BOŞ GEBELİK VE KÜRTAJ

Bende iki kez boş gebelik yaşadım ama genetik test yapamıyorum 3.kez olursa o zaman yapıyorlar genetik test ama ben cok korkuyorum 3.kezde de aynisi olur diye ama sağlıklı bir çocuğum var boş gebeliklerden önce simdi yanı sonradan genetik sorun çıkmış olabilir mi bende veya eşimde ?bu arada Sana da Gecmis Olsun Canim

Çok tesekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun doktorum 2.bos gebelikten sonra yapılıyo demisti bana

Kizlar bisy sorcm size kurtaj oldum 15 kssimda 20 gun sonra kaj geldi 3 4 gun oldum bekki bugun 27 gun oldu kanamam yok ve gebelk testi yaptim silik cikti diger hamilelgmden kalan mi yoksa yeniden mi gebeyim anlamiss degilmm kafam ksrskkkk

Kizlar bisy sorcm size kurtaj oldum 15 kssimda 20 gun sonra kaj geldi 3 4 gun oldum bekki bugun 27 gun oldu kanamam yok ve gebelk testi yaptim silik cikti diger hamilelgmden kalan mi yoksa yeniden mi gebeyim anlamiss degilmm kafam ksrskkkk
sonuç n2 çıktı
sonuç ne çıktı canım

Kizlar beta hcg değeri nezamana kadar iki kat artiyo benim değerlerin artışı yavaşlamis 4 gün önce 4100lu bir değerdi bugün 8900 lu bir değer çıktı 16400 civarı olmasi gerekmezmiydi doktora gösteremedim yine bis gebelik mi geçiriyorum acaba bilgisi olan varsa lutfen

canım bilmiyorum ama kaç haftalık hevesin sen yinede bi doktora göster inşallah hayırlı haberler verirsin

Kızlar bende 15 ocakta boş gebelikten kürtaj oldum.8.haftalık ama bebek yoktu.şimdi dinleniyorum.pazartesi kontrolüm var.bakalım ne olacak .bir daha aynı şeyi yaşamak insanı çok korkutuyor.Rabbim kimseye vermesin.tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah

Aminnn canım bende oldum kasım ayında hâlâ adet görmedim

Valla canım 1 ay önce benimki 4800du daha bakilmadi ama benimki boş gebelik kesenin gelisimi durmuş 1 hafta sonra gidcem tekrar galiba kürtaj olcam

Valla canım 1 ay önce benimki 4800du daha bakilmadi ama benimki boş gebelik kesenin gelisimi durmuş 1 hafta sonra gidcem tekrar galiba kürtaj olcam
Canim ben msji çok önce atmistim sıkıntı yok çok şükür çok geçmiş olsun sana Rabbim en kisa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin ins

C
Canim ben msji çok önce atmistim sıkıntı yok çok şükür çok geçmiş olsun sana Rabbim en kisa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin ins
Amin inşallah canım peki boş gebelikmi çıktı seninki

hayır canim öyle bir teşhis koyulmamisti ama ben bu gebelıgımden önce geçen yıl boş gebelik gecirmistim sıkıntılı bir süreç Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…