• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik şüphesi ?:(

aynen canım benim de adet öncesi o koyu akıntı hep olur ama bu sefer biraz pembemsiydi. sadece sildiğimde görüyordum. daha önceki gebeliğimde batmalar, adet sancısı vardı, ancak şimdi yok. karın ağrısı var ama bi tuhaf. ben de bilemedim. bu arada bir oğlum var, o zaman hiç belirti hissetmedim ya da ilki acemiliğe geliyor herhalde, 2.de anlamıştım ama o da boş gebelikti.
Benim de ilk gebeliğim bende de aynen ne aşerme var Ne bulantı vs... Belirtim de olmadı hatta adet öncesi belirtilerim ile birebir aynı idi dediğim gibi. Bu arada pembe lekelenme bir kere mi oldu? Adetin başlangıcı değil demi? Devamı geldi mi ?

regl oldum bugün ama sanırım kist falan aktı diye düşünüyorum, afedersiniz biraz sulu bi akıntı oldu çünkü. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.
Hımmm Yen'i gördüm, hayırlısı canım o zaman o adet başlangıcıymış. Garip bir adet ise bi yumurtalıklara baktır istersen, ne zamandır olmuyor?

2-3aydır deniyoruz. Bu ay da bir gün önceden geldi regl. Denk getirememiş olabiliriz.
Garanti istiyorsan gün aşırı yap ben öyle kaldım rastgele yapınca tutmayabiliyor yani tutar bir gün illa da gecikebilir canım ilk ay ben rastgele denedim tutmadı ikinci ay gün aşırı yaptık hemen tuttu. İlla yumurtlamaya denk geliyor gün aşırı yapınca . Hayırlı haberleri bekliyoruz sevgiler...

Yok canım olmadı beyaz ve sarı oluyor zaman zaman . Her şeyin hayırlısı dediğim gibi düşük yaparsan da şakın üzülme sonuçta hiç birimizin garantisi Yok bizler de daha çok yeniyiz hepimizin başına gelebilir eşinin destek olması süper onun kıymetini bil sonuçta hamile kalma yetin olduğunu görmüş oldun, bir kaç ay zaman kaybın olur en fazla bana güven... hiç olmayanlar Ne yapsın canım:KK43: hayatta her şeyin hayırlısı hep böyle de emi illa olsun da deme bilemezsin çünkü sonuçtan bizi de haberdar et sevgiler ...
Aynen canım en başından bu yana hep hayırlısı olsun dedim. Şu an daha iyiyim olumsuz birseyde olsa çok sorun etmiycem.her şeye hazırladım kendimi. Eşimde diyor kaç yıl uğraşıp olmayanlar var bizim oldu yine olur diye. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Duruma göre haberdar ederim. Çok teşekkürler sevgiler

Aynen canım en başından bu yana hep hayırlısı olsun dedim. Şu an daha iyiyim olumsuz birseyde olsa çok sorun etmiycem.her şeye hazırladım kendimi. Eşimde diyor kaç yıl uğraşıp olmayanlar var bizim oldu yine olur diye. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Duruma göre haberdar ederim. Çok teşekkürler sevgiler
Tamam inşallah en hayırlısı neyse o olsun bekliyoruz haberleri ...

Evet kesenin boyutu 16×2
Iki hafta önceki boyutu da 11.4
Ama yolk sac da gözlenmedi
Kese daha küçük bekle aynı şekilde bende yasadım bunları cok alttan bakıldı ama bebeği m gözüktü en sonunda o günde kanamam basladı ve düşük yaptım o yüzden progestan kullan stres yapma yat ayakları nı uzat

Kese daha küçük bekle aynı şekilde bende yasadım bunları cok alttan bakıldı ama bebeği m gözüktü en sonunda o günde kanamam basladı ve düşük yaptım o yüzden progestan kullan stres yapma yat ayakları nı uzat
Malesef canım ya pazartesi doktora gittik. Kesede bozulma olmuş ve haftasına göre küçüktü çok. Salı günü kürtaj oldum. Çok üzgünüm.. Allah kimseye yaşatmasın bu durumu. Ama olacağı varmış birşey diyemiyorum. Inşallah bir daha olmaz. Toparlamaya çalışıyorum.

Malesef canım ya pazartesi doktora gittik. Kesede bozulma olmuş ve haftasına göre küçüktü çok. Salı günü kürtaj oldum. Çok üzgünüm.. Allah kimseye yaşatmasın bu durumu. Ama olacağı varmış birşey diyemiyorum. Inşallah bir daha olmaz. Toparlamaya çalışıyorum.
Geçmiş olsun en kısa zamanda yeniden nasip olsun inşallah

Burdan ilk önce hamile kalanlara allahım sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin, çocuk isteyenlere sağlıklı bi şekilde hamile kalmayı nasip etsin, evladınıda kaybedenlerede geçmiş olsun.Ben de 25 gün önce yoğun kanama artı kürtaj oldum işin ilginç yanı ise 13 haftama gelene kadar boş gebelik dendi taki kürtaja alınana kadar. Ozaman anlaşıldıki bebeğin gelişimi 9+4 de durmuş ama ilk 5 haftadan itibaren bütün gittiğim doktorlar boş gebelik kürtaja alınman gerek den başka bişey demediler eğer onları dinleseydim canlı bi varlığa kıyıcaktım. Şimdi demem oki bekleyebileğiniz yere kadar bekleyin hemen karar vermeyin

Burdan ilk önce hamile kalanlara allahım sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin, çocuk isteyenlere sağlıklı bi şekilde hamile kalmayı nasip etsin, evladınıda kaybedenlerede geçmiş olsun.Ben de 25 gün önce yoğun kanama artı kürtaj oldum işin ilginç yanı ise 13 haftama gelene kadar boş gebelik dendi taki kürtaja alınana kadar. Ozaman anlaşıldıki bebeğin gelişimi 9+4 de durmuş ama ilk 5 haftadan itibaren bütün gittiğim doktorlar boş gebelik kürtaja alınman gerek den başka bişey demediler eğer onları dinleseydim canlı bi varlığa kıyıcaktım. Şimdi demem oki bekleyebileğiniz yere kadar bekleyin hemen karar vermeyin
Öncelikle geçmiş olsun , neden boş dendi kesede mi göremediler?

Öncelikle geçmiş olsun , neden boş dendi kesede mi göremediler?
Kese göründü 9haftama kadar yolk saç ve bebek görünmedi sadece doktorun bi tanesi geç döllenme olabilir bekleyelim dedi ondan sonra 13 haftam dolana kadar doktara gitmedim

Back