- 19 Eylül 2015
- 480
- 402
- 103
- 45
Amin canım darısı isteyen herkese olur inşallahzor evrelerden geçmişsin canım ama çok şukur , mucizenı saglıkla kucagına almayı nasip etsin allahım ,
darısı olmayanlara isteyenlere inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım darısı isteyen herkese olur inşallahzor evrelerden geçmişsin canım ama çok şukur , mucizenı saglıkla kucagına almayı nasip etsin allahım ,
darısı olmayanlara isteyenlere inşallah
Bugün kontrole gittik, yolk kesesini gördük, geçen hafta yoktu mesela.. Bebeği de haftaya görürüz muhtemelen dedi. Sevindim ama doktor dönüşü daha çok kanamam gelmeye başladı kahverengiCanım bende boş gebelik gecirdim. Bu saydıkların bendede oldu. Hep bekledik. Alttan ultrasonla bakılmazsa zor görülür.
Alttan baktır.
Özeldeyse aleti iyiyse bu haftada bebek görülür.
Hcg tekrar etseydin keşke artışa bakmak önemli boş gebelikte.
Bende hcg takibi ile anlaşıldı kanaman olur dendi. Olmadı kanamam gelişmedi sadece.
Sonrada kürtaj oldum.
Hcg takibi yaptırmalısın iki gün arayla.
Geçmiş olsun inşallah sağlıklıdır.
Bugün kontrole gittik, yolk kesesini gördük, geçen hafta yoktu mesela.. Bebeği de haftaya görürüz muhtemelen dedi. Sevindim ama doktor dönüşü daha çok kanamam gelmeye başladı kahverengi
Sanki adet sancısı gibi de ağrısı var off offf
Kürtajla alacaklar bebeğimi, çok kanamam oldu, kese bozulmuş..geçmiş olsun canım ne yaptın ınş kanama durmuştur
Kürtajla alacaklar bebeğimi, çok kanamam oldu, kese bozulmuş..
Geçmiş olsun canım sana, aldılar bebeğimi, çom üzgünümbende bayramdan sonra kürtaj oldum , boş gebelıkmış ,
rabbim uzaklaştırmasın inşallah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
Hiç üzülme ..artık vücudun gebeliği kodladı çok çabuk gebe kalabilirsin.2 ay sonra çalışmalara başla ve sakin ola bunu kendine dert etme.demek ki sağlıksız bir bebekti.dimdik dur önüne bak depresyona falan girme.gençsin hemen olurGeçmiş olsun canım sana, aldılar bebeğimi, çom üzgünüm
Özür dileyerek soruyorum. Öncelikle geçmiş olsun...Geçmiş olsun canım sana, aldılar bebeğimi, çom üzgünüm