• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Kızlar geçen gün %80 artış olunca içim rahat etmedi. Bugün sabaha kadar uyuyamadım hatta stresten. Kan verdim yine.
1.70
2.188
3.350
4.750

İyi demi benim içimi rahatlatın korkuyorum
E şuan %100 den fazla artış var 😍 korkma korkma için rahat olsun. İnşallah bu sefer güzel sonuçlanacak. Bence bundan sonra beta baktirma kafan karışmasın. Perşembe ya da cuma doktora gidersen keseyi falan görürsün diye düşünüyorum. Kaç hafta oldun şuan ?

E şuan %100 den fazla artış var 😍 korkma korkma için rahat olsun. İnşallah bu sefer güzel sonuçlanacak. Bence bundan sonra beta baktirma kafan karışmasın. Perşembe ya da cuma doktora gidersen keseyi falan görürsün diye düşünüyorum. Kaç hafta oldun şuan ?
4+4 şuan ❤️ baktırmayacağım artık. Kızlar inanın gene en iyi siz anlarsınız %100 den faxla olduğunu biliyorum. Başkası sorsa çok iyi yazarım ama çok korkuyorum. İnşallah her şey çok güzel olur hepimiz için ❤️ 24 şubata randevu almıştım. 5+4 olacak. Gözükmezse panikleyemeyeyim diye geçe almıştım ama fikrim değişiyor sanırım 😂😂

Kızlar geçen gün %80 artış olunca içim rahat etmedi. Bugün sabaha kadar uyuyamadım hatta stresten. Kan verdim yine.
1.70
2.188
3.350
4.750

İyi demi benim içimi rahatlatın korkuyorum
güzel artmış canım istikrarlı
24 şubata mı randevun bence 23 şubat son bi daha ver
bak bakalım kaç olmuş
hem 1 hafta olmuş olur hemde kese görünür mü görünmez mi fikrin olur

4+4 şuan ❤️ baktırmayacağım artık. Kızlar inanın gene en iyi siz anlarsınız %100 den faxla olduğunu biliyorum. Başkası sorsa çok iyi yazarım ama çok korkuyorum. İnşallah her şey çok güzel olur hepimiz için ❤️ 24 şubata randevu almıştım. 5+4 olacak. Gözükmezse panikleyemeyeyim diye geçe almıştım ama fikrim değişiyor sanırım 😂😂
Çok güzel gidiyor maşallah 🥰 bence 24 Şubat randevuna git erkene alma biraz ilerlemiş olsun her şey stres olmasın 🥰

Ahaha çok iyi anlıyorum. Hepimiz bildiğimiz şeyleri soruyoruz 😂😂 ben bekleyemezsin diye Perşembe cuma git dedim ama. En güzeli biraz geç gitmek 😅
Boş gebelikte 4+4 te betam 380 di 🥴🥴
Dur hatta sana bildiğim bir soru da ben sorayım 😂 sen kaçıncı gün pozitif görmüştün erken gebelikte ?

Ahaha çok iyi anlıyorum. Hepimiz bildiğimiz şeyleri soruyoruz 😂😂 ben bekleyemezsin diye Perşembe cuma git dedim ama. En güzeli biraz geç gitmek 😅
Boş gebelikte 4+4 te betam 380 di 🥴🥴
Dur hatta sana bildiğim bir soru da ben sorayım 😂 sen kaçıncı gün pozitif görmüştün erken gebelikte ?
😂😂😂 11. Gün ama benim yaptığım testin hassasiyeti yüksek 😍 başka testlerde çok silik çıkıyor onda net çıkarken

Bu arada burda hamile kalanlar yumurtlama zamanı kaç günde bir ilişki oldu sizlerin ☺️ Tmd2020 Tmd2020 FireflyDream FireflyDream Sondurak2515 Sondurak2515
Yani benim net değil daha gebelik var mı yok mu. Ama 2 günde bir değerlendirme oldu. Cuma yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Cuma cumartesi değerlendirdik sanırım.
İlk gebeligimde yumurtlama takibi yapmıştim. 2 gün yumurtlama gördüm. 2 günü ve çatlama gününü değerlendirdik.
Boş gebelik te te sadece yumurtlama gününü değerlendirmiştik. Öyle denk gelmişti

Bu arada burda hamile kalanlar yumurtlama zamanı kaç günde bir ilişki oldu sizlerin ☺️ Tmd2020 Tmd2020 FireflyDream FireflyDream Sondurak2515 Sondurak2515
Biz tatilden dönmüştük onun yorgunluğu ile ovülasyon takibi yapmamıştım. 27 ocak pazartesi bir damla lekelenme yaşadım. Daha önce yaşamadığım için ben anlamadım keyfimize göre 4 gün üst üste ilişki oldu bilmeden. Perşembe 30 ocakta lekelenme yaşadım yine. Ovülasyon yaptım silikti. Sonra 2 günde bir oldu. Ama yumurtlama zamanı her gün olmuş oldu

Back