Korkma canm zaten tamamen uyuman en guzeli.ben 3 kez oldum.hissetmiyosun bike heycan yapma yeter.zaten tansiyon falan olculuyolar.agri kesicin antibiyotigin herseyini verip ilgileniyolar uyumussun gibi bisey kurtajdan bi kac gun sonra agrin oluyo oda geciyo zaten gecmis olsun rabbim yardimcin olsunKızlar boş gebelikten kürtaj olanlar yazabilirmi 2 gündür konu acıyorum saolsun arkadaşlar da söylüyor ama çok korkuyorum genel anestezi ile kürtaj olucam(
Saol canım cok tesekkür ederim ilk kez olucakKorkma canm zaten tamamen uyuman en guzeli.ben 3 kez oldum.hissetmiyosun bike heycan yapma yeter.zaten tansiyon falan olculuyolar.agri kesicin antibiyotigin herseyini verip ilgileniyolar uyumussun gibi bisey kurtajdan bi kac gun sonra agrin oluyo oda geciyo zaten gecmis olsun rabbim yardimcin olsun
Benimde 7. Haftaya girdi canım doktorumun özell muaynehanesinde olucamKorkma canım ben de oldum. Hatta benim bebek 6. Haftalıktı. Operasyon anını hiç hatırlamıyorsun. Tavsiyem temizliğinden emin olduğun bir hastanede yaptırman
İnşallah canımm dualarınızı eksik etmeyinHiç korkma canm genel anestezi olduğu için bir şey hissetmiyorsun. Sadece çıktığında biraz karın ağrısı oluyor hemen iğne yapıyorlar zaten
Merhaba benim bir oğlum var ama ondan sonra iki kere hamile kaldımKızlar boş gebelikten kürtaj olanlar yazabilirmi 2 gündür konu acıyorum saolsun arkadaşlar da söylüyor ama çok korkuyorum genel anestezi ile kürtaj olucam(
Kızlar bende size bir soru sormak istiyorum bende iki kez boş gebelik yaşadım açaba neden olabilir bir çocuğum var ayni eşten ...Saol canım cok tesekkür ederim ilk kez olucak
Çok sağol canım Rabbim sanada birdaha yasatmasınMerhaba benim bir oğlum var ama ondan sonra iki kere hamile kaldım
Ve ikisinde de boş gebelik yaşadım kürtaj oldum cok basit dk ameliyat zaten baygın oluyorsun hic birşey hissetmiyorsun ben ayni gün eve bile geldim hic ağrım sizim olmadı sadece Morel bozukluğu ve üzgündüm
Tabi
Evet canım çok saol embriyo gelişmemişCanım öncelikle geçmiş olsun bişi sorucaktım 7 haftalığım dedin bebeği göremediniz mi o yzden mi boş gebelik?
Anladım tatlım tekrardan geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallahEvet canım çok saol embriyo gelişmemiş
Evet canım çok saol embriyo gelişmemiş[/
Lütfen yardım edin bende soru sormak istiyorum nerden soracağım bu sayfaya geni uye oldum
Çok sağol canım Rabbim sanada birdaha yasatmasın
Çok sağol canım Rabbim sanada birdaha yasatmasın
Teşekkür ederim
Birşey sorabilirmiyim bende aldı sormak istiyorum bu sayfaya yeni uye oldum nerden aldı soracağımı bilemiyorum
Ben iki kere boş gebelik yaşadım 8 haftalikken en gec gokukmesi gerekiyor ama çocuktan çocuğa değişiyor demişti doktor bana ben ikisinde de 9 haftalik olana kadar bekledim ama ne yazikki gelmedi bebeğimKorktum ya
7 hafta boş olduğunu söylemek için erken değil mi
Ben bugün gittim
Keseyi gördüm daha bebek gelmemiş
Küçük daha normal görmemeniz dedi dr bana
ÜzüldümBen iki kere boş gebelik yaşadım 8 haftalikken en gec gokukmesi gerekiyor ama çocuktan çocuğa değişiyor demişti doktor bana ben ikisinde de 9 haftalik olana kadar bekledim ama ne yazikki gelmedi bebeğim(
Ama gözükür sizinki birdahakine merak etmeyin bazen erken oluyor 7 haftalik doğru