Canım hangi multivitamini alıp kullanmaya başladın? daha önce benim yazdıklarımdan mı farklı mı? Birlikte tüketme istersen 2 vitamini. bi de öyle dene. Bi de senin çalıştığın hastanede kadın doğum doktoru var mı?Kızlar benim regl bitti artık ama bu ay gerçekten ne yapayım bilmiyorum ya. Bi vitamin ve magnezyum sipariş etmiştim ikisi de saşe şeklinde. İlk gün vitamin içtim sadece ve birsey olmamıştı ama 2. Gun magnezyum ve vitamini kullandım, midem çok kötü oldu gastrit atakları yeniden başladı. Midem hassas olunca dokundu sanırımtam destek alayım artık derken ondan da soğudum 2 gündür içmiyorum eşim Bi kere daha deneyelim sıkıntı olacak mı bakalım dedi de midem o kadar kötü oldu ki göze alasım gelmiyor iş yerinde calismak zorundayken hele hic çekilmiyor gerçekten o agrilar denesem mi napsam tekrar bir de ovulasyon testi yapmasak mi hiç acaba bu sefer diyorum ama birseyler dürtüyor beni bazen ona da dayanamıyorum kafam çok karışık
Farkli aldım yorumlara bakarak. Onu tek kullandığım gün hiç birsey olmamıştı. Ertesi gun de Onu ve magnezyumu farklı saatlerde kullandım yani üst üste içmedim ama magnezyumdan şüpheleniyorum açıkçası çünkü onu ilk içişimdi o gün. Vitamini 2. Kez içmiştim. Onu devam edip magnezyum içmeden Bi bakacağım. Dokunan magnezyumsa Onu birakirim. Benim midem çok hassas ondan sanırım çünkü mide şikayeti hiç okumadım yorumlardaCanım hangi multivitamini alıp kullanmaya başladın? daha önce benim yazdıklarımdan mı farklı mı? Birlikte tüketme istersen 2 vitamini. bi de öyle dene. Bi de senin çalıştığın hastanede kadın doğum doktoru var mı?
Çalıştığım hastanede yok kadın dogum bu arada. Dogumevine gidip sabahtan sıraya girmem lazım randevu da geç veriliyor çünkü, bazen de hiç olmuyor. Yakın zamanda bakmadım da gerçi randevu durumunaCanım hangi multivitamini alıp kullanmaya başladın? daha önce benim yazdıklarımdan mı farklı mı? Birlikte tüketme istersen 2 vitamini. bi de öyle dene. Bi de senin çalıştığın hastanede kadın doğum doktoru var mı?
Ovulasyonunu kendin geçen ay anlamıştın sanki. Sen yapınca mi strese giriyorsun yapmayınca mı. Bazıları test yapınca daha stres oluyor. Mesela ben yapmayınca daha stres oluyorum. Ovulasyon günümu net bilirsem daha rahat oluyor. Belirsizlikten hiç hoslanmıyorum. Kendin hangisinde psikolojik olarak rahat ediyorsan öyle hareket et benceÇalıştığım hastanede yok kadın dogum bu arada. Dogumevine gidip sabahtan sıraya girmem lazım randevu da geç veriliyor çünkü, bazen de hiç olmuyor. Yakın zamanda bakmadım da gerçi randevu durumuna
Evett bende böyleyim. Ama her gün her günde yapmıyorum ağrım olunca veya gün yaklaşınca yapıyorum 3-4 gün yapmış oluyorum. Ama sen yapmaktan stres oluyorsan da yapma herkes ovülasyon ile hamile kalmıyor. Stres daha büyük etkenOvulasyonunu kendin geçen ay anlamıştın sanki. Sen yapınca mi strese giriyorsun yapmayınca mı. Bazıları test yapınca daha stres oluyor. Mesela ben yapmayınca daha stres oluyorum. Ovulasyon günümu net bilirsem daha rahat oluyor. Belirsizlikten hiç hoslanmıyorum. Kendin hangisinde psikolojik olarak rahat ediyorsan öyle hareket et bence
canım ovülasyon seni strese sokuyorsa yapma ama 2 güne bir bari ilişki olmasına çalışın. ovülasyondaki amaç o aslında.Kızlar benim regl bitti artık ama bu ay gerçekten ne yapayım bilmiyorum ya. Bi vitamin ve magnezyum sipariş etmiştim ikisi de saşe şeklinde. İlk gün vitamin içtim sadece ve birsey olmamıştı ama 2. Gun magnezyum ve vitamini kullandım, midem çok kötü oldu gastrit atakları yeniden başladı. Midem hassas olunca dokundu sanırımtam destek alayım artık derken ondan da soğudum 2 gündür içmiyorum eşim Bi kere daha deneyelim sıkıntı olacak mı bakalım dedi de midem o kadar kötü oldu ki göze alasım gelmiyor iş yerinde calismak zorundayken hele hic çekilmiyor gerçekten o agrilar denesem mi napsam tekrar bir de ovulasyon testi yapmasak mi hiç acaba bu sefer diyorum ama birseyler dürtüyor beni bazen ona da dayanamıyorum kafam çok karışık
Ovulasyonunu kendin geçen ay anlamıştın sanki. Sen yapınca mi strese giriyorsun yapmayınca mı. Bazıları test yapınca daha stres oluyor. Mesela ben yapmayınca daha stres oluyorum. Ovulasyon günümu net bilirsem daha rahat oluyor. Belirsizlikten hiç hoslanmıyorum. Kendin hangisinde psikolojik olarak rahat ediyorsan öyle hareket et bence
Geçen ay anlamıştım 2-3 test yapmıştım sadece l yüzden evet. Hiç yapmayacağım demiştim ama sonra anlayınca merak ettim duramadımEvett bende böyleyim. Ama her gün her günde yapmıyorum ağrım olunca veya gün yaklaşınca yapıyorum 3-4 gün yapmış oluyorum. Ama sen yapmaktan stres oluyorsan da yapma herkes ovülasyon ile hamile kalmıyor. Stres daha büyük etken
günaşırı ilişki valla yorucu. insan her zaman aynı modda olmuyorGeçen ay anlamıştım 2-3 test yapmıştım sadece l yüzden evet. Hiç yapmayacağım demiştim ama sonra anlayınca merak ettim duramadımya bu konu genel olarak strese soktuğu için nasıl daha rahat olurum bilemiyorum. Yapmayayım desem merak kemiriyor yine yapıyorum şüphe duyduğum günlerde. Düzenli yapayım desem günü kaçırdım mi diye stres oluyorum çünkü ay boyunca gunasiri ilişki çok yorucu geliyor gece de çalışıyorum denk gelmiyor halim olmuyor vs.
Magnezyumum ne durumda bilmiyorum açıkçası ben reglden 1 hafta oncesi baslandiginda ağrılara iyi geldiğini okumuştum denemek istiyordum, sonra da yumurta kalitesine de faydası olduğunu okuyunca kullanayım dedim deneyeyim. Haftada 2 defa alayım dedim.. gunasiri ilişki beni çok yoruyor iş temposuyla beraber ya. Eylülden önce ücretsiz izin kullanmıştım 6 ay. Ovulasyon da yaptım. O dönemde dikkat ediyorduk günlere falan. Çatlatma tedavisi de denemiştim 2 defa. Hicbir sekilde olmamıştı. Olmuyor bari işe döneyim demiştim maddi olarak zorlamaya başlamıştı. İşe dönerken o ay hamile kaldigimi öğrendim ama o ay da ovulasyona dikkat etmiştim yine 3-4 gün falan yapmıştım sadece. O ara kullandığım vitaminlere geri mi dönsem bilmiyorum ki. Hem folik asit alıyordum ay boyunca hem de adet olunca maxiper kullanıyordum iğneyi vurana kadar içiyordum. Negatif görünce yeni döngüyle beraber maxipere devam ediyordumcanım ovülasyon seni strese sokuyorsa yapma ama 2 güne bir bari ilişki olmasına çalışın. ovülasyondaki amaç o aslında.
bide içinde tüm vitaminler olan folik asitlerden mi alsan ?
daha önce yazdın mı hatırlamıyorum magnezyumun çok mu düşüktü
evet regl öncesi ağrıları magnezym eksikliğinden diyorlar ama sen yinede bi değerlerine baktır istersen. herşeyinde fazlası zarar biliyorsun.Magnezyumum ne durumda bilmiyorum açıkçası ben reglden 1 hafta oncesi baslandiginda ağrılara iyi geldiğini okumuştum denemek istiyordum, sonra da yumurta kalitesine de faydası olduğunu okuyunca kullanayım dedim deneyeyim. Haftada 2 defa alayım dedim.. gunasiri ilişki beni çok yoruyor iş temposuyla beraber ya. Eylülden önce ücretsiz izin kullanmıştım 6 ay. Ovulasyon da yaptım. O dönemde dikkat ediyorduk günlere falan. Çatlatma tedavisi de denemiştim 2 defa. Hicbir sekilde olmamıştı. Olmuyor bari işe döneyim demiştim maddi olarak zorlamaya başlamıştı. İşe dönerken o ay hamile kaldigimi öğrendim ama o ay da ovulasyona dikkat etmiştim yine 3-4 gün falan yapmıştım sadece. O ara kullandığım vitaminlere geri mi dönsem bilmiyorum ki. Hem folik asit alıyordum ay boyunca hem de adet olunca maxiper kullanıyordum iğneyi vurana kadar içiyordum. Negatif görünce yeni döngüyle beraber maxipere devam ediyordum
Stresin en büyük etkenlerden biri olduğunu biliyorum ama kendimi rahatlatamjyorum bu sıralar farklı stres konuları da var hayatımda iş aile vs. Disardan yemek çok mecbur kalmadıkça tercih etmiyorum zaten gastrit problemim olduğu için normalde de dikkat ediyordum. Nasipte varsa hicbirsey yapmadan da oluyor da işte biz yine de şunu da yapsak olur muydu dememek için dikkat ediyoruzevet regl öncesi ağrıları magnezym eksikliğinden diyorlar ama sen yinede bi değerlerine baktır istersen. herşeyinde fazlası zarar biliyorsun.
yeme içmene dikkat ediyor musun. mesela dışarıdan çok yemeyin ev yemekleri tüketin diyorlar ya. onlarda etkiliyor bence
ben bi tek folik asit + ovülasyon yaptım valla. demirim düşüktü mesela folik asit herhalde işe yaramış olacak ki son testlerimde normal çıktı.
stresi kaldırmak lazım yainsna takıyor , taktıkça başa dönüyor
vazgeçtik de kız, ben öyle soranlara düşünmüyoruz daha genciz diyordum. halbuki eve koşa koşa gidip ovülasyon yapıyordumİş yerimde bi abla ne yaptın dedi adet oldum dedim hadi ya bu ay çok ümitliydim ben dedigel de kafadan at iyi niyetle soruyor tanıyorum zaten ama nerden bilecek ki üzüldüğümü. Ben herkese akışına bıraktım dikkat etmiyorum yumurtlama günlerine falan diyorum cünkü. sormasın kimse diye oyle diyorum yoksa başlayacaklar şunu mu yesen bunu mu içsen şuraya mi gitsen diye bunun arkası böyle devam edecek eminim
Haklısın valla. Ben de tekrar konusu açılınca askıya aldık dusunmuyoruz bi sure diyeyim bari. Olursa yine gecen seferki gibi saklama imkanım olmayacak tabi bizim iş nobetli malum uzun süre ayakta kalmak ve riskli baska işler var ağır kaldırmak radyasyona maruz kalmak gibi. Yardım isterken bahane sunma durumum yok başka. Masa başı olsam karnım çıkana kadar bile susardım herhalde bu kürtaj olayından sonra kimseye birsey diyesim gelmezdi benim de. En güzelini yapıyorsunvazgeçtik de kız, ben öyle soranlara düşünmüyoruz daha genciz diyordum. halbuki eve koşa koşa gidip ovülasyon yapıyordum
onlarda insanı stresi sokuyor, sanki senden herkes bebek bekliyor gibi geliyor. biraz ketun olmak lazım galiba
işyerinde hala kimse bilmiyor benim hamile olduğumu. arkadaşlarım hadi 2.yi yapmayacak mısın diyorlar bakarız ya diyorum. napayım hayat buna itiyor
Ben de bilemedim belli belirsiz var gibi mi ben mi öyle görmek istiyorumKızlar sizce bu test bozuk muhamilelik olduğunu sanmıyorum. Geçen gün bütün gün adet ağrısı çektim çok hafif lekelenme oldu. Sonra devamı gelmedi. Bugün adetimin 29. Günü. Ama gebelik hali yok uzerimde. Testi böyle görünce de bilemedim
Yok sonunda bir kırmızı çizgi daha çıktı ya o yüzden dedim. Bence bozuk test.Ben de bilemedim belli belirsiz var gibi mi ben mi öyle görmek istiyorum
O testin bitiş çizgisi sanırım ya öyle gibi görünüyor, pamuklu şeyin başladığı yer tam da eğer yanlış gormuyorsamYok sonunda bir kırmızı çizgi daha çıktı ya o yüzden dedim. Bence bozuk test.
Evet öyle. Diğerlerinde çıkmamıştıO testin bitiş çizgisi sanırım ya öyle gibi görünüyor, pamuklu şeyin başladığı yer tam da eğer yanlış gormuyorsam
bence bozukKızlar sizce bu test bozuk muhamilelik olduğunu sanmıyorum. Geçen gün bütün gün adet ağrısı çektim çok hafif lekelenme oldu. Sonra devamı gelmedi. Bugün adetimin 29. Günü. Ama gebelik hali yok uzerimde. Testi böyle görünce de bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?