• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boş gebelikte yolk sacı görünür mü?

canım nasılsın ?

Merhaba blumm ,
kürtajdan sonra 47. gün adet olabildim ancak. baya ağrılı geçiyor. bu ara da kürtajdan sonraki ilk adetten sonra hamilelik başlıklarını incelemeye başladım ama kafam karıştı. kimisi ilk adetten sonra hamile kalmış sağlıklı doğurmuş, kimisi 3-5 ay beklemiş düşürmüş bebeğini veya tam zıtları. ama ben 9+4 ken kürtaj olduğum için rahim tam toparlanmamıştır diye düşünüyorum. bi yandan bekleyim diyorum sabredeyim, bir yandan bişey olmaz diyorum sabredemiyorum zaman kaybı diyorum. kararsızlıklar içindeyim. sen nasıl oldun? ne zaman düşünüyorsun bebek?

Merhaba blumm ,
kürtajdan sonra 47. gün adet olabildim ancak. baya ağrılı geçiyor. bu ara da kürtajdan sonraki ilk adetten sonra hamilelik başlıklarını incelemeye başladım ama kafam karıştı. kimisi ilk adetten sonra hamile kalmış sağlıklı doğurmuş, kimisi 3-5 ay beklemiş düşürmüş bebeğini veya tam zıtları. ama ben 9+4 ken kürtaj olduğum için rahim tam toparlanmamıştır diye düşünüyorum. bi yandan bekleyim diyorum sabredeyim, bir yandan bişey olmaz diyorum sabredemiyorum zaman kaybı diyorum. kararsızlıklar içindeyim. sen nasıl oldun? ne zaman düşünüyorsun bebek?
merhaba canım :) bende 41.gunde adet oldum dün bitti adetım yogun ve agrılıydı ama dayandım ılaç falan ıcmedım :) bıde ustune grıp geldı tabıı grıp ıcın benıcal ıctım :) sukur ıyıyım artık calısşmalara da baslıycam ben sabredemıycem bı adet dönemı ddaha :)rahım toparlanmadıysa zaten tutmayacaktır bebek asprınıde dun ıcmeye basladım hayırlısı Allaha kaldı ısımız ınsallah sagsalım bebeıslerımıze kavusuruz.ıslerın yogun sanırım gıremıyosun.gorusuruz kendıne ıyı bak :)

merhaba canım :) bende 41.gunde adet oldum dün bitti adetım yogun ve agrılıydı ama dayandım ılaç falan ıcmedım :) bıde ustune grıp geldı tabıı grıp ıcın benıcal ıctım :) sukur ıyıyım artık calısşmalara da baslıycam ben sabredemıycem bı adet dönemı ddaha :)rahım toparlanmadıysa zaten tutmayacaktır bebek asprınıde dun ıcmeye basladım hayırlısı Allaha kaldı ısımız ınsallah sagsalım bebeıslerımıze kavusuruz.ıslerın yogun sanırım gıremıyosun.gorusuruz kendıne ıyı bak :)

benim de adetim o kadar ağrılı geçiyor ki karnım bomba gibi ama aynı şekilde hiç ilaç içmiyorum normal düzeninde devam etsin diye. ya ben de başlamayı çok istiyorum ama düşük yaşarsam çok üzülürüm ya... çok kararsızım...

benim de adetim o kadar ağrılı geçiyor ki karnım bomba gibi ama aynı şekilde hiç ilaç içmiyorum normal düzeninde devam etsin diye. ya ben de başlamayı çok istiyorum ama düşük yaşarsam çok üzülürüm ya... çok kararsızım...

sen kan pıhtılasma testı yaptırmayı dusunuyor muydun?her sey Allahın takdırı toparlandıgını dusunuyorsan kendını de hazır hıssedıyorsan bekleme derım insallah bir daha yasamayacagız böyle bşey bu bizim sınavımızdı ve atlattık cok sukur cennet kokusunu bızde cekıcez ıcımıze doyadoya :)

sen kan pıhtılasma testı yaptırmayı dusunuyor muydun?her sey Allahın takdırı toparlandıgını dusunuyorsan kendını de hazır hıssedıyorsan bekleme derım insallah bir daha yasamayacagız böyle bşey bu bizim sınavımızdı ve atlattık cok sukur cennet kokusunu bızde cekıcez ıcımıze doyadoya :)

bana doktor ilk denemede yaşadığın başarısızlıkta yaptırma test dedi. 2. kez yaşarsan yaptır dedi ama risk aynı dedi. bir kez yaşaman ikinci kere yaşayacağın anlamına gelmez dedi.

dolayısıyla nasıl bir test bilmiyorum ve araştırmadım ama kafama da takılıyor .
ben de olumlu düşünüyorum tekrar yaşamam diyorum bi de korunmayı bıraksam hemen hamile kalacağımın da garantisi yok ama ama ama :) türlü belirsizlikler yaşıyorum

bana doktor ilk denemede yaşadığın başarısızlıkta yaptırma test dedi. 2. kez yaşarsan yaptır dedi ama risk aynı dedi. bir kez yaşaman ikinci kere yaşayacağın anlamına gelmez dedi.

dolayısıyla nasıl bir test bilmiyorum ve araştırmadım ama kafama da takılıyor .
ben de olumlu düşünüyorum tekrar yaşamam diyorum bi de korunmayı bıraksam hemen hamile kalacağımın da garantisi yok ama ama ama :) türlü belirsizlikler yaşıyorum
bende senın gıbı ara ara gelgıtler yasıyorum ama korunmayı bırakınca daha ıyı olcam onu da bılıyorum bazen hıc asprınde kullanmasam bısey yapmasam dıyorum ama sonra kendıme cok kızarım ben dr guvenıp ne dıyorsa onu yapıcam.sadece 1 ay dr dınlememıs olacaksın canım

bende senın gıbı ara ara gelgıtler yasıyorum ama korunmayı bırakınca daha ıyı olcam onu da bılıyorum bazen hıc asprınde kullanmasam bısey yapmasam dıyorum ama sonra kendıme cok kızarım ben dr guvenıp ne dıyorsa onu yapıcam.sadece 1 ay dr dınlememıs olacaksın canım

evet muhtemelen ben önümüzdeki ay başlıcam yarın gideceğim kadın doğum doktorunun da söyleyecekleri önemli tabii.. iyi haberlerini bekliyorum...

evet muhtemelen ben önümüzdeki ay başlıcam yarın gideceğim kadın doğum doktorunun da söyleyecekleri önemli tabii.. iyi haberlerini bekliyorum...
inşallah hayırlı haberler alırız hepımız haberdar et benı kader arkadasıyız hepımız konusmak ıyı gelıyo

Merhaba. bugün doktora gittim kan verdim usg ile baktı temiz dedi, yumurtalarında kist yok güzel dedi üç ay korunmalısın dedi. sebebini sordum. adetin bir döngü haline gelmesi, vücudun düzene girmesi ve bir daha aynı durumun yaşanmasını minimalize etmek için korunmalısın dedi. bebe asprinini sordum. korunmayı bıraktığında gel kontrole durumuna bakalım, folik asit ve bebe asprinini o zaman verelim sana dedi ama miktarını ne zaman nasıl kullanacağımı söylemedi.
durumlar böyle.
sanırım üç ay kuralına uyucam ben üzülerek :KK43:

Ben de dün düşük sonucu kürtajla bebeğimi kaybettim arkadaşlar :KK43: 2 gün önce kahverengi leke görmüştüm. Bekledim zaten Cumartesi randevum vardı diye. Cumartesi sabah akıntı çoğaldı. Doktora gittim. Profesördü. Detaylıca inceledi ve bebeğimin 9 haftalık olması gerekirken 6 haftalıkken hayatının durduğunu ve düşüğün başladığını söyledi. Sonra kürtajla aldılar ve bitti. Üzgünüm ama inşaallah Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder diye dua ediyorum. Bu arada kürtajdan çok korkuyordum ama hiç de korkulacak birşey değilmiş. Kürtajı yapan doktorumdan da çok memnun kaldım. Medipol de Yrd. Doç. Dr. Betül Yorgunlar

nasılsın?? daha iyisindir umarım.. seni de merak ediyorum umarım güzel haberlerini alırız

Herkese merhabalar. . Bana bir hafta beklemem gerektiğini söyleyen doktora son kez gittim. Iki mm kadar bir embriyo gördüğünü ama kalp atışı duyamadigini, bu noktada ayrintili usg ile bakacak üçüncü bir göze ihtiyaci olduğunu soyledi....
Hikayenin bundan sonrasi bir mucize olsun isterdim ama bunun üzerine buradaki ayrintili usg uzmani meshur bir profosör doktorun ozel klinigine gittim.
Maalesef. . Diye başladı sozlerine. Bebek gelisimini 6.haftada durdurmus ve ben 9+4haftalikmisim. Beklemek sana zarar verir bir an once aldirmalisin canlanma ihtimali yok dedi. Bunun üzerine cok yiprandim ve umutlarim tukendi. Umut tacirligi yapamadim ve maalesef narkoz ile uyutularak son verdiler bu duruma. Cok Üzgünüm. Allah dusmanima yasatmasin

Benım bebek hiç gözükmedi kesnın içindeki su tuzluymus o yuzden cok kucukken erimiş olabilir dedı bende hiç kötu bişey hissetmıyorum bebeğim sagsalim dunyaya gelecek Allahın izniyle ama bazen kötu ihtimalde aklıma gelıyo bana 2ay korun dedı eger kendımı o anda da hazır hissedersem ilk adetten snra korunmayı düşünmüyorum bende perşembe gunu kurtaj oldum adet agrısı gibi agrım var ve hafıf kanamam var bakalım ne zman son bulcak ve adetım ne zman gelck zaman hemen gecsın istiyorum bazen gözlerım doluyo baslıyorum aglamaya aksam saatlerınde oluyorum öyle kaderımzde varmıs ve yasadık ama cok şükür bizler saglıklıyız ama ben izmirde tahir bey var hem ona kontrol amaclı gidicem hemde ultrason fotolarını götrcm onun yorumunu merak edıyorum 2mizede gecmıs olsun inşallah bebeklerımıze kavusuruz en kısa zamanda kader arkadasım

aminnn Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu çünkü ancak yaşayan bilir zorluğunu..
merhabalar.. bende sizinle aynı dönemde aynı şeyleri yaşadım 12 eylülde kürtaj oldum :KK42: kesem düzgündü yolk keseside vardı ama embriyo oluşmamıştı.. çok ağladım çok üzüldüm hala daha elim karnıma gidiyo ağlıyorum ama takdiri ilahi.. birde keseyi görmeye dra gittiğimde miyom olduğunu öğrendim şimdi çalışmalara başlayamıyorum önceliğinde ameliyat olmam gerekiyor. İlk hamileliğimdi.. bugun 40.gün ve ben hala adet olmadım cuma günü dra gidicem hiç adet belirtiside yok.. siz nasılsınız şimdi durumlarınız ne?

aminnn Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu çünkü ancak yaşayan bilir zorluğunu..
merhabalar.. bende sizinle aynı dönemde aynı şeyleri yaşadım 12 eylülde kürtaj oldum :KK42: kesem düzgündü yolk keseside vardı ama embriyo oluşmamıştı.. çok ağladım çok üzüldüm hala daha elim karnıma gidiyo ağlıyorum ama takdiri ilahi.. birde keseyi görmeye dra gittiğimde miyom olduğunu öğrendim şimdi çalışmalara başlayamıyorum önceliğinde ameliyat olmam gerekiyor. İlk hamileliğimdi.. bugun 40.gün ve ben hala adet olmadım cuma günü dra gidicem hiç adet belirtiside yok.. siz nasılsınız şimdi durumlarınız ne?
Ben 41.gunde adet oldum once lekelnme seklindeydi snr morml adet.adetm bitti calismalara basladim :)

size de çok geçmiş olsun. bende de hiç belirti yoktu ama 47. gün adet oldum. hiç canınızı sımayın. bu süreçte yapılması gereken her doğru adımı atın, her şeyin başı sağlık. önce siz iyi olacaksınız ki sonra bebek düşünebilin. ben kürtajdan sonraki ilk adetimi geçirdim. çalışmalara başlamadım ama istiyorum açıkçası. bir adet daha geçirmek istiyorum bu süreçte.

size de çok geçmiş olsun. bende de hiç belirti yoktu ama 47. gün adet oldum. hiç canınızı sımayın. bu süreçte yapılması gereken her doğru adımı atın, her şeyin başı sağlık. önce siz iyi olacaksınız ki sonra bebek düşünebilin. ben kürtajdan sonraki ilk adetimi geçirdim. çalışmalara başlamadım ama istiyorum açıkçası. bir adet daha geçirmek istiyorum bu süreçte.
çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. bende cuma dra gittim hiç doğum yapmadan kürtaj olan kadınlarda rahimde yapışıklık olabiliyormuş biz bundan korkarız adet olamama durumunda dedi doktorum ama öle bir şey yokmuş bende, adet söktürücü verdi 2 gün sonra adet oldum şimdi ise ameliyat olmayı bekliyorum.. bu durumu yaşayan herkese geçmiş olsun siz demişsiniz ya Allah düşmanıma bile yaşatmasın diye çok etkilenmiştim gerçekten de çok doğru demişsiniz..

merhaba eski bir konu ama sanırım boş gebelıkten sonra tekrar hamile kalmışsın ,
saglıklı dogumların olsun inşallahh,

boş gebelık kaç haftalıkken farkettiniz aladırdınız acaba
Merhaba ben de merak ettiğim için yazdım. Şu an ben de hamileyim ama boş gebelik yine. bu artık 3. kez böyle oluyor.(( çok üzgünüm ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Boş gebelik geçirenler acaba nasıl yol izlemişler sebep neymiş çok merak ediyorum.

Merhaba ben de merak ettiğim için yazdım. Şu an ben de hamileyim ama boş gebelik yine. bu artık 3. kez böyle oluyor.(( çok üzgünüm ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Boş gebelik geçirenler acaba nasıl yol izlemişler sebep neymiş çok merak ediyorum.

sayfayı aktif tutarsak belki bir yazan olur ,

benım ilkdefa basıma geldi , rabbim birdaha yasatmasın ,

bayramdan sonra aldıracaz keseyi , kendimi bir garip hissediyorum

sayfayı aktif tutarsak belki bir yazan olur ,

benım ilkdefa basıma geldi , rabbim birdaha yasatmasın ,

bayramdan sonra aldıracaz keseyi , kendimi bir garip hissediyorum
canım inşAllah bidahakine bebeğini sağ salim kucağına alırsın. Ben boş gebelik tekrarlamaz diye okumuştum. yani o sırf o gebeliğe has bir durummuş. inşAllah bi daha bu acıyı yaşamazsın.
evet, bende çok isterim benim durumumda olan tekrarlayan boş gebeliği olan birileri ile konuşmak. ama 2 gündür burayı izliyorum yıllar önce böyle yazanlar olmus ama yeni yazanları göremiyorum.

merhaba eski bir konu ama sanırım boş gebelıkten sonra tekrar hamile kalmışsın ,
saglıklı dogumların olsun inşallahh,

boş gebelık kaç haftalıkken farkettiniz aladırdınız acaba
Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın.ben 8.haftada kürtaj oldum.çok şükür şimdi 29haftalık hamileyim bir kızım olacak Allah nasip ederse.dilerim siz de bir dahakine sağlıklı bir gebelik yaşarsınız

Back