- Konu Sahibi Ciao Bella
canım gittin mi hiç dr a yoksa bekliyor musun ?Amin canım hadi inşallah hakkımızda en hayırlısı olsun kocaman sevgiler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gittin mi hiç dr a yoksa bekliyor musun ?Amin canım hadi inşallah hakkımızda en hayırlısı olsun kocaman sevgiler...
çok sevindimm Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin .)Ben bugun 7+3de gordum kizlar cok sukur. Kalp atislarini da duyduk. Son ana kadar umutsuzdum ama cok sukur guzel haberi aldik. Rabbim her isteyene hayirlisiyla nasip etsin insaalah![]()
bekle canım geç döllenme demek ki bak gördü diyprsun dr kese ve yolk saç görüldü diyorsun lütfen umudunu kaybetmeKızlar bende hayal kırıklığı yasayanlardanım günlerdir aglıyrm yemek yiyemiyorum. Sata göre 8+4iken doktora gittim kalp atışı için bebeği göremedi. Bos olabilir bir hafta bekleyelim dedi. Sonra cıktım baska doktora gittim oda göremedi vajinal baktıda. Ertesi gün baska doktora gittim o vajinal baktı kese ve yolk sac ı gördü ama kese ultrason a göre 6+5günlük dedi geriden geliyor dedi o yüzden beklemeden baska yapacak bişey yok dedi. Kanamam yok agrım yok sadece saglıklı hamilelik yasıyordum bu zamana kadar. Şimdi kürtaj kararı vermek bana o kadar zor geliyor ki eger yoksa bebegim diyorum kendiliğinden düşsün inşallah ona gerek kalmadan.ama anlayamadgm yolk sac varken bebek nasıl olusmaz pazartesi profesör e cıkıcam üç boyutlu bakılsın bide allah tan ümit kesilmez 8.haftda bebeğin i görenler var. Bekleyelim değil mi bana yardımcı olursanız sevinirim
Amin Rabbim inşallah bana da nasip eder bu haber i sanki ölüm ü bekliyor gibi bir duygu bu bes gündür yasadığımçok sevindimm Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin .)
İnşallah öyledir bilmiyorum olabilir gec döllenmede Rabbim inşallah öyledir diye dua etmek ten baska care yokbekle canım geç döllenme demek ki bak gördü diyprsun dr kese ve yolk saç görüldü diyorsun lütfen umudunu kaybetme
Canım yolk kesesi var ise boş gebelik olmuyor sanki öyle hatırlıyorum, sata göre bakma yumurtlaman geç olmuş olabilir doktor kese boyutuna göre daha Altı buçuk demiş Altı buçukta kalp duyulmayabikir normal ben de Altı buçuk inen gittim ne duyuldu Ne görüldü kanama vs de Yok diyorsun bekle canım panik yapma iki hafta daha bekle benceKızlar bende hayal kırıklığı yasayanlardanım günlerdir aglıyrm yemek yiyemiyorum. Sata göre 8+4iken doktora gittim kalp atışı için bebeği göremedi. Bos olabilir bir hafta bekleyelim dedi. Sonra cıktım baska doktora gittim oda göremedi vajinal baktıda. Ertesi gün baska doktora gittim o vajinal baktı kese ve yolk sac ı gördü ama kese ultrason a göre 6+5günlük dedi geriden geliyor dedi o yüzden beklemeden baska yapacak bişey yok dedi. Kanamam yok agrım yok sadece saglıklı hamilelik yasıyordum bu zamana kadar. Şimdi kürtaj kararı vermek bana o kadar zor geliyor ki eger yoksa bebegim diyorum kendiliğinden düşsün inşallah ona gerek kalmadan.ama anlayamadgm yolk sac varken bebek nasıl olusmaz pazartesi profesör e cıkıcam üç boyutlu bakılsın bide allah tan ümit kesilmez 8.haftda bebeğin i görenler var. Bekleyelim değil mi bana yardımcı olursanız sevinirim
Beklemem mi gerekiyor bilmiyorum bende eger gözükseydi şimdi ye kadar gözükürdü diyorum senin kaç haftalıkken gözüktü bebekCanım yolk kesesi var ise boş gebelik olmuyor sanki öyle hatırlıyorum, sata göre bakma yumurtlaman geç olmuş olabilir doktor kese boyutuna göre daha Altı buçuk demiş Altı buçukta kalp duyulmayabikir normal ben de Altı buçuk inen gittim ne duyuldu Ne görüldü kanama vs de Yok diyorsun bekle canım panik yapma iki hafta daha bekle bence
Canım ama doktor kesenin sata göre küçük olduğunu söylemiş demek ki geç yumurtladın geç döllendi o ay bi de Yolk kesesi de varsa bekle bence bir kaç hafa daha ama sana zararı yoksa tabi doktor Ne diyor?Beklemem mi gerekiyor bilmiyorum bende eger gözükseydi şimdi ye kadar gözükürdü diyorum senin kaç haftalıkken gözüktü bebek
kızlar merhaba, son adet tarihim dokuz haziran buna göre Altı buçuk haftalık hamile olmam gerekiyor, bugün vajinal ultrasona girdiğimde doktor keseyi gördü ancak içerisinde bebeği göremedi. İki hafta sonrasına yeniden gün verdi. Sorum; bebeği kesede sonraki haftalarda gören var mı boş gebelik olabileceğinden korkuyorum birazyada boş gebelik geçirmiş olup da şu şekilde belirtisi oldu bende diyen var mı? Bu konuda tecrübesi olanlar bana cevap yazarsa çok sevineceğim
![]()
İnşallah hakkımız da hayırlısı olur. Beklemesi zor tabi en son gittiğimde benim de 6+5ti ama bebek gözükmedi yine bekleyelim dedi doktor.Canım ama doktor kesenin sata göre küçük olduğunu söylemiş demek ki geç yumurtladın geç döllendi o ay bi de Yolk kesesi de varsa bekle bence bir kaç hafa daha ama sana zararı yoksa tabi doktor Ne diyor?
Ben sata göre 6.5 işen doktora gittim canım vajinal baktığı halde sadece keseyi gördü Ne bebek gördü Ne de kalp atışı. On Ağustos'a gün verdi perşembe gideceğim bakalım Ne olacak. Perşembe sata göre sekiz artı Altı olacak benim
bekleyeceğiz canım yapacak bir şey yok sonuçta yolk kesen de varmış boş gebelik ihtimali düşük bir daha ne zaman gideceksin bize de haber ver sonucuİnşallah hakkımız da hayırlısı olur. Beklemesi zor tabi en son gittiğimde benim de 6+5ti ama bebek gözükmedi yine bekleyelim dedi doktor.
Bugün kanamam oldu doktora geldim bebeği gördüler bu sefer debekleyeceğiz canım yapacak bir şey yok sonuçta yolk kesen de varmış boş gebelik ihtimali düşük bir daha ne zaman gideceksin bize de haber ver sonucu
Aaa geçmiş olsun canım, durum nedir peki ? Bebek var ama düşük tehlikesi mi var?Bugün kanamam oldu doktora geldim bebeği gördüler bu sefer de
Gec dollenme 1.5 ay surer mi? 1.5 ay sonra
Kan Testi yaptim negatif yine
Pardon ne dalgasi? Hamileligini 5. Ayda farkedeb dalga gecmiyoda benim bu sorum mu dalga geciyo? Jinekolog degilim bilmedigim biseyi soruyorum gec dollenme olabilir mi diyorumgit kendinle dalga
sen kimınle alay ediyorsun arkadasım
Geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir hamilelik geçirirsin bu sefer ... Kendini çok yıpratma sağlıksız bebekler Yok ediyormuş kendini; demek ki hayırlısı böyle olması idi, yeniden hamile kalman İçin bir engel Yok değil mi? İnşallah sağlıklı bir bebeğin olsun en kısa zamanda...Bebek gözüktü evet düşük yaptım ama parca kaldığı için kürtaj oldum mecbur allah kimseye böyle seyler vermesin
Yok hayır doktor düşükten sonra daha rahat olur bebeğin dedi hayırlısı olsun bakalım inşallah Rabbim kimseye yasatmasın böyle bir şey iGeçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir hamilelik geçirirsin bu sefer ... Kendini çok yıpratma sağlıksız bebekler Yok ediyormuş kendini; demek ki hayırlısı böyle olması idi, yeniden hamile kalman İçin bir engel Yok değil mi? İnşallah sağlıklı bir bebeğin olsun en kısa zamanda...