- 8 Kasım 2017
- 362
- 359
- 32
Allah nasib eder inwallah. verende o Alanda. Rabbim kimseyi bebek hasretiyle imtahan etmesinInsallah Allah nasip eder ben bir arkadasim icin soruyorum 2 kez bos gebelik yasadi tekrar denemek istiyor yani bos gebelikten sonra saglikli bir gebelik yasayip bebegine kavusabilen var mi merak ediyorum
Aminn insallah ceaareti kirildi belki burdan guzel hikayeler duyarsam ona destek olabilirim diye sordumAllah nasib eder inwallah. verende o Alanda. Rabbim kimseyi bebek hasretiyle imtahan etmesin
Canım 2 kez bos gebelik yasadıyda genetik bozuklukla alakalı test yaptırsın ondan sonrasında ona uygun gebe kalmadan önce iğne yapıyorlar bir sıkıntı çıkmıyor doktorum bu konuda bilgilendirdi bayagı üzülmesin inşallsh hayırlı haberler alırız bende dahil dün kürtaj oldum boş gebelikten bugun daha iyiyim sükürAminn insallah ceaareti kirildi belki burdan guzel hikayeler duyarsam ona destek olabilirim diye sordum
Allah babadan nasıl eder inşallah bende ikinci bir bebek istiyorumaslinda ben birinci hamileliyimde duwuk yaptim. yani o zaman bow gebelik aklim Gelmemiwti,6 haftalikti kese vardi dol yoktu daha dogrusu embrionun kalp atiwlari duyulamiyordu. doktor iki hafta sonra gel demiwti. bende 15 haftasina falan gitmeyi plaanladim fakat 12 haftasinda duwuk yaptim. cok zor gecirdim. kac gez bayildim. yani o zaman bebekde kromosom anomalisi falan olur diye duwundum. wimdi duwunuyorumda belki bow gebelikdi. ikinci kez hamile kaldim. fakan progestoron eksikligi vardi ve onun icin de kanamam oldu. kese ayrilmiwti. korkular icinde usme gittigimde bebeyimin kalp atiwini duyunca agladim. 3 hafta yatakta kaldim. cok wukur kizim wimdi 1 yawinda.
olur inwallah canim. birinci bebek kac yawinda? wimdi uc hafta sonra usme gidicem bakalim gercek gebelikmi bow gebelikmi Allah hakkimizda hayirlisini etsin InwAllahAllah babadan nasıl eder inşallah bende ikinci bir bebek istiyorum
arkadawla ayni fikirdeyim. iyi bir kontrol etdirsin. ve doktor nezaretiyle gebe kalmaya caaliwsin.Aminn insallah ceaareti kirildi belki burdan guzel hikayeler duyarsam ona destek olabilirim diye sordum
canim lutfen doktora git ve usm konyrol yaptir. mutlaka doktora git. inwallah en tez zamanda sagligina kavuwursun. en gec bir yila bebegini kucagina alirsin.Merhaba kızlar benmde ikinci gebeliğim boş gebelik dediler . birinci gebeliğe kanamam oldu dusuk yaptm bi sene önce . Bunda hiç kanamam falan yoktu aksine mide bulantım falan herseym vardı. Bu ayın 1 inde oldum kurtaji . Çok umutlanmistik ama rabbim nasip etmedi hayrlisi olsun diyorum. Benm sormak istedigim şey kurtajdan 4 gün geçti hiç kanamam olmamıştı . 5 günümde çok kötü sancılar agrilarm vardı karnimda. Siyah kanla başladı kanamam snra adet gibi olmaya başladım bugün tam 12. Günüm ben hala büyük büyük kan pıhtılaşmasi dusuruyorum. İki kez böyle bişey yaşıyorum ve karnıma çok ağrı veriyor . Bu normalmi buyuk kan pihtilari korkutuyor beni . Sürekli ağrı kesici alıyorum .s bilginiz varmı lütfen cevap verin
Bir yıl mı :-( ben 2 yıldır bekliyorm 2 kayıp yaşadım bı yıl daha beklemek çok zor umarım beklememcanim lutfen doktora git ve usm konyrol yaptir. mutlaka doktora git. inwallah en tez zamanda sagligina kavuwursun. en gec bir yila bebegini kucagina alirsin.
İlk çocuğum 6 yaşındaolur inwallah canim. birinci bebek kac yawinda? wimdi uc hafta sonra usme gidicem bakalim gercek gebelikmi bow gebelikmi Allah hakkimizda hayirlisini etsin InwAllah
canim bir yil derken bir yil bekle demiyorum ki yani en gec uca aya hamile kalirsan en gec de bir yila bebegini dogurucaksin. degilmi. yani ben sana guzel dua etdim. inwaAllah beklemezsin tabi ki deBir yıl mı :-( ben 2 yıldır bekliyorm 2 kayıp yaşadım bı yıl daha beklemek çok zor umarım beklemem
Mawallah Allah bagiwlasin. anali babali buyusun. gozunuze nur olsun inwallah.İlk çocuğum 6 yaşında
Anladm cnm Allah razı olsun .s Allah tüm. İsteyen herkese nasip etsn en kısa zamanda inşallah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsncanim bir yil derken bir yil bekle demiyorum ki yani en gec uca aya hamile kalirsan en gec de bir yila bebegini dogurucaksin. degilmi. yani ben sana guzel dua etdim. inwaAllah beklemezsin tabi ki de
Cevap verdigin icin cok cok tesekkurler testlerini yaptirdi canim esinde de onda da bir problem gorunmuyor kan pihtilasmasi cikmis az derecede onun icin onlem alacak insallah bu sefer nasip olur size de cok gecmis olsun Allah hayirlisiyla tekrar nasip eder insallah arkadasim 2 kez ayni seyi yasayinca aynisi olacak diye korkuyor ona destek olmak istiyorumCanım 2 kez bos gebelik yasadıyda genetik bozuklukla alakalı test yaptırsın ondan sonrasında ona uygun gebe kalmadan önce iğne yapıyorlar bir sıkıntı çıkmıyor doktorum bu konuda bilgilendirdi bayagı üzülmesin inşallsh hayırlı haberler alırız bende dahil dün kürtaj oldum boş gebelikten bugun daha iyiyim sükür
Canım bi doktoruna görün derim bende dün oldum bugun cok az kanamam doktor cogalırsa gel demistiMerhaba kızlar benmde ikinci gebeliğim boş gebelik dediler . birinci gebeliğe kanamam oldu dusuk yaptm bi sene önce . Bunda hiç kanamam falan yoktu aksine mide bulantım falan herseym vardı. Bu ayın 1 inde oldum kurtaji . Çok umutlanmistik ama rabbim nasip etmedi hayrlisi olsun diyorum. Benm sormak istedigim şey kurtajdan 4 gün geçti hiç kanamam olmamıştı . 5 günümde çok kötü sancılar agrilarm vardı karnimda. Siyah kanla başladı kanamam snra adet gibi olmaya başladım bugün tam 12. Günüm ben hala büyük büyük kan pıhtılaşmasi dusuruyorum. İki kez böyle bişey yaşıyorum ve karnıma çok ağrı veriyor . Bu normalmi buyuk kan pihtilari korkutuyor beni . Sürekli ağrı kesici alıyorum .s bilginiz varmı lütfen cevap verin
Allah razı olsun canımm Korkmasın Rabbimin izniyle olur inşallah kan pıhtılasması var kanı sulandırmak için haplar veriyor doktor düsükten veya kürtajdan sonra gebe kalmak daha kolay oluyor çünk0 rahim içi temizleniyorCevap verdigin icin cok cok tesekkurler testlerini yaptirdi canim esinde de onda da bir problem gorunmuyor kan pihtilasmasi cikmis az derecede onun icin onlem alacak insallah bu sefer nasip olur size de cok gecmis olsun Allah hayirlisiyla tekrar nasip eder insallah arkadasim 2 kez ayni seyi yasayinca aynisi olacak diye korkuyor ona destek olmak istiyorum
Doktoru kan sulandirici ilaclar ve folik asit baslayacak bakalim sonuc ne olacak Allah isteyen herkese nasip etsin insallahAllah razı olsun canımm Korkmasın Rabbimin izniyle olur inşallah kan pıhtılasması var kanı sulandırmak için haplar veriyor doktor düsükten veya kürtajdan sonra gebe kalmak daha kolay oluyor çünk0 rahim içi temizleniyor
Salı günü gidicem inşallah canm gün gün azalacağı.yerde artıyor .sCanım bi doktoruna görün derim bende dün oldum bugun cok az kanamam doktor cogalırsa gel demisti
Allah razi olsun cumlemizinkini inşallahMawallah Allah bagiwlasin. anali babali buyusun. gozunuze nur olsun inwallah.