senin işinden dolayı tabi hemen söylemen lazım. biz oturuyoruz anca göbeğim çıkarsa anlarlarHaklısın valla. Ben de tekrar konusu açılınca askıya aldık dusunmuyoruz bi sure diyeyim bari. Olursa yine gecen seferki gibi saklama imkanım olmayacak tabi bizim iş nobetli malum uzun süre ayakta kalmak ve riskli baska işler var ağır kaldırmak radyasyona maruz kalmak gibi. Yardım isterken bahane sunma durumum yok başka. Masa başı olsam karnım çıkana kadar bile susardım herhalde bu kürtaj olayından sonra kimseye birsey diyesim gelmezdi benim de. En güzelini yapıyorsun
Evet o bitiş çizgisi canım, çizgiye yakın yerde olması gerekiyor, kaç günde adet oluyorsunKızlar sizce bu test bozuk muhamilelik olduğunu sanmıyorum. Geçen gün bütün gün adet ağrısı çektim çok hafif lekelenme oldu. Sonra devamı gelmedi. Bugün adetimin 29. Günü. Ama gebelik hali yok uzerimde. Testi böyle görünce de bilemedim
Haklısın canım, sen mecbur söylüyorsunHaklısın valla. Ben de tekrar konusu açılınca askıya aldık dusunmuyoruz bi sure diyeyim bari. Olursa yine gecen seferki gibi saklama imkanım olmayacak tabi bizim iş nobetli malum uzun süre ayakta kalmak ve riskli baska işler var ağır kaldırmak radyasyona maruz kalmak gibi. Yardım isterken bahane sunma durumum yok başka. Masa başı olsam karnım çıkana kadar bile susardım herhalde bu kürtaj olayından sonra kimseye birsey diyesim gelmezdi benim de. En güzelini yapıyorsun
Aynen o yüzden bozuk muhtemelen. Diğerlerinde böyle bir şey olmamıştı o yüzden sorayım dedim. Adet hep düzensizdi. Boş gebelik olduğunda hayatımda ilk defa 5 ay düzenli adet olmuştum. Kürtajdan sonra 37. Gün oldum. Şimdi bekliyorum bakalımEvet o bitiş çizgisi canım, çizgiye yakın yerde olması gerekiyor, kaç günde adet oluyorsun
Hiç bilmiyorum canım benim böyle değildi. Kalp atımı vardı yavaştı, 2 hafta boyunca böyle devam etti. 8. Haftada gittiğimde kalp durmuş ve bebeğim boyutu küçülmüştüKızlar ekim annelerine yazmak istemedim epey etkilenenler oluyor diye. Bugünde kalp atımı duyulmazsa kürtaj için gitmiştik ama doktor hala %1 bile olsa ihtimal var deyip 1 hafta daha bekleyelim dedi. Adete göre 7+5im. Klomen+çatlatma iğnesi olduğum için o tarihlerde belli.
Sat 29 aralık
Çatlatma iğnesi 13 ocak
Gri alanda kalmak çok zor, bugün beta da verdim 29binlerde çıktı. Hiç böyle bir şey yaşayıp yada duyan var mı ne hissedeceğimi bilmiyorum. Kalp atımı bugünde duyulmadı ama kanamam vs yok, beyaz akıntı devam. Kesede duruyor yolk sacda var
Bi süre de kilo aldım diyebilirsin hatta ama zaten 3 ay dolduktan sonra soylenebilir bencesenin işinden dolayı tabi hemen söylemen lazım. biz oturuyoruz anca göbeğim çıkarsa anlarlar
Çok geçmiş olsun, inşallah mucize gerçekleşirKızlar ekim annelerine yazmak istemedim epey etkilenenler oluyor diye. Bugünde kalp atımı duyulmazsa kürtaj için gitmiştik ama doktor hala %1 bile olsa ihtimal var deyip 1 hafta daha bekleyelim dedi. Adete göre 7+5im. Klomen+çatlatma iğnesi olduğum için o tarihlerde belli.
Sat 29 aralık
Çatlatma iğnesi 13 ocak
Gri alanda kalmak çok zor, bugün beta da verdim 29binlerde çıktı. Hiç böyle bir şey yaşayıp yada duyan var mı ne hissedeceğimi bilmiyorum. Kalp atımı bugünde duyulmadı ama kanamam vs yok, beyaz akıntı devam. Kesede duruyor yolk sacda var
Bebek oluşumuna dair bir şey demedi sadece 5 6 haftalık gibi belkide geç döllenmedir dedi. Aslında tarihlere bakınca öyle bir ihtimal yok gibi ama bekleyeceğiz 1 hafta daha inşaallah bir mucize olurÇok geçmiş olsun, inşallah mucize gerçekleşirbebek oluşmuş mu peki? Benim de FireflyDream e benzer şekilde oldu. Kalp atimi yavaştı önce, sonra da durdu. Yine de bekledik 8+0 oldu boyutu buyumemisti ve kalbi durmuştu, kesede de bozulma vardı. Kanamam hiç olmadı sadece gebelik boyunca toplam 2 kez ve tek seferlik pembe akıntı görmüştüm
Yüksek ihtimalle 2 vitaminin birbiriyle uyuşmasıyla ilgili sorun yaşıyor olabilirsin canım, tepkimeleri doğru olmuyo olabilir. Bu aldığın inovitole devam et de ben yine benim kullandığım vitaminleri önericem 2 gebeliğimde de kullandım yani aktif düzenli olarak, bittiğinde benimkinden al dene bi de derim.Magnezyumum ne durumda bilmiyorum açıkçası ben reglden 1 hafta oncesi baslandiginda ağrılara iyi geldiğini okumuştum denemek istiyordum, sonra da yumurta kalitesine de faydası olduğunu okuyunca kullanayım dedim deneyeyim. Haftada 2 defa alayım dedim.. gunasiri ilişki beni çok yoruyor iş temposuyla beraber ya. Eylülden önce ücretsiz izin kullanmıştım 6 ay. Ovulasyon da yaptım. O dönemde dikkat ediyorduk günlere falan. Çatlatma tedavisi de denemiştim 2 defa. Hicbir sekilde olmamıştı. Olmuyor bari işe döneyim demiştim maddi olarak zorlamaya başlamıştı. İşe dönerken o ay hamile kaldigimi öğrendim ama o ay da ovulasyona dikkat etmiştim yine 3-4 gün falan yapmıştım sadece. O ara kullandığım vitaminlere geri mi dönsem bilmiyorum ki. Hem folik asit alıyordum ay boyunca hem de adet olunca maxiper kullanıyordum iğneyi vurana kadar içiyordum. Negatif görünce yeni döngüyle beraber maxipere devam ediyordum
Dr konusunda hem kafama göre birini bulamadım hem 24 saat çalışıyorum yani yarın gel dese gidemem mesela. Bilmiyorum eşimle Bi konuşayım tekrar fikrini alayım. Vitaminlerinin adı neydi yazmıştın ama o kadar zaman geçti msji bulmam çok zor şu anYüksek ihtimalle 2 vitaminin birbiriyle uyuşmasıyla ilgili sorun yaşıyor olabilirsin canım, tepkimeleri doğru olmuyo olabilir. Bu aldığın inovitole devam et de ben yine benim kullandığım vitaminleri önericem 2 gebeliğimde de kullandım yani aktif düzenli olarak, bittiğinde benimkinden al dene bi de derim.
Doktor için de, ovu takibi yerine doktorla yumurta takibi yapmanı öneririm bu defa için canım. Zor olabilir çalışıyosun bi yandan da zor ama özele git gerekiyosa 10 gün kontrol hakkın var nasılsa gidebiliyosun düzenli. Periyodunun başlangıcı üzerinden 5 ya da 6. Gününde gitmeni öneririm ilk, kaç mm yumurta ya da yumurtalar baksın. Her gün 2 mm büyüyormuş genelde zaten. ona göre de doktor yönlendirme yapıyo. Böylece o süreç içinde değerlendirmiş olursunuz ve ovu test stresine oldu mu olmadı mı girmezsin. Testlere de güven olmuyo zaten belli ki. Doktor çatlayacağı tarihi zaten tahmin ediyo, sonra yine muayeneye çağırıyo ya da sen talep et git çatlayıp çatlamadığına bakıyo. Devlette bu özen olmayacağı için özel mantıklı olanı tabi.
Yani kendi sürecimi anlattım aslında sana yardımcı olması açısından, ben tedbir alıp gerisi çok rahat geçirdim ne test ne başka bişe yapmadım biliyosun. Düzenli vitamin takviyesi, beslenmeyi protein ağırlıklı yaptım, ve doktora gittim giderken de böyle sanki kahve içmeye çıkmışız gibi elimize kahvemizi alıp gitmiştik muayeneye bu kadar.
Değerlendirmeyi düşünen diğer kızlara da fikir olsun bebişler.
Ay nasıl 24 saat çalışıyosun kıyamam ya, vardiyalı ise dönüşümlü gerekirse doktorunun saatini kendine göre planlarsın doktoruna ama kendini çok iyi anlat seni anlasın canım. araştır biraz evine yakın ya da işine yakın doktorları giderken dönerken halledersin bi şekilde inşallah ya. Özel olduğu için beklemezsin de hem randevulu konuşup gidersin. En azından bu ayı öyle denemeni öneririm ben. Duruma göre çatlatma süreci yaklaştığında riske atmayıp ovitrelle de verebiliyomuş doktor. Ben gittiğimde çatlamamış olsaydı mesela verecekti doktor ama gittiğimde yeni çatlamıştı mesela.Dr konusunda hem kafama göre birini bulamadım hem 24 saat çalışıyorum yani yarın gel dese gidemem mesela. Bilmiyorum eşimle Bi konuşayım tekrar fikrini alayım. Vitaminlerinin adı neydi yazmıştın ama o kadar zaman geçti msji bulmam çok zor şu anbeslenme konusunda dikkat ediyorum elimden geldiğince. Zaten hareketli bi yaşantım var özellikle spora gitmesem de bol bol yürüyorum araba kullanmıyorum kolay kolay. İşim de hareketli. Bakalım regl yeni bitti hayırlısı artik
Bildiğin 24 saat yani sabah 8 den öbür gün sabah 8 e kadar. O gün komple hiçbir yere gidemem haliyle. Dediğin gibi Dr lari bi daha netten bakayım yorumlara vs ona göre birine gideyim. İlaç da elimdekiler bitince hala gebelik yoksa denerim teşekkür ederim canımAy nasıl 24 saat çalışıyosun kıyamam ya, vardiyalı ise dönüşümlü gerekirse doktorunun saatini kendine göre planlarsın doktoruna ama kendini çok iyi anlat seni anlasın canım. araştır biraz evine yakın ya da işine yakın doktorları giderken dönerken halledersin bi şekilde inşallah ya. Özel olduğu için beklemezsin de hem randevulu konuşup gidersin. En azından bu ayı öyle denemeni öneririm ben. Duruma göre çatlatma süreci yaklaştığında riske atmayıp ovitrelle de verebiliyomuş doktor. Ben gittiğimde çatlamamış olsaydı mesela verecekti doktor ama gittiğimde yeni çatlamıştı mesela.
PharmaSupra kullanmıştım ben, bi de yurtdışından başka bi marka ama içeriği pharma suprayla aynı yani. Eczaneden almaya dikkat et amayoksa bile hemen getirtiyolar depodan 1-2 saate.
24 saat aralıksız çalıştırmak suç değil mi ya yazık kıyamam vallaBildiğin 24 saat yani sabah 8 den öbür gün sabah 8 e kadar. O gün komple hiçbir yere gidemem haliyle. Dediğin gibi Dr lari bi daha netten bakayım yorumlara vs ona göre birine gideyim. İlaç da elimdekiler bitince hala gebelik yoksa denerim teşekkür ederim canım
Birçok yerde böyle çalışılıyor zaten canım bize ozel degil yani. İnşallah bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin24 saat aralıksız çalıştırmak suç değil mi ya yazık kıyamam vallatamam canım bu ay senin ayın olsun ekim annelerini yakalayacaksın Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?