• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik Nasıl Olur?

Biraz önce wc de peçeteye pembe bir akıntı geldi, çamaşırımda yok sadece peçeteyle silince biraz geliyor? Daha önce gelmemişti 7. Haftadayım. Birazda karnım ağrıya ve garip hissediyorum kendimi kızlar

Canım bende boş gebelik gecirdim. Bu saydıkların bendede oldu. Hep bekledik. Alttan ultrasonla bakılmazsa zor görülür.
Alttan baktır.
Özeldeyse aleti iyiyse bu haftada bebek görülür.
Hcg tekrar etseydin keşke artışa bakmak önemli boş gebelikte.
Bende hcg takibi ile anlaşıldı kanaman olur dendi. Olmadı kanamam gelişmedi sadece.
Sonrada kürtaj oldum.
Hcg takibi yaptırmalısın iki gün arayla.
Geçmiş olsun inşallah sağlıklıdır.

Canım bende boş gebelik gecirdim. Bu saydıkların bendede oldu. Hep bekledik. Alttan ultrasonla bakılmazsa zor görülür.
Alttan baktır.
Özeldeyse aleti iyiyse bu haftada bebek görülür.
Hcg tekrar etseydin keşke artışa bakmak önemli boş gebelikte.
Bende hcg takibi ile anlaşıldı kanaman olur dendi. Olmadı kanamam gelişmedi sadece.
Sonrada kürtaj oldum.
Hcg takibi yaptırmalısın iki gün arayla.
Geçmiş olsun inşallah sağlıklıdır.
Bugün kontrole gittik, yolk kesesini gördük, geçen hafta yoktu mesela.. Bebeği de haftaya görürüz muhtemelen dedi. Sevindim ama doktor dönüşü daha çok kanamam gelmeye başladı kahverengi
Sanki adet sancısı gibi de ağrısı var off offf

Bugün kontrole gittik, yolk kesesini gördük, geçen hafta yoktu mesela.. Bebeği de haftaya görürüz muhtemelen dedi. Sevindim ama doktor dönüşü daha çok kanamam gelmeye başladı kahverengi
Sanki adet sancısı gibi de ağrısı var off offf

geçmiş olsun canım ne yaptın ınş kanama durmuştur

Geçmiş olsun canım sana, aldılar bebeğimi, çom üzgünüm
Hiç üzülme ..artık vücudun gebeliği kodladı çok çabuk gebe kalabilirsin.2 ay sonra çalışmalara başla ve sakin ola bunu kendine dert etme.demek ki sağlıksız bir bebekti.dimdik dur önüne bak depresyona falan girme.gençsin hemen olur

Geçmiş olsun canım sana, aldılar bebeğimi, çom üzgünüm
Özür dileyerek soruyorum. Öncelikle geçmiş olsun...
Ben spiralle hamile kaldım, öğrenir öğrenmez çıkarıldı spiralim ama eve gelince dediğiniz gibi benimde kahverengi , bazende açık renkte kanlı akıntım geliyor. Hcg artışım iyi ama. Sormak istediğim , hcg değerleriniz nasıl artıyordu? İkiye katlanıyormuydu?kanamanız kendliğinden mi çoğaldı.kaçıncı haftanızda emin oldunuz boş gebelikten?
Tekrar dan sağlıkla kalırsınız inşallah. Çok soru sordum sanırım. Hakkınızı helal edin.

Benim de kese 7 haftalık oldu ama sata göre 9 hafta olması lazım. Bebek görünmedi yolk sac ve kese görünüyo hcg düzenli artıyor kanama agrı yok hersey normal ama bebek yok son adet tarihim 2 haziran ama ovitrelle olduğum tarih 17 haziran o zaman a kadar yumurtam catlamamıstı. Aslında ultrason hafta sı normal ama bebek gözükmedi beklemedym dua edin kızlar. İnşallah yarın gözükür

Back