Cnm günlerimiz aynı neredeyse çok normal kese yi gördümse bidahakine kalp atışı inşallah ben de cumartesi gittim keseyi gördük şükür 20 gün sonra gel dedi kalp atışını duyarız inşallah dediÜzüldüm
Nedeni belli mi boş gebeliklerin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm günlerimiz aynı neredeyse çok normal kese yi gördümse bidahakine kalp atışı inşallah ben de cumartesi gittim keseyi gördük şükür 20 gün sonra gel dedi kalp atışını duyarız inşallah dediÜzüldüm
Kanama lekelen me oldumu Cnm çok geçmiş olsun bu aradaBen iki kere boş gebelik yaşadım 8 haftalikken en gec gokukmesi gerekiyor ama çocuktan çocuğa değişiyor demişti doktor bana ben ikisinde de 9 haftalik olana kadar bekledim ama ne yazikki gelmedi bebeğim (
Ama gözükür sizinki birdahakine merak etmeyin bazen erken oluyor 7 haftalik doğru
İnşallahCnm günlerimiz aynı neredeyse çok normal kese yi gördümse bidahakine kalp atışı inşallah ben de cumartesi gittim keseyi gördük şükür 20 gün sonra gel dedi kalp atışını duyarız inşallah dedi
Cok teşekkür ederim canimKanama lekelen me oldumu Cnm çok geçmiş olsun bu arada
Üzüldüm
Çok geçmiş olsun bacımBen yurtdışında yasıyorum hastaneye gittim kendi özel doktoruma gittim nedeni YÖK bilmiyoruz diyorlar hep (ancak 3.kez basıma gelirse ancak o zaman genetik test yapılır diyorlar..
Ama benim 5 yaşında bir çocuğum var gayet sağlıklı genetik bir sorun olacağını sanmiyordum kolay hmile kalıyorum aslında ama iste cocuk oluşmuyor nasıl birşey ben anlamıyorum allahtan hayırlısı artık Allah dert veril derman aratmasın cok şükürki bir evladım var güm gücümü ondan alıyorum
Çok geçmiş olsun bacım
Allah en kısa zamanda evladına sağlıklı bir kardeş versin inşallah
Şükür ki bi tane varmış canım hepsi ayrı üzgüntüden gerçi inşallah sağlık bi hamilelik nasip olur tekrar kesemi oluşmuyor için de bebekmi olmuyoAmin canim inşallah
Allah isyenen herkese nasipmetsin
Geç döllenmedir canım kanda kaç çıktı değerinMerhaba kizlar bos gebelik derken neyi kast ediyorsunuz? ya benim bir yawinda bir kizim var. adetim dogumdan sonra 40-50gun arayla oldu. bu sefer 53-cu gun test yptim bir wey cikmadi ve 56ci gun yani dun yam 3 tane test yaptim hepsi pozitif oldu. hesaplamaya gore wimdi 8haftalik hamile olmam gerekiyor. aslinda ikonci bebek icin biraz zaman istiyordum. ama masip kismet iwte. ama bu gun doktora gitdim ultrasonda daha hic biwey yok dedi. wimidi yazinizi okuyunca bow gebelik falanmi diye telaw yaptim.
kan testi yapmadim ki,sade test yaptim evde. bilmiyorum artik. doktor on gun sonra yine gel dedi daha borularda ola bilir,duwmeye bilir.Geç döllenmedir canım kanda kaç çıktı değerin
Merhaba kizlar bos gebelik derken neyi kast ediyorsunuz? ya benim bir yawinda bir kizim var. adetim dogumdan sonra 40-50gun arayla oldu. bu sefer 53-cu gun test yptim bir wey cikmadi ve 56ci gun yani dun yam 3 tane test yaptim hepsi pozitif oldu. hesaplamaya gore wimdi 8haftalik hamile olmam gerekiyor. aslinda ikonci bebek icin biraz zaman istiyordum. ama masip kismet iwte. ama bu gun doktora gitdim ultrasonda daha hic biwey yok dedi. wimidi yazinizi okuyunca bow gebelik falanmi diye telaw yaptim.
kan testi yapmadim ki,sade test yaptim evde. bilmiyorum artik. doktor on gun sonra yine gel dedi daha borularda ola bilir,duwmeye bilir.
kan testi yapmadim ki,sade test yaptim evde. bilmiyorum artik. doktor on gun sonra yine gel dedi daha borularda ola bilir,duwmeye bilir.
kismet nasipse olur inwallah.Allah szinde kucaginizi bow koymasin.Aynen bana da gec döllenme olmustu dememişti doktor ben 7 haftalikken 5 haftalik günü gözüküyor demişti ama gec döllenme olamaz cünkü ben not ediyorum hep iliski günün gösterdim doktora da o zaman hesap doğdu bekleyelim iki hafta daha dedi sonra kürtaj oldum,
Ama her bebek farklı bazen saklanabilir r gözükmüyor demişti bana doktorunun umarım sizinki de öyledir
Amin canim ya inşallah isteyene herkese versinkismet nasipse olur inwallah.Allah szinde kucaginizi bow koymasin.
Benim çocuğum var, ondan sonra iki kez boş gebelik yaşadım inşallah 3.kez olmaz bir bebis istiyorumBos gebelik yasayip da ardindan sorunsuz hamilelik yasayan dogum yapan var mi yada yakinlarinizdan hic duydunuz mu acaba
Insallah Allah nasip eder ben bir arkadasim icin soruyorum 2 kez bos gebelik yasadi tekrar denemek istiyor yani bos gebelikten sonra saglikli bir gebelik yasayip bebegine kavusabilen var mi merak ediyorumBenim çocuğum var, ondan sonra iki kez boş gebelik yaşadım inşallah 3.kez olmaz bir bebis istiyorum