüyorum ama sizin görüşlerinizin de çok faydası oluyor hepiniz çok sağolun.

:roflol::roflol:
ayy gece gece yaptıgıma bak...konuları karştrdm bi an aklımda
herkesten özür :kedi: kaydirigubbakcemile3

hay allah bende nasıl gözden kaçırdım diye konuyu tekrar okudum hemide gözlerimi böle :1shok: açarak

hea. bu yazılanlara göre ben gayrimeşruyum canım. çünkü bizimkilerin sadece resmi nikahları vardı. :delphin:.
lütfen kimse beni eziklemesin tamam mı.:çok üzgünüm:

pardon yanlış anlamayın sizinkiler müslüman değil mi?başka dine mi mensup.yani başka dinlerde de var dini nikah hristiyanlarda(hatta onlar kilisede evlenir)musevilerde,alevilerde hepsinde var.

pardon yanlış anlamayın sizinkiler müslüman değil mi?başka dine mi mensup.yani başka dinlerde de var dini nikah hristiyanlarda(hatta onlar kilisede evlenir)musevilerde,alevilerde hepsinde var.

müslüman... ama sadece , resmi nikahları var....

Back