Her şey güzel olacak Allah’ın izniyleDüşükten sonra bende öyle oldum ya. ilk hamileliğimde çok rahattım amann diyordum ne olacak
düşükten sonra kalbi dursa anlar mıyım, ne zaman hareket edecek, ya bi şey olursa sürekli böyleyim
kan verdin mi cınımİnşallah bakalım biraz Kuran okuyayım dua edeyim modumu yükselteyim yarına kadar hayırlı haberlerle gelirim inşallah
merhabalarMerhabalar ben de 5. haftadayım. Daha önce klomen ve catlatma iğnesi kullandıktan sonraki ay boş gebelik geçirmiştim. Aradan 1 sene geçti geçen ay femara catlatma iğnesi oldum bu ay tekrar hamileyim. Allahıma cok şükür. Ama yine boş gebelik olabilir diye korkuyotum. gidemedim henüz doktora sadece test yaptım evde o kadar. 2 kez boş gebelik geçiren var mı ?
Ben regl oldumkan verdin mi cınım
yaaaa ben çok inanmıştımBen regl oldum
Aaa nasıl yaaBen regl oldum
yaaaa ben çok inanmıştımalla alla baya vardı. yalancı testmiş ya
tüh
üzüldüm ya
Bilmiyorum hiçbir şey düşünmek istemiyorum şu an. Kalakaldım ben de ne düşüneceğimi bile bilmiyorumAaa nasıl yaaama test?? Gerçekten bu test firmalarını mahkemeye vermek lazım insanı kandırıyorlar. Ben de çok inanmıştım valla kesin gözüyle bakmıştım. Acaba üzerine görme filan olabilir mi ki? yeniden test yapmış mıydın canım?
Gerçekten inanılmaz üzüldüm ve şok oldum. Seni hiç düşünemiyorumBilmiyorum hiçbir şey düşünmek istemiyorum şu an. Kalakaldım ben de ne düşüneceğimi bile bilmiyorum
Canım benim ya rabbim en kısa zamanda inşallah sağlıcakla nasip ederBilmiyorum hiçbir şey düşünmek istemiyorum şu an. Kalakaldım ben de ne düşüneceğimi bile bilmiyorum
Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için. inşallah söylediğiniz gibidir. Haber vereceğim.merhabalar
aradan 1 sene geçmiş. ben düşük yaptıktan sonra araştırmıştım, 1 defa düşük yaptıktan sonra 2. gebelikte düşük yapma olasılığı çok çok düşüyormuş.
bence boş gebelik değilsinizdir. yani ben öyle hissettim. eğer bir sağlık probleminiz yoksa tabi
Allah razı olsun. Almam daha zatenCanım benim ya rabbim en kısa zamanda inşallah sağlıcakla nasip ederhayırlısı olsun demekten başka bir şey kalmıyor ki çok üzüldüm idrar testine güvenmemek lazımmış artık çoğu yalancı pozitif çıkarıyor
İnanamıyorum ya, gerçekten o kadar netti ki testin. Çok üzüldüm. Şimdi uyandım sevinçle berceste test atmıştır hemen bakayım dedim. Gerçekten tam davalık bu testler. Allah en yakın zamanda inşallah sağlıklı bir şekilde nasip etsinBen regl oldum
Evet en iyisi gecikme olunca gidip kan vermek olacakAllah razı olsun. Almam daha zaten
Amin çok teşekkür ederim ben üzülemedim bile sadece boşluğa düştümİnanamıyorum ya, gerçekten o kadar netti ki testin. Çok üzüldüm. Şimdi uyandım sevinçle berceste test atmıştır hemen bakayım dedim. Gerçekten tam davalık bu testler. Allah en yakın zamanda inşallah sağlıklı bir şekilde nasip etsinHayırlısı olsun
Belki de bir şey yoktur ama için rahat etmiyorsa tabi kontrole git, kan tahlillerini ver.Amin çok teşekkür ederim ben üzülemedim bile sadece boşluğa düştümartık bir sağlık sorunu olduğundan şüphelenmeye başladım
Kötü düşünüp kaygılanma ama bi doktora gidip muayene olmakta da fayda var tabi kontrol amaçlı. periyodun başladı madem yarın git. Periyodun 2. Günü gidiliyor hormon tahlilleri için canım. sonra 10 gün sonraya kontrole gidersin yumurtlamana ve gelişimine bakarsınız doktorla.Amin çok teşekkür ederim ben üzülemedim bile sadece boşluğa düştümartık bir sağlık sorunu olduğundan şüphelenmeye başladım
Belki de bir şey yoktur ama için rahat etmiyorsa tabi kontrole git, kan tahlillerini ver.
6 ay oldu yani ne bileyim, sağlıklı iki birey için normal mi sizce? Yarın gideceğim umarım muayene olabilirim. Özel hastane de yok dağınbaşındyaım resmenKötü düşünüp kaygılanma ama bi doktora gidip muayene olmakta da fayda var tabi kontrol amaçlı. periyodun başladı madem yarın git. Periyodun 2. Günü gidiliyor hormon tahlilleri için canım. sonra 10 gün sonraya kontrole gidersin yumurtlamana ve gelişimine bakarsınız doktorla.
6 ay çok normal, 1 seneye kadar olmaması çok normal. ama muayene olmak farkındalık da geliştirir tabi ki doktordan da bir şeyleri duymak seni rahatlatır canım. Hem kontrol olmuş olur.6 ay oldu yani ne bileyim, sağlıklı iki birey için normal mi sizce? Yarın gideceğim umarım muayene olabilirim. Özel hastane de yok dağınbaşındyaım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?