Amin inşallahYarın bir daha dene canım, inşallah sonuç değişir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahYarın bir daha dene canım, inşallah sonuç değişir
Eksik yazdım ya nasıl gidiyor gebelik yazacaktım kızlarfufucum selam canımm naptın,
benim bulantılarım bitti şükür :) cinsiyetin kesinleşmesi için şafak sayıyorum :)
Canım iyiyim çok şükür sağolasın
evet ilk hamilelikte ve erkek bebekler de erken hissedilir diyorlar. bende kızımı sanki 12-13 lerde başlamıştım hissetmeye. 16+5 oldum daha yeni yeni hissediyorum :)Canım iyiyim çok şükür sağolasınkoku hassasiyetim çok fazla var benim ona bağlı bulantılarım oluyo ama onun haricinde iyiyim
Oğluşla beraber büyüyoruz işte![]()
Tmd2020 kaçtasın şimdi tam ve kontrolün ne zaman? valla benim ilk olmasına rağmen çıktı karnım gayette canım
saklayamıyorum artık anlıyo görenler
14+3’teyim şimdi arada damar atması gibi oluyo daha önc hiç hissetmediğim hareketler çevremdeki herkes erkek bebek erkenden hareket hissettir diyolar ama kaynaklar bağırsak hareketleridir diyo
bilemicem artık.
Sen nasılsın napıyosunBerceste3 cim??
![]()
Ayy 10 gün kalmış hadi bakalımmevet ilk hamilelikte ve erkek bebekler de erken hissedilir diyorlar. bende kızımı sanki 12-13 lerde başlamıştım hissetmeye. 16+5 oldum daha yeni yeni hissediyorum :)
kontrol 19 unda inşallah
büyük ihtimal kız demişti. ama çok değişen var. güvenemiyorumAyy 10 gün kalmış hadi bakalımmvar mı cinsiyet tahmini? Önceki gittiğinde doktor bi tahmin etmiş miydi canım? 17 desin nerdeyse maşallah artık gayet nettir ya
Benim tam 12’de doktorum tahmin etmişti 3 gün sonra da fetal dna çıkmıştı zaten![]()
Ayy çok hoşbenim bulantılarım bitti şükür :) cinsiyetin kesinleşmesi için şafak sayıyorum :)
pilatese başladım. iyiyiz şimdilik
karnım çıktı hemen ya, ikincilerde çabuk çıkıyormuş
bide galiba pıt pıt hareketini hissediyorum eğer oysa :)
Valla tüm söylenilen hurafelerin hepsi de yanlışbüyük ihtimal kız demişti. ama çok değişen var. güvenemiyorum
keşke diyorum bende fetal yaptırsaydımcinssyieti net olurdu en azındna
ben 13 de gitmiştim cinsel organı oluşmamıştı o yüzden emin olamıyorum
bakalım artık
erkek hissediyorum bende ,sanki değişecek gibi ama allah bilir![]()
Maşallah sizeCanım iyiyim çok şükür sağolasınkoku hassasiyetim çok fazla var benim ona bağlı bulantılarım oluyo ama onun haricinde iyiyim
Oğluşla beraber büyüyoruz işte![]()
Tmd2020 kaçtasın şimdi tam ve kontrolün ne zaman? valla benim ilk olmasına rağmen çıktı karnım gayette canım
saklayamıyorum artık anlıyo görenler
14+3’teyim şimdi arada damar atması gibi oluyo daha önc hiç hissetmediğim hareketler çevremdeki herkes erkek bebek erkenden hareket hissettir diyolar ama kaynaklar bağırsak hareketleridir diyo
bilemicem artık.
Sen nasılsın napıyosunBerceste3 cim??
![]()
yaaa evet çabuk geçiyor :) ilk haftalar senin gibiyken geçmiyordu, ne zamanki kalp sesini duyuyorsun, doktor sıkıntı yok diyor oh diyorsun ondan sonra akıyor zaman çok şükür :)Ayy çok hoşmaşallah subhanallah size ne kadar büyümüş ya daha dün 10 haftalıktı zaman gerçekten çok hızlı geçiyor aslında ama fark etmiyoruz. Şu an ben daha yedi hafta bile olmadım gün sayıyorum, o kadar yavaş geçiyor ki benim için
![]()
kız dayanamıyorumValla tüm söylenilen hurafelerin hepsi de yanlışşöyle olursa kız erkek ne denildiyse tam tersi yönlü çıkan bi sürü örnek var
O yüzden sürpriiz bakalım
Sen en son 13’te gitmişsen valla helal olsun çok iyi dayanıyosun yaben asla o kadar dayanamadım dayanamam. max 2 haftada 1 gittim ben hep hahaha
Senin pilates nasıl? Online mi bi yere mi gidiyosun canım? Ben de online almayı planlıyorum Arabistan’a dönünce.
ilk zamanlar o ağrlar çok oluyor. ama dikkat et sen yinede, bi yere uzanma , aniden kalkıp oturma meselaMaşallah sizeRabbim daha güzel günlerini de göstersin. Belki de bebektir ya çok heyecan verici olmalı hareketlerini hissetmek
Ben de iyiyim, bekliyorum. Cuma devlet hastanesinde randevum var gidip tahlilleri orada yaptıracağım inşallah. Geçen gün kedim evden kaçtı. Onu ararken çok telaşlandım çok ters hareketler yaptım arabaların altına falan eğildim. Sonra biraz karnım ağrıdı hala da hafif ağrıyor korkmuyor değilim. Bir de inanılmaz mide bulantım var hiç böyle bi şey yaşamamıştım zor ya![]()
Normal mi sence mesela kasıklarıma kramp giriyor ya da çişimi tutmuşum gibi ağrı yapıyor özellikle sağ taraf ama. Bebek de sağa yakındı sanırım ultrasonda bakarken öyle anladım. Bir de doktorum ne olur nr olmaz kan sulandırıvı verdiilk zamanlar o ağrlar çok oluyor. ama dikkat et sen yinede, bi yere uzanma , aniden kalkıp oturma mesela
çok sıcak su da iyi değil diyorlar.
ilk 3 ay allah korusun ne olur ne olmaz
o mide bulantısı çok fena, allah yardımcın olsun :)
kan sulandırıcı normal. ağrılarında çok normal. o haftalar öyle oluyor. hem yerleşiyor hemde rahim kalınlaşıyor. adet olacakmışsın gibi ağrılar olur. iğne batması gibi. kendini yorma, iş çok yapmamaya çalış. inşallah geçer hepsi :)Normal mi sence mesela kasıklarıma kramp giriyor ya da çişimi tutmuşum gibi ağrı yapıyor özellikle sağ taraf ama. Bebek de sağa yakındı sanırım ultrasonda bakarken öyle anladım. Bir de doktorum ne olur nr olmaz kan sulandırıvı verdi
Yeni gördüm
ayyyy maşallah kızz 11+5 miYeni gördümBuradayım bende
11+5 oldu bulantım zaten yoktu aşırı. Arada yokluyor miniğim sağolsun. Benimde kanama falan olunca 2 haftada 3-4 kere gittim. En son böyle büyümüş görünce içim rahatladı. Böyle parmaklarını bile gördüm. Allahım aklım almıyor 5 cm şeyin parmaklarının olmasını. Mucize gerçekten. Bundan sonra cinsiyet partisi yapınca gidicem yoksa görürüm ben cinsiyeti
yarında fetal dna için kan vereceğim. Ya birde bende azıcık göbek vardı zaten. Sanki hiç çıkmadı gözüken var olan göbek gibi
her gün defalarca inceliyorum merakla bekliyorum.
Bugün verdik kanı bakalım. Hayırlısıyla inşallah sağlıklı olduğunun haberini de alırızayyyy maşallah kızz 11+5 mi
fetal yaptıracaksan cinsiyeti de kesin belli olur o zaman
aman bulantın olmasın
bundan sonra yavaştan çıkar göbüş![]()